Wystawiłam więc bazarek i serdecznie zapraszam do odwiedzenia go i pomocy zebrania pieniązków na pokrycie długu za leczenie. viewtopic.php?f=20&t=114905&start=0
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Myszka.xww pisze:A posiew i antybiogram robiliście?
tak
Myszka.xww pisze:mar9 pisze:Myszka.xww pisze:A posiew i antybiogram robiliście?
tak
I co dokładnie wyszło? Antybiotyki wszystkie już macie przetestowane? Kombinacje 2-3 też?
mar9 pisze:Myszka.xww pisze: I co dokładnie wyszło? Antybiotyki wszystkie już macie przetestowane? Kombinacje 2-3 też?
poproszę o wydruk z kartoteki bo tak z głowy to ciężko będzie
Myszka.xww pisze:mar9 pisze:Myszka.xww pisze: I co dokładnie wyszło? Antybiotyki wszystkie już macie przetestowane? Kombinacje 2-3 też?
poproszę o wydruk z kartoteki bo tak z głowy to ciężko będzie
Aha, jeszcze jedno - leczenie gronkowca to najczęściej trwa długo. Kilka tygodni najmniej. Jak się kończy za wcześnie, to się uodparnia franca. Jak za małe dawki, to też.
I ważna uwaga - leków Ci nie podpowiem, kuracji nie podam, nie zweryfikuję, czy leki były właściwie podane ani czy stosowana kuracja była tą najwłaściwszą. Mogę podpowiedzieć, o czym rozmawiać z wetem.
Iweta pisze:Koszty leczenia Agatki niestety rosnaDo zapłacenia jest juz ponad 160 zł.
Wystawiłam więc bazarek i serdecznie zapraszam do odwiedzenia go i pomocy zebrania pieniązków na pokrycie długu za leczenie. viewtopic.php?f=20&t=114905&start=0
mar9 pisze:ok, dzięki, przy najbliższej wizycie u weta poproszę o ten wydruk a potem wrócimy do tematu, ale może na pw, coby nie zaśmiecać wątku![]()
Własnie wróciłam od weta, wczoraj też niestety byłam, malutka ma od wczoraj gorączke i straciła apetyt Myslałam, że może ona spokojnie dojdzie do siebie, miała od poczatku dobry apetyt i była wesolutka, tylko to oczko.....
Nie wiem czy jakieś cholerstwo złapane w tym pożalsieboże DT nie zaczeło teraz wychodzić. W końcu wczesniej umarła Milka, Tadziu i Miniusia
Mam nadzieję , ze szybko jej przejdzie i juz wszystko bedzie dobrze
Zapraszam na mój bazarek, gdzie zbieram pieniądze na leczenie Agaci i pokrycie długu za leczenie Mini viewtopic.php?f=20&t=114905&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości