SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 03, 2010 20:11 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Chciałabym przypomnieć wszystkim chętnym ,że w tą sobotę 07.08.10r. odbędzie się spotkanie w sprawie wolotariatu w schronisku w Sosowcu. Spotkanie odbędzie się w schronisku katowickim, ja do tarnsportu mam dwóch chętnych Dorotkę i MartynęP. ktoś jeszcze chętny :D
W tym samym dniu o godz. 14. 00 tak mniej więcej organizujemy spotkanie członków Stowarzyszenia Nadzieja na dom .
Zapraszamy wszystkich chętnych zarówno członków Stowarzyszenia jak i sympatyków oraz osób pomagających w Kociej Chatce a nie będących członkami Stowarzyszenia.
Spotkanie odbędzie się na Pogoni w pizzerni STONEHENGE ul. Spółdzielcza 8.
Proszę o zgłoszenia kto może przybyć na spotkanie Stowarzyszenia.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto sie 03, 2010 22:46 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

A kto konkretnie "organizuje" to "Nasze" spotkanie :?:
MIKUŚ

Post » Śro sie 04, 2010 8:35 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

OK widać po postach i po informacjach, że wielu osobom termin spotkania Stowarzyszenia nie pasuje więc bardzo proszę każdego o podanie dwóch terminów w IIpołowie sierpnia które będą pasowały :lol: chyba jednak najlepsza byłaby sobota i wtedy z wyprzedzeniem zostanie zaplanowane takie spotkanie, można pisać lub dzwonić obojętne :)

terenia1

Post » Śro sie 04, 2010 8:49 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

terenia1 pisze:OK widać po postach i po informacjach, że wielu osobom termin spotkania Stowarzyszenia nie pasuje więc bardzo proszę każdego o podanie dwóch terminów w IIpołowie sierpnia które będą pasowały :lol: chyba jednak najlepsza byłaby sobota i wtedy z wyprzedzeniem zostanie zaplanowane takie spotkanie, można pisać lub dzwonić obojętne :)

No mnie faktycznie też kompletnie ten termin nie pasował... ale ja po 16 sierpnia mogę w każdy dzień z wyjątkiem 28 sierpnia (sobota) bo jadę na ślub i wesele.
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Śro sie 04, 2010 18:41 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Cześć!
Mam prośbę, jeżeli któraś z Was ma kota na DT, ja mogę dać z kontaktem do wolontariusza na stronę schroniska.
Potrzebuję też info i zdjęć o kotach na stronkę schroniska, bo na razie tylko jeden kot jest na stronie...

Został wyodrębniony osobny wątek wolontariacki:
http://www.dogomania.pl/threads/190349- ... st15135574

Jakies sugestie?
Obrazek Obrazek Działajmy razem, bo działamy w słusznej sprawie, uczmy się od braci mniejszych-klik

Rybka_39

Od: Sob kwi 18, 2009 16:44

Post » Śro sie 04, 2010 19:21 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Z tego co wiem mar_tika już bardzo dawno przesłała ogłoszenia kotów zabranych z naszego schronu chyba do Janki lub rozmawiała z nią ( jeszcze w maju) , kotów które są w Kociej Chatce lub w domach tymczasowych z probą o umieszczenie ich na stronie schroniskowej, koty te były wyciągnięte ze schronu jeszcze przed podpisaniem umowy o wolontariat, ale chyba to nie ma znaczenia do tej chwili te ogłoszenia nie pojawiły sie na stronie schroniska.
W tej chwili z kotów wyciągniętycnie ze schronu jeden od razu pojechał do domu, a Nadia i Kulka na ten moment nie są do adopcji.
Zajrzyj na naszą stronę http://www.nadziejanadom.org w zakładce koty do adopcji to w tej chwili 99% kotów praktycznie jest z naszego schronu, można spokojne wszystko przekopiować .

terenia1

Post » Śro sie 04, 2010 21:34 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

terenia1 pisze:Z tego co wiem mar_tika już bardzo dawno przesłała ogłoszenia kotów zabranych z naszego schronu chyba do Janki lub rozmawiała z nią ( jeszcze w maju) , kotów które są w Kociej Chatce lub w domach tymczasowych z probą o umieszczenie ich na stronie schroniskowej, koty te były wyciągnięte ze schronu jeszcze przed podpisaniem umowy o wolontariat, ale chyba to nie ma znaczenia do tej chwili te ogłoszenia nie pojawiły sie na stronie schroniska.
W tej chwili z kotów wyciągniętycnie ze schronu jeden od razu pojechał do domu, a Nadia i Kulka na ten moment nie są do adopcji.
Zajrzyj na naszą stronę http://www.nadziejanadom.org w zakładce koty do adopcji to w tej chwili 99% kotów praktycznie jest z naszego schronu, można spokojne wszystko przekopiować .

Dokładanie od maja proszę o zmieszczenie kotów na str schroniskowej.Z poczatku było że beee bo są zdjęcia obrobione,a jak przesłałam nieobrobione fotki też cisza .Do tej pory kotów na str schroniskowej nie ma :?

Na naszej stronie www.nadziejanadom.org 99% to koty ze schroniska :
Ramzes.Pedzel,Boniek,Trisza,Ewita,Lena,Balbina,Buli,Ajax,Doris,Maluchy Doris,Gucio,Przedszkole Mikusia I i II,Rambo,Sonny,Tania,Tigra,Misza i Maluchy miszy

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sie 04, 2010 22:35 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

I Franioooooo u mnie na DT
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw sie 05, 2010 7:32 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

majencja pisze:I Franioooooo u mnie na DT

No tak Franioooooo Buraniooooo uratowny przez Maję :1luvu:
A jak maluszek po diecie antykurczakowej :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sie 05, 2010 8:38 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

majencja pisze:I Franioooooo u mnie na DT

Tyż prowda,przepraszam zapomniałam :oops:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sie 05, 2010 10:55 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

A na kogo dawać kontakt?
I do Frania kontakt też poproszę.

A ze schroniskowiych kotów nie macie nic? ( znaczy się takie koty co sa jeszcze w schronie)

I co to za kot:
http://www.sosnowiec.schronisko.net/ado ... 41124.html

Jest jeszcze do adopcji?

A Ramzesa dac do zaginionych?
Ostatnio edytowano Czw sie 05, 2010 11:06 przez Rybka_39, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Działajmy razem, bo działamy w słusznej sprawie, uczmy się od braci mniejszych-klik

Rybka_39

Post » Czw sie 05, 2010 10:57 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Rybka_39 pisze:A na kogo dawać kontakt?
I do Frania kontakt też poproszę.

A ze schroniskowiych kotów nie macie nic?

I co to za kot:
http://www.sosnowiec.schronisko.net/ado ... 41124.html

Jest jeszcze do adopcji?

To jest kot na DY u Kropeczki13.
namiary kontaktowe tak jak napisane
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sie 05, 2010 11:17 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Tylko przy niektórych kotach nie ma wieku, możecie mi orientacyjnie podać wiek: Pędzla, Buli, Tania ( tutaj nie ma nic o niej), Tigra.

Zaraz powstawiam resztę, jak ktoś ma nieprzerobione- oryginalne fotki, to poproszę na e-mail: sylwia39@gmail.com

System mi wywala zdjęcia z ramkami, poproszę o oryginały.

Rybka_39

Post » Czw sie 05, 2010 15:03 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Franio pieszczotliwie zwany Niuniaskiem dalej łysy ale wydaje mi się że stanęło i się nie powiększa powierzchnia. Rozrabia i od czasu do czasu mnie stresuje bo rzygnie. Ale mam wrażenie że z ...przejedzenia.Zaczynam mu pomału wydzielać bo ile widzi tyle by weszło w brzusio :mrgreen:
W pracy puszczam go po gabinecie to włazi do wersalki i tam śpi :mrgreen: W domu łazienka na własność. Wczoraj zamknęłam resztę towarzystwa bo zaprawiałam ogóry to mały szalał po salonie.
KOntakt ze mną w sprawie adopcji własciwie nie możliwy z racji wykonywanej pracy całodobowo i brakiem możliwości rozmowy przez telefon jak ktoś zadzwoni, tak ze proszę tak jak poprzednio coby Ktoś z KCH siem tym zajmioł. :mrgreen:
Chociaż nie chcę zapeszać ale dwóch fanów a właściwie dwie fanki Niunias ma i kto wie :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw sie 05, 2010 18:15 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC-PILNIE DT/DSdla 2 pręgusek już 40dni

Słuchajcie jak macie zdjęcia kotów które już nie żyją, albo zostały uśpione, w schronisku czy już na DT- nie ważne, proszę podeślijcie mi, które to, to ja wstawię- to też jest ważne, to samo z kotami które mają już domy.

Rybka_39

[poprzednia][następna]