K.CHATKA-pomoc w dużej akcji sterylkowej potrzebna str 87

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 10, 2010 13:53 Re: K.CH. - wielki dzień SOBOTA przeprowadzka do nowego lokalu

Iweta pisze:
bubor pisze:

Obrazek

Dziewczyny, jakie wymiary ma to okno? Czy sa jeszcze jakieś inne okna? Takie same maja wymiary jesli są?

Iwona okno ma 180 cm szerokości i 142 wysokości ( te wymiary podała mi tydzień temu Dorota )- ta firanka jest długa na 160 cm. Na zmianę szykowana jest inna firanka - będzie w poniedziałek . W drugim pomieszczenie tez jest okno , nie mierzyłam go i chyba nikt tego nie robił-ale chyba takie samo lub b. podobne .Słyszałam , że tam będą koty wolno biegać i dlatego Teresa wspominała , że nie planuje się tam firanek- ale najlepiej zapytaj :)
Ostatnio edytowano Nie paź 10, 2010 15:02 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie paź 10, 2010 14:30 Re: K.CH. - wielki dzień SOBOTA przeprowadzka do nowego lokalu

Właściwie Kocia Chatka już przeprowadzona, na starym miejscu zostało jeszcze parę rzeczy do przewiezienia piec, szafka wysoka, parę kuwet, trzeba wymontować zlewozmywak, rozmontować podgrzewacz do wody, zabrać zegar czasowy do włączania i wyłaczania światła przyda się pewnie. No i rozmontowanie woliery.
Na nowym miejscu jeszcze cała masa roboty, trzeba się zabrać za remont drugiego pomieszczenia, ale żeby to zrobić trzeba je jakoś w miarę przygotować czyl opróżnić z tego co w tej chwili tam zalega - czyli przede wszystkim rzeczy, które przewiozłyśmy z Kociej Chatki, na poniedziałek lub wtorek po południu przydałoby się ze dwie chętne osoby do popakowania tego wszystkiego w kartony wory i ulokowanie tego tak, żeby pomieszczenie mozna było remontować.
Ja dziś postaram się przywieźć kilka kartonów i jeszcze co nieco polokować w wyremontowanym pomieszczeniu.
Najbardziej właściwie na już potrzebna jest nam dwudrzwiowa szafa.
MOŻE MA KTOŚ NA ZBYCIU DWUDRZWIOWĄ SZAFĘ
przydałaby się też taka standardowa szafka pod zlewozmywak, bo w miejsce umywali trzeba bedzie zamontować zlewozmywak, bedzie praktyczniejszy od umywalki do mycia kuwet, kontenerków.
Przydałaby się jeszcze taka szafeczka najlepiej z szufladami mozna by ją postawić w przedsionku do kwarantanny na rózne szpejstwa potrzebne do technicznego utrzymania kociatni - srubki, młotki, żarówki itp rzeczy

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie paź 10, 2010 15:16 Re: K.CH. - wielki dzień SOBOTA przeprowadzka do nowego lokalu

terenia1 pisze:Właściwie Kocia Chatka już przeprowadzona, na starym miejscu zostało jeszcze parę rzeczy do przewiezienia piec, szafka wysoka, parę kuwet, trzeba wymontować zlewozmywak, rozmontować podgrzewacz do wody, zabrać zegar czasowy do włączania i wyłaczania światła przyda się pewnie. No i rozmontowanie woliery.
Na nowym miejscu jeszcze cała masa roboty, trzeba się zabrać za remont drugiego pomieszczenia, ale żeby to zrobić trzeba je jakoś w miarę przygotować czyl opróżnić z tego co w tej chwili tam zalega - czyli przede wszystkim rzeczy, które przewiozłyśmy z Kociej Chatki, na poniedziałek lub wtorek po południu przydałoby się ze dwie chętne osoby do popakowania tego wszystkiego w kartony wory i ulokowanie tego tak, żeby pomieszczenie mozna było remontować.
Ja dziś postaram się przywieźć kilka kartonów i jeszcze co nieco polokować w wyremontowanym pomieszczeniu.
Najbardziej właściwie na już potrzebna jest nam dwudrzwiowa szafa.
MOŻE MA KTOŚ NA ZBYCIU DWUDRZWIOWĄ SZAFĘ
przydałaby się też taka standardowa szafka pod zlewozmywak, bo w miejsce umywali trzeba bedzie zamontować zlewozmywak, bedzie praktyczniejszy od umywalki do mycia kuwet, kontenerków.
Przydałaby się jeszcze taka szafeczka najlepiej z szufladami mozna by ją postawić w przedsionku do kwarantanny na rózne szpejstwa potrzebne do technicznego utrzymania kociatni - srubki, młotki, żarówki itp rzeczy

Tereniu niestety nie mamy szafy ani szafki z szufladami natomiast rozejrzę się za szafką pod umywalkę, kiedyś była taka u teściowej , ale nie wiem czy została.Bardzo proszę o informację co z kluczami, bo żeby reklamować usługę musiałabym wiedzieć które są źle dorobione i mieć paragony. Ale mnie podkusiło żeby taniej dorobić :evil: Jutro jestem dyspozycyjna , chociaż na trochę muszę iść do pracy , ale nie na długo więc tę sprawę na pewno załatwię.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie paź 10, 2010 15:29 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

ja szafe mam taka na ubrania-niewiem czy o taka chodzi,narazie jej uzywam
mielismy zmieniac meble ale wyszlo jak wyszlo.
Jak sie nie znajdzie to bede pamietac
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie paź 10, 2010 15:39 Re: K.CH. - wielki dzień SOBOTA przeprowadzka do nowego lokalu

gosiakot pisze:
Iweta pisze:
bubor pisze:

Obrazek

Dziewczyny, jakie wymiary ma to okno? Czy sa jeszcze jakieś inne okna? Takie same maja wymiary jesli są?

Iwona okno ma 180 cm szerokości i 142 wysokości ( te wymiary podała mi tydzień temu Dorota )- ta firanka jest długa na 160 cm. Na zmianę szykowana jest inna firanka - będzie w poniedziałek . W drugim pomieszczenie tez jest okno , nie mierzyłam go i chyba nikt tego nie robił-ale chyba takie samo lub b. podobne .Słyszałam , że tam będą koty wolno biegać i dlatego Teresa wspominała , że nie planuje się tam firanek- ale najlepiej zapytaj :)

Mnie nie chodzi o firanki, raczej myslałam o zasłonkach z kotami :wink: ....żeby było tak całkiem kocio :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie paź 10, 2010 18:48 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

niestety nic z szaf i szafek nie mam :(
jutro jadę na naradę z pracy i wracam w środę ... ale mama podzwoni po znajomych może ktoś coś ma do oddania
będę w kontakcie jakimś z wami ....

ps. tereniu: zrobiłam Ci przelew za przyprawki włoskie jak pisałam przekaż je Dorotce sobie kiedyś tam jak wrócę odbiorę
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie paź 10, 2010 20:54 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

Madziula pisze:ps. tereniu: zrobiłam Ci przelew za przyprawki włoskie jak pisałam przekaż je Dorotce sobie kiedyś tam jak wrócę odbiorę

Dzięki przyprawkę przekażę Dorotce.
Dziś już do nowej siedziby naszej Kociej Chatki trafił piekny brytyjczyk ze schronu, ale na razie na maxa wystarszony :(

terenia1

Post » Nie paź 10, 2010 21:16 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

Dyżury w nowym lokalu KOciej Chatki na następny tydzień wyglądają tragicznie :(
po pierwsze prosimy się o określenie wszystkich czy będą przychodzić na dyżury czy nie - Marta hidi zapisała się na 3 dyżury ale nie wiem czy będzie przychodzić bo podobnież nowy lokal za daleko, z tego co wiem Basia będzie miała przerwę w dyżurach bo praca i studia, ale po przerwie tez nie wiem czy będzie przychodziła, na dzień dzisiejszy na 100% będę przychodziła ja , Dorotka i Beatka co do reszty osób nie mam pojęcia co do nowych osób prosze o deklaracje
DYŻURY NA NASTĘPNY TYDZIEŃ W KOCIEJ CHATCE :(
11.10. pon. rano brak wieczór brak
12.10. wtorekrano hidi wieczórTeresa
13.10.środa rano hidi wieczór brak
14.10.czwartekrano brak wieczór teresa
15.10.piatekrano brak wieczór hidi
16.10.sobotarano brak wieczór brak
17.10 niedziela rano brak wieczór brak

terenia1

Post » Nie paź 10, 2010 21:36 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

terenia1 pisze:Dziś już do nowej siedziby naszej Kociej Chatki trafił piekny brytyjczyk ze schronu, ale na razie na maxa wystarszony :(

Brytek juz mniej zdygany lezy na posłanku a nie w kuwecie. Niestety zwymiotował wodą, w schronie chyba nie jadł ze strachu. dostał suchy Intestinal i obwąchał, moze cos zje. Nie wiadomo czym był karmiony, moze jest rozpieszczony. Ponadto go wczoraj odrobaczyłam to moze tez wywolywac wymioty.

jak dalej nie bedzie jadł to trzeba mu dac relanium 1/4 tabletki ale sprawdze
Ostatnio edytowano Nie paź 10, 2010 22:12 przez Filomen, łącznie edytowano 1 raz

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie paź 10, 2010 21:38 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

Teresa co do dyżurów pisałam Ci na pw (zwłaszcza w kwestii jutra) a póki co wpisz mnie na środe wieczór

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie paź 10, 2010 22:10 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

Piotrek czwartek rano

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie paź 10, 2010 23:28 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

jakby tu zalicytowac-czasami udaje sie wylicytowac za grosze
szafa jest,reszte mozna przerobic albo niewiem

http://allegro.pl/komplet-mebli-z-witry ... 29150.html
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon paź 11, 2010 6:53 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

dzień dobry poniedziałkowo ...
dziś bedę wiedziała czy mam dla was szafę i od razu dam znać :) jakoś może się uda ....
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon paź 11, 2010 7:40 Re: kocia chatka

To ja wezme dyzur dzisiaj wieczorem i tradycyjnie niedziele rano
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon paź 11, 2010 8:05 Re: KOCIA CHATKA-szukamy 2 drzwiowej szafy do nowego lokalu!!!!

DYŻURY NA NASTĘPNY TYDZIEŃ W KOCIEJ CHATCE :(
11.10. pon. rano brak wieczór Dorotka
12.10. wtorekrano hidi wieczórTeresa
13.10.środa rano hidi wieczór Mara
14.10.czwartekrano Piotrek wieczór teresa
15.10.piatek rano brak wieczór hidi
16.10.sobota rano Teresa wieczór brak
17.10 niedziela rano rano wieczór brak
Wzięłam też dyżur w sobotę rano. Dostałam maila od Mirki z Holandii będą w Sosnowcu w piatek późnym wieczorem, i w sobotę rano pojedziemy do Kociej Chatki bo chca wszystko zobaczyc.

terenia1

[poprzednia][następna]