Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seja pisze:Nie, chwyciłam przez papier i ciągnęłam i ciągnęłam...a Leoś wiał...
Marea pisze:Brrr...Leo malutki to napewno ten tasiemiec bardziej dał mu się we znaki i stąd ta biegunka...
Poker71 pisze:seja pisze:Nie, chwyciłam przez papier i ciągnęłam i ciągnęłam...a Leoś wiał...
Seja, błagam.... słabo mi....
Marea pisze:Ważne że wylazł...jejkuś skąd tyle tego dziadostwa w takim malutkim ciałku
seja pisze:Poker71 pisze:seja pisze:Nie, chwyciłam przez papier i ciągnęłam i ciągnęłam...a Leoś wiał...
Seja, błagam.... słabo mi....
To będzie Ci jeszcze słabiej!
Jem zupkę pomidorową z takimi wąskimi długimi kluskamiMNIAM!!!
Szejbal pisze:Seja...? A jaką masz pewność, że te nitki na Twoim talerzu to kluski?Może są wąskie i długie, ale pomyliłaś z czymś takim, co musiałaś wyciągać i wyciągać i wyciągać z Leosia...
Sprawdź lepiej, czy Ci się te kluski nie rozczłonowują...
![]()
![]()
![]()
Leżę już prawie pod stołem...![]()
![]()
Poker71 pisze:Szejbal pisze:Seja...? A jaką masz pewność, że te nitki na Twoim talerzu to kluski?Może są wąskie i długie, ale pomyliłaś z czymś takim, co musiałaś wyciągać i wyciągać i wyciągać z Leosia...
![]()
![]()
![]()
![]()
nie no normalnie się znęcają nade mną.... dziś do kosza poszła kolacja, ale makaronu to chyba rok nie ruszę
a żeby was baby jedne pokręciło, ja uwielbiam spagetti!!!
Poker71 pisze:Szejbal pisze:Seja...? A jaką masz pewność, że te nitki na Twoim talerzu to kluski?Może są wąskie i długie, ale pomyliłaś z czymś takim, co musiałaś wyciągać i wyciągać i wyciągać z Leosia...
![]()
![]()
![]()
![]()
nie no normalnie się znęcają nade mną.... dziś do kosza poszła kolacja, ale makaronu to chyba rok nie ruszę
a żeby was baby jedne pokręciło, ja uwielbiam spagetti!!!
Szejbal pisze:Na pocieszenie napiszę, że od 2 dni jem ryż... Ekhmm ->> http://www.odrobaczanie.pl/images/zagrozenia/czlony_maciczne_dipylidium_caninum.jpg
Seja - jestem więc na ryżu - chcesz trochę?
seja pisze:Viola Villas się tak odchudzałapołknęła jajca tasiemca i szczuplała...
Masz jakąś "get to" wagę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 99 gości