terenia1 pisze:Właściwie Kocia Chatka już przeprowadzona, na starym miejscu zostało jeszcze parę rzeczy do przewiezienia piec, szafka wysoka, parę kuwet, trzeba wymontować zlewozmywak, rozmontować podgrzewacz do wody, zabrać zegar czasowy do włączania i wyłaczania światła przyda się pewnie. No i rozmontowanie woliery.
Na nowym miejscu jeszcze cała masa roboty, trzeba się zabrać za remont drugiego pomieszczenia, ale żeby to zrobić trzeba je jakoś w miarę przygotować czyl opróżnić z tego co w tej chwili tam zalega - czyli przede wszystkim rzeczy, które przewiozłyśmy z Kociej Chatki, na poniedziałek lub wtorek po południu przydałoby się ze dwie chętne osoby do popakowania tego wszystkiego w kartony wory i ulokowanie tego tak, żeby pomieszczenie mozna było remontować.
Ja dziś postaram się przywieźć kilka kartonów i jeszcze co nieco polokować w wyremontowanym pomieszczeniu.
Najbardziej właściwie na już potrzebna jest nam dwudrzwiowa szafa.
MOŻE MA KTOŚ NA ZBYCIU DWUDRZWIOWĄ SZAFĘ
przydałaby się też taka standardowa szafka pod zlewozmywak, bo w miejsce umywali trzeba bedzie zamontować zlewozmywak, bedzie praktyczniejszy od umywalki do mycia kuwet, kontenerków.
Przydałaby się jeszcze taka szafeczka najlepiej z szufladami mozna by ją postawić w przedsionku do kwarantanny na rózne szpejstwa potrzebne do technicznego utrzymania kociatni - srubki, młotki, żarówki itp rzeczy
Tereniu niestety nie mamy szafy ani szafki z szufladami natomiast rozejrzę się za szafką pod umywalkę, kiedyś była taka u teściowej , ale nie wiem czy została.Bardzo proszę o informację co z kluczami, bo żeby reklamować usługę musiałabym wiedzieć które są źle dorobione i mieć paragony. Ale mnie podkusiło żeby taniej dorobić

Jutro jestem dyspozycyjna , chociaż na trochę muszę iść do pracy , ale nie na długo więc tę sprawę na pewno załatwię.