PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 28, 2010 15:57 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Jaśminka dziś
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob sie 28, 2010 16:01 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

i jeszcze kilka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:D

Duszek686

Post » Sob sie 28, 2010 16:03 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Śliczna :1luvu:
mam nadzieję ,że to już jej ostatnie chwile w schronisku i do domku......... :D
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Sob sie 28, 2010 16:09 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Ona jest wspaniała :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob sie 28, 2010 16:54 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Ależ piękna ta kicia... :1luvu: :1luvu: i ta mordka cudna po prostu... :1luvu: :1luvu:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Sob sie 28, 2010 19:19 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Śliiiiczna :)

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob sie 28, 2010 21:28 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Doczytałam całość po dwutygodniowej nieobecności.
Zosia już w domku a Jaśmince szykuje się domek, tylko te zawirowania.
Pociągiem z Wawy szybciej niż autem.
Trzymam kciuki :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sie 28, 2010 21:34 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Pociągiem szybciej zdecydowanie, wiem bo ową trasę pokonuję kilka razy w miesiącu :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Nie sie 29, 2010 12:38 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Dobra, to mamy osobę chętną na kicie, trzeba tylko zorganizować dojazd do DS. Pewnie jeszcze trzeba podpisać umowę adopcyjną, zobaczyć lokum... Mówicie, że pociągiem, tak? Ja jeszcze zobaczę czy mój kolega - kurier, nie będzie się tam wybierał, jeśli nie, to faktycznie może pociąg to dobry pomysł? Tylko co gdy dojedziemy do Wawy i jak Jaśminka zniesie podróż?
Obrazek
"– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."

Little Be

Od: Pon sie 16, 2010 13:50

Post » Nie sie 29, 2010 13:51 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

A może by na wszelki wypadek p.Elę jeszcze dopytać o tę adopcję...? Bo to trochę wyglądało jak nagłe namnożenie problemów.. a że samchodu nie ma, a że pociągiem to nie wie jak, a że transporterek by trzeba pożyczyć... :roll: a może ja się martwię na zapas... :roll: no sama już nie wiem...

Tak czy siak, trzymam wielkie kiuki za kicię... oby się jej malutkiej poszczęściło z domkiem!
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Nie sie 29, 2010 13:54 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

I jeszcze tak sobie oglądam te zdjęcia - ależ ona śliczna jest po prostu... - i jakie ma fajne łapki! z przodu białe, a tył każdej łapki bury.. jakby zabezpieczenie żeby sie przy leżeniu nie pobrudziło! :lol:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Nie sie 29, 2010 14:27 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

myrzapl pisze:I jeszcze tak sobie oglądam te zdjęcia - ależ ona śliczna jest po prostu... - i jakie ma fajne łapki! z przodu białe, a tył każdej łapki bury.. jakby zabezpieczenie żeby sie przy leżeniu nie pobrudziło! :lol:

Świetny koment :D
wiesz, ja nie wiem czy ma takie problemy, ja mam takie :)
widziałam, że przyszła Pani Jaśminki na własną rękę również szuka jakiegoś transportu dla niej...
Obrazek
"– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć.
Śmierć zastanowił się przez chwilę.
KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."

Little Be

Od: Pon sie 16, 2010 13:50

Post » Nie sie 29, 2010 16:06 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Świeża, najświeższa wiadomość
JAŚMINEK W DOMU SWOIM!!!
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
u p. Małgosi
przyjechał po kicię Mąż i Córka
fantastyczne osoby, długo siedzieliśmy w boksie z Jaśminką,
Jaśminka bardzo się wystraszyła, dziczyła, cuda wyczyniała, żeby domek zniechęcić,
ale nie, domek nieugięty, cierpliwy, odpowiedzialny i Jaśminka spacyfikowana pojechała
i już mam pierwszą relację :1luvu: :1luvu: :
Śliczna Jaśminka jest już u nas w domku. Boi się bardzo , więc na razie siedziała z godzinę w pojemniku w którym przyjechała i tam czuje się chyba najbezpieczniej. Jest piękna , ale bardzo wystraszona . Teraz siedzi u córki na kolanach , ale chowa główkę żeby nic nie widzieć. Trochę pewnie minie czasu zanim się do nas przekona , ale napewno sobie poradzimy i my i ona. Pozdrawiam . Małgosia...

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sie 29, 2010 16:14 Re: Zosia w Domu! a Jaśmina?... nim będzie za późno schr. Łódź

Super wiadomości :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To gdzie jest Jaśminka,w Łodzi ?
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie sie 29, 2010 16:18 Re: Zosia w Domu!a Jaśmina?TEŻ!!...nim będzie za późno sch.Łódź

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :mrgreen:

Duszek686

[poprzednia][następna]