Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halbina pisze:Liwio, zobowiązuję Cię, do kontroli mojej osoby na forum, żebym nie deklarowała następnego tymczasu żadnemu kotu! Już przesadziłam!!!
Mam na tymczasie Cirkę - dorosłą pingwinkę, czteromiesięcznego Pampuszka, trzy i półmiesięczną Suri, trzymiesięczną tygryskę Szarkę... niebieskiego kocura Miszę i teraz arlekinkę z 8 maleństwami.
Dziś do Formicy szłam dwa razy z dwoma kontenerkami: mamuśka + kocięta, potem Cirka + Suri do kontroli, szczeniak trzytygodniowy też.
Mój rozkład dnia: wstaję, karmię stadko i szczeniora, zakraplam oczka, podaję leki, miziam stadko, wychodzę ze swoimi psami na spacer, dopijam kawę i idę do pracy, wracam z pracy, wychodzę z psami na raty, bo nie mam sił szarpać się z dwoma, karmię szczeniaka i resztę stadka, pakuję kontenerki i idę do weta, potem druga tura, wracam do domu, robię sobie kawę, padam na fotel i obskakuję wątki na dogo i miau, wypijam kawę, czyszczę kuwety, wynoszę śmieci, przecieram albo i nie podłogi, karmię stadko, podaję leki i krople, miziam... wychodzę z psami, padam na łóżko, stadko się przytula i zasypiam kamiennym snem... albo czuwam np z powodu szczeniaka...
justyna8585 pisze:ludzie są dziwni...chcą idealne zwierzaki,które od razu by ich pokochały.ten czarny miał czas do poniedziałku,ciekawe czy właściciele podtrzymają decyzje.
Kotka zaczęła znosić do jedynej piwnicy ,gdzie jest okienko czasem otwarte ,kociaki.Z 6 jest ich na pewno,a pewnie i więcej.
Inny kot siedzi wtulony w moje okienko z piwnicy,a tak leje...u mnie w bloku są kraty
nie kojarze go jednak,moich psów sie nie wystraszył,nie zwiał,nie chcę nawet podchodzić
halbina pisze:http://picasaweb.google.pl/100275448574788903256/ArlekinkaIMaluchy# adres albumu arlekinki, czy imię dla niej Impresja mogłoby być?...
mar9 pisze:halbina pisze:http://picasaweb.google.pl/100275448574788903256/ArlekinkaIMaluchy# adres albumu arlekinki, czy imię dla niej Impresja mogłoby być?...
Arlekinka jest piękna a jej ogonek![]()
![]()
![]()
piękny łabądek z niej będzie![]()
![]()
maluszki słodkie, choć takie biedniusie, jesoo, jak Ty sobie radzisz z tym stadkiem![]()
![]()
(nie wstawię żadnego aniołka bo mnie anulka na suchej gałęzi każe powiesić)
och kobieto, dużo na siebie wzięłaś, można Ci jakoś pomóc?
Ps a co to za kociak na ostatnim zdjęciu w albumie? (ze szczeniaczkiem na kolankach)
anita5 pisze:Niech więc Coben zarabia na biedusię...![]()
Mar, mam nadzieję, że z Bobkiem nie będzie klopotu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: PortaMrs i 56 gości