oby i Tulec miała takiego farta, jak już wiadomo że szuka tego domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Rozmawiałam z Panią Elą.
Totusia od rana normalnie je (i to ile! zupełnie tak samo jak u mnie), a poza tym - nie odstępuje swojej nowej Mamusi ani na krok (też tak samo jak u mnie). Pani Ela powiedziała dziś o niej "taki kochany 'plasterek miodu'"...
Moje złotookie Bure Słoneczko![]()
Jestem pewna, że będzie jej bardzo, bardzo dobrze![]()
Tylko mnie jej tak brakuje, chociaż po domu chodzi 10 innych kotów...
Tweety pisze:Wielbłądzio pisze:Rozmawiałam z Panią Elą.
Totusia od rana normalnie je (i to ile! zupełnie tak samo jak u mnie), a poza tym - nie odstępuje swojej nowej Mamusi ani na krok (też tak samo jak u mnie). Pani Ela powiedziała dziś o niej "taki kochany 'plasterek miodu'"...
Moje złotookie Bure Słoneczko![]()
Jestem pewna, że będzie jej bardzo, bardzo dobrze![]()
Tylko mnie jej tak brakuje, chociaż po domu chodzi 10 innych kotów...
![]()
stolyca służy ostródziakom, co nie Marcelibu?
Wielbłądzio pisze:Ja na razie chciałabym oddać komuś przy okazji Wasz AFN-owski transporterek, a na przyszłość...
Wielbłądzio pisze:Gdyby była namierzona w Ostrodzie albo dowolnym innym schronie jakaś bida taka jak Totka czy Meonik - dajcie znać, może dam radę
Niech no tylko tego 'mojego' słodkiego Tulca-bidulca oddam...
Wielbłądzio pisze:Ja na razie chciałabym oddać komuś przy okazji Wasz AFN-owski transporterek, a na przyszłość...
Gdyby była namierzona w Ostrodzie albo dowolnym innym schronie jakaś bida taka jak Totka czy Meonik - dajcie znać, może dam radę
Tweety pisze:Wielbłądzio pisze:Ja na razie chciałabym oddać komuś przy okazji Wasz AFN-owski transporterek, a na przyszłość...
Gdyby była namierzona w Ostrodzie albo dowolnym innym schronie jakaś bida taka jak Totka czy Meonik - dajcie znać, może dam radę
to może na razie zostawimy jako dobrą wróżbę
evalla pisze:Tweety pisze:Wielbłądzio pisze:Ja na razie chciałabym oddać komuś przy okazji Wasz AFN-owski transporterek, a na przyszłość...
to może na razie zostawimy jako dobrą wróżbę
aaaa no chyba że tak bo już chciałam się zaoferować wzorem transporterka Marcelibu na dostarczenie do Ostródy
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek, Silverblue, Szymkowa i 144 gości