Wacikiem w pysku wolę nie - ona ma tam taki dramat, że strach. A gruszeczką to się tak fajnie psika i można psiknąć, gdzie się chce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:A wokół paszczęki to przemywam wacikiem z wodą utlenioną, wolę jej potem nie domywać parę lat z tego nadmanganianu![]()
Pluje wystarczająco, żeby język też zdezynfekować
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:A wokół paszczęki to przemywam wacikiem z wodą utlenioną, wolę jej potem nie domywać parę lat z tego nadmanganianu![]()
No to ona jest zuch dziewczyna![]()
![]()
Mała Dzikuska pisze:Melduję się!
OKI pisze:Dzięki Monika
Właśnie tak jak Odżo to nawet na osiedlu widuję, od razu wiadomo, o co chodzi.
Prędzej przy Kitce bym się zastanawiała, ale w sumie to też wyraźne. A Pola ma takie dziwne coś z tym uchem![]()
I wiem, że różnie tną - kiedyś widziałam w jakichś wątkach dziwnie przycięte uszy. Bo "naturalnie" to co mogłoby to być? Drzwiami sobie przycięła chybaZapytam jeszcze u weta jak będę
kocurzyca41 pisze:Cześć czyściutkim,dzielnym pannom w upalny, niedzielny ranek.Wyspane?.Jak nocka?
kalair pisze:Cześć Polciu, jak się masz ?![]()
Duża Cię męczy?
Killatha pisze:no zdecydowanie widać różnicę po domyciu![]()
ja swego czasu kąpałam Myszkę
nie było tak dobrych środków przeciwpchelnych ja teraz, a Myszka miała bardzo wielu sublokatorów
sama kąpielobosz co się działo
ale po kąpieli było widać ulgę na pysiu koteczki
tu jest podobnie
dune pisze:Odżo byla cięta w Koterii - ich cięcie
a Kita na Śreniawitów
Naturalnie to mógł ją jakiś kocur łapą pacnąć z pazurem
a potem jej sie zabebrało bakteryjnie i martwica sie wdała
mógł tez człowiek...
Kitka tez miała mniejszą dziurke wyciętą,
ale jej sie bebrało i wciąż nowe strupki
i smarowanie masciami i odpadaly kawałki suchej skóry i sie zrobiła spora wyrwa...
a wet to moze miec problem, czytałam tu na miau ze ciężko jest to ocenic bez otwierania
ze czasem usg nie wykaze czy jest macica czy jej nie ma, no chyba ze wyraźnie widac bliznę
No ale powodzenia
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:A wokół paszczęki to przemywam wacikiem z wodą utlenioną, wolę jej potem nie domywać parę lat z tego nadmanganianu![]()
No to ona jest zuch dziewczyna![]()
![]()
Ba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 33 gości