mar_tika pisze:Kilka ogłoszeń allegro już wyszło ,właśnie je uaktualniłam.Ogłoszenia mamy(z mojej str) na allegro.alegratce,adopcje miau i papierówki w sklepach to kropla w morzu.Dlatego jezeli ktos może prosze żeby pomógł.Jak nie załatwimy pomocy w ogloszeniach nie ma przyjmowania kotów na kociarnię ,no chyba że za wyadoptowanego kota przyjeżdzą jeden ze schroniska lub z ulicy.Innej opcji nie wiedzę chyba że ktoś chetny przejąc za mnie robienie zdjęc,ogłoszeń i użerania się z ludżmi chetnymi na kota najlepiej jak najmiejszego i żeby był rasowy, z papierami i miał wszczepione kolorowe piórko w dupie,śpiewał ,tańczył i wogóle
Po drugie do tej pory nie mam fotek Ines.Jezeli ktoś bierze bez porozumienia się z kociarni kota na tymczas ,proszę o zdjęcia i krótki opis kota na pw.
Jeżeli chodzi o aktualne fotki Abi to czekam aż troszkę odpięknieje u mnie, do tego coś mi się nie podoba jej kark

oby to nie była grzybica jakaś wstrętna

muszę dziś podjechać z nią do weta. Jak macie namiary na jakiegoś w Sc który jest w miare tani i obchodzi go los zwierząt to proszę wiadomość na pw.
Bardzo ważna sprawa! Kto przeprowadzał akcję na rzecz kociej chatki w szkole podstawowej nr 42 w Sosnowcu? Proszę o szybciutki kontakt