2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 18:53 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

slapcio pisze:Głaski dla Morfeusza i Emi!

Dla Emi rozumiem ale co to za głaski dla mojego chłopa :twisted:
Pies sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - chyba jest bogiem.
Kot sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - CHYBA JESTEM BOGIEM!

Moje kudłacze: viewtopic.php?f=1&t=121952

tadira

Od: Śro gru 01, 2010 17:22

Post » Wto gru 14, 2010 19:03 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Miało być dla wielkiego kociszcza Rademenesa, cos mi się potuptało :ryk:

ale chłopa też pogłaszcz, oni to lubią :mrgreen:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro gru 15, 2010 16:01 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Emi ze mną spała :P
Przez 5 min były nawet 2 koty na jednym łózku i My :ok:
Będzie dobrze, już nawet Rademenes wąchał Emi ogon :1luvu:

Morfi

Od: Śro gru 01, 2010 16:07

Post » Śro gru 15, 2010 16:12 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Morfi pisze:Emi ze mną spała :P
Przez 5 min były nawet 2 koty na jednym łózku i My :ok:
Będzie dobrze, już nawet Rademenes wąchał Emi ogon :1luvu:

Przyzwyczajają się...super :)

Ja powoli ściągam Emi z ogłoszeń...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro gru 15, 2010 16:25 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Dobrze, że nasze łóżko (sofa) ma na szerokości 150 cm :)
Wszystko było przewidziane :D

Emi lubi grzebać w kuwecie i wywalać żwirek tylko na jedna strone.

Nie oddam jej hi hi.

Morfi

Post » Czw gru 16, 2010 12:52 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Musze naskarżyć na Emi.
Ta małpiszonica ukradła mi dzisiaj śniadanie :wink:
Wyjęłam z lodówki ser i taką piętkę wędliny, zrobiłam sobie herbate i poszłąm się wykąpać. Po 15 minutach wróciłam do kuchni. Ukroiłam sobie chleb, zrobiłam kanapki z serem i poszłam jeść i nagle... uświadomiłam sobie, że... nie ma tej wędliny. Emi :kotek: oczywiście aniołek - nic nie wie, nic nie widziała, wogóle jej tam nie było :lol:
Rademenes tylko ja obserwował. Morfi sie śmieje, że mam nie oskarżać JEGO koty bo jej za łapke na gorącym uczynku nie złapałam :ryk:
Pies sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - chyba jest bogiem.
Kot sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - CHYBA JESTEM BOGIEM!

Moje kudłacze: viewtopic.php?f=1&t=121952

tadira

Od: Śro gru 01, 2010 17:22

Post » Czw gru 16, 2010 13:08 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

tadira pisze:Musze naskarżyć na Emi.
Ta małpiszonica ukradła mi dzisiaj śniadanie :wink:
Wyjęłam z lodówki ser i taką piętkę wędliny, zrobiłam sobie herbate i poszłąm się wykąpać. Po 15 minutach wróciłam do kuchni. Ukroiłam sobie chleb, zrobiłam kanapki z serem i poszłam jeść i nagle... uświadomiłam sobie, że... nie ma tej wędliny. Emi :kotek: oczywiście aniołek - nic nie wie, nic nie widziała, wogóle jej tam nie było :lol:
Rademenes tylko ja obserwował. Morfi sie śmieje, że mam nie oskarżać JEGO koty bo jej za łapke na gorącym uczynku nie złapałam :ryk:

Wie co dobre :)

Rozluźniła sie chyba już na dobre :) podkradanie,to dobry znak :)

justyna8585

Post » Czw gru 16, 2010 16:17 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

To nie jest zabawne. Własnie przyznałem racje Tadirze.
Jak teraz złapałem EMI na goracym uczynku :twisted: Miała mojego kotleta w buzi :evil: .
Musiałem na nią nakrzyczeć. A micha pełna.

Morfi

Post » Czw gru 16, 2010 17:17 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Welcome to the jungle :ryk:
Obrazek

slapcio

Post » Czw gru 16, 2010 19:03 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Morfi pisze:To nie jest zabawne. Własnie przyznałem racje Tadirze.
Jak teraz złapałem EMI na goracym uczynku :twisted: Miała mojego kotleta w buzi :evil: .
Musiałem na nią nakrzyczeć. A micha pełna.

P.Weterynarz powiedziała,że Emi ma właśnie jedną wade-obżarstwo :)

justyna8585

Post » Czw gru 16, 2010 19:25 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

To żadna wada. Byleby jadła z misek. Będziemy mieli 2 wielkie koty. :kotek:

A i Emi jeszcze nie wie co to zabawa. Obojetnie z czym. Oserwuje tylko Rademenesa, który jak dostanie pingponga to lepiej nie mówić co sie dzieje :D.

Po weekendzie załozymy temat osobny, bo teraz czasu nie ma, a w aparacie juz jest dość sporo fotek.

Emi też lubi wygladac przez okno :)

Morfi

Post » Czw gru 16, 2010 19:29 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Morfi pisze:To żadna wada. Byleby jadła z misek. Będziemy mieli 2 wielkie koty. :kotek:

A i Emi jeszcze nie wie co to zabawa. Obojetnie z czym. Oserwuje tylko Rademenesa, który jak dostanie pingponga to lepiej nie mówić co sie dzieje :D.

Po weekendzie załozymy temat osobny, bo teraz czasu nie ma, a w aparacie juz jest dość sporo fotek.

Emi też lubi wygladac przez okno :)

A może chcielibyście trzeciego kota? :) Pingwinek z tego wątku też szuka domu,niedługo będzie miał zdejmowany gips :)

żartuje oczywiście :)

Załóżcie koniecznie...Emi i Pinokio,to naprawde szczęściarze od "ich" czasów niestety żadnemu kotu po potrąceniu nie udało sie.

justyna8585

Post » Czw gru 16, 2010 21:00 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

No proszę, cudna, idealna Emi okazała się złodziejką :twisted: Musi trenować, biedulka, by już więcej nie udało się nikomu złapać jej na gorącym uczynku ( a raczej z kotlecikiem w pysku ;) ) Emi na pewno kieruje się znaną zasadą, że to, co jest na cudzym talerzu zawsze smakuje dużo lepiej ;)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Czw gru 16, 2010 21:18 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

Liwia to było na petelni przykryte pokrywką, na szczeście jeszcze sie nie grzało.

Morfi

Post » Czw gru 16, 2010 21:22 Re: 2 KOTY PO POTRĄCENIU-Pinokio szuka wsparcia,Emi w domu

nie, nie, Emi jak prawdziwa kobitka dbająca o figurę (przynajmniej w teorii) wyznaje zasadę że "kradzione nie tuczy" 8)

podrzućcie tu linka do wątala Waszych footer jak go juz założycie :)
Obrazek

slapcio

[poprzednia][następna]