Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 13, 2010 10:11 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:Nowe ogłoszenie Tosia
http://www.allegro.pl/item1037070935_so ... a_dom.html
Bardzo prosimy o robienie ogłoszeń :D czyli kopiowanie z allegro ogłoszeń Marty na inne portale
Bardzo proszę kto może i umie niech zrobi ogłoszenia dla tych kociaków, bez ogłoszeń i adopcji nie damy rady :( to jest też bardzo ważna sprawa, chyba najistotniejsza w tym wszystkim.
BARDZO BARDZO PROSIMY O OGŁOSZENIA

Zrobiłam 7 ogłoszeń na http://katowice.szerlok.pl/zwierzeta/koty/mieszance/
Zrobię jeszcze Tosi, ale nie wiedziałam co z Cytrynem, Ines i Milo i resztą...któraś z czarnulek ma już dom stały? tak?
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Czw maja 13, 2010 10:20 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Proszę o dopisanie mnie do listy :)
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw maja 13, 2010 10:26 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Dzięki Nowa :D Ines i Milo szukają domków obydwie, z Cytrynem chwilowo można się wstrzymać - w zasadzie wszystkie ogłoszenia, do których są podane linki mozna spokojnie kopiować :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 13, 2010 10:26 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

rozpuszczę wici o tej księgowej też wśród swoich znajomych ehhh :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw maja 13, 2010 10:33 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

I jeszcze jedno ogłoszenie 2 maluszków
http://www.allegro.pl/item1037096110_so ... luchy.html dokleję do posta ze wszystkimi ogłoszeniami

terenia1

Post » Czw maja 13, 2010 11:41 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:
Kilka ogłoszeń allegro już wyszło ,właśnie je uaktualniłam.Ogłoszenia mamy(z mojej str) na allegro.alegratce,adopcje miau i papierówki w sklepach to kropla w morzu.Dlatego jezeli ktos może prosze żeby pomógł.Jak nie załatwimy pomocy w ogloszeniach nie ma przyjmowania kotów na kociarnię ,no chyba że za wyadoptowanego kota przyjeżdzą jeden ze schroniska lub z ulicy.Innej opcji nie wiedzę chyba że ktoś chetny przejąc za mnie robienie zdjęc,ogłoszeń i użerania się z ludżmi chetnymi na kota najlepiej jak najmiejszego i żeby był rasowy, z papierami i miał wszczepione kolorowe piórko w dupie,śpiewał ,tańczył i wogóle :evil:

Po drugie do tej pory nie mam fotek Ines.Jezeli ktoś bierze bez porozumienia się z kociarni kota na tymczas ,proszę o zdjęcia i krótki opis kota na pw.

Jeżeli chodzi o aktualne fotki Abi to czekam aż troszkę odpięknieje u mnie, do tego coś mi się nie podoba jej kark :? oby to nie była grzybica jakaś wstrętna 8O muszę dziś podjechać z nią do weta. Jak macie namiary na jakiegoś w Sc który jest w miare tani i obchodzi go los zwierząt to proszę wiadomość na pw.
Bardzo ważna sprawa! Kto przeprowadzał akcję na rzecz kociej chatki w szkole podstawowej nr 42 w Sosnowcu? Proszę o szybciutki kontakt :mrgreen:
Obrazek

Nowa82

Post » Czw maja 13, 2010 11:57 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Dziekuje slicznie Balbina38 :D
Ostatnio edytowano Pt maja 14, 2010 10:53 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw maja 13, 2010 13:58 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

I jeszcze tutaj ogłoszenia http://www.drobne.pl/detail.php?id=24856 :ryk: Jeszcze nie wszystkim wrzuciłam ale postaram się jak najszybciej to zrobić i poszukam jeszcze inne strony z ogłoszeniami to też zrobię :ok:
Obrazek

Nowa82

Post » Czw maja 13, 2010 14:21 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Bulin-Żuber viewtopic.php?f=1&t=110411 już wcina sam :D , jutro "ciach" :wink: i za parę dni będzie gotowy do adopcji :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw maja 13, 2010 15:02 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

I ja też na listę się zgłaszam :ok: :ok: :ok:
i powodzenia bo mam potrzebne

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw maja 13, 2010 15:50 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Kropeczka13 pisze:
Filomen pisze:
terenia1 pisze:Gosiu jeśli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej na tak w sprawie przekształcenia :) dziewczyny pewnie także postaramy się poszukać ogoś kto nam pewne sprawy poprowadzi ulgowo pod kątem finansowym, ale wydaje mi się, że w przypadku przekształcenia my bedziemy czuć się pewniej, zresztą niech dziewczyy też się wypowiedzą na ten temat , myślałyśmy dawno o tym tylko niestety my osobiście nie mamy czasu zająć się wszystkimi tymi formalnościami, ie z lenistwa :oops: ale z braku czasu :oops:
dziewczyny i chłopaki więc wypowiadajcie się czy jesteście za czy przeciw przekształceniu ... i wtedy działamy dalej
Dziękuję Małgosiu jeszcze raz i raz :lol:

Terenia przekształcić i to jak najszybciej
a powodów dla których to trzeba zrobić jest całe mnóstwo. Co mamy przygotować Małgosiu? Nie gadajmy tylko zróbmy to, plizz

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tereniu , jestem naprawdę pod wrażeniem - naliczyłam 13 chętnych osób-ale mogłam się pomylić z wrażenia właśnie . Warto było przeżyć napad MIKUSIA z bronią w ręku, a nawet gdyby było jeszcze 5 innych napadów to też byłoby warto :ryk: jeśli zgromadzi się już te 15 wymaganych prawem osób to mam nadzieję że pozwolicie mi się przyłączyć do tego grona ? choćby z tego względu że jako jeden z założycieli będę miała łatwiejsza sytuację załatwiając formalności. A ja obiecuję , że naprawdę postaram się wszystko załatwić jak należy, pozdrawiam cię serdecznie
Ostatnio edytowano Pt maja 14, 2010 11:37 przez gosiakot, łącznie edytowano 1 raz

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw maja 13, 2010 16:13 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MIKUŚ pisze:JESTEM WŚCIEKŁA :twisted:
TELEFON DZIŚ NURKOWAŁ W KAŁUŻY wrrrrrrrrr........... :twisted: :twisted: :twisted:
INTERNET PRAWIE NIE CHODZI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jestem praktycznie bez łączność, a tu zabiegi pełną parą, parę rzeczy do załatwienia. Normalnie załamka totalna.

Jeśli Mikuś odzyskał łączność i wyłowił telefon gdzie tam wpadł to jest uprzejmie proszony o odpowiedź na zagadkę ? ile kociczek zamierza teraz wysterylizować ( albo kocurków wyjajcować, choć jak zrozumiałam -panie przodem ) , czy już ma chwytak i go kotki nie uszkadzają -no i przede wszystkim czy fundusze na powyższe wyjajcowania posiada ? Ponieważ bohaterskie wyczyny Mikusia w powyższej dziedzinie robią na mnie pionujące wrażenie , to chciałabym się nieśmiało przyłączyć- bo muszę rozładować stres związany z oczekiwaniem na zgromadzenie się 15-tu założycieli. Będą sobie czekać spokojnie na info w tej sprawie,pozdrawiam.Gosia

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw maja 13, 2010 16:26 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:Tworzę listę chętnych deklarujących się wiadomo do czego :D Dziekuję wszystkim :D
1. Iwetka
2. Filomen
3. terenia1 sama się zapisuję :)
4. MIKUŚ
5. balbina 38
6. Madziula
7. Nowa 82
8. Dorota Wojciechowska

moge tez??? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw maja 13, 2010 17:15 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

No to super :lol: dopisuję następne osoby :D
1. Iwetka
2. Filomen
3. terenia1 sama się zapisuję :)
4. MIKUŚ
5. balbina 38
6. Madziula
7. Nowa 82
8. Dorota Wojciechowska
9. kropeczka 13 czyli Wiesiu
10. Jadzia
11.Alienor
12.Bona 44
13.gosiako
14.MartynaP

terenia1

Post » Czw maja 13, 2010 17:18 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

gosiakot pisze:Tereniu , jestem naprawdę pod wrażeniem - naliczyłam 13 chętnych osób-ale mogłam się pomylić z wrażenia właśnie . Warto było przeżyć napad MIKUSIA z bronią w ręku, a nawet gdyby było jeszcze 5 innych napadów to też byłoby warto :ryk: jeśli zgromadzi się już te 15 wymaganych prawem osób to mam nadzieję że pozwolicie mi się przyłączyć do tego grona ? choćby z tego względu że jako jeden z założycieli będę miała łatwiejsza sytuację załatwiając formalności. A ja obiecuję , że naprawdę postaram się wszystko załatwić jak należy, pozdrawiam cię serdecznie jako niedoszły "consiliere" kociej mafii :1luvu:

Gosia świetne określenie :ryk: nigdy nie wątpiłam w to że zbierzemy 15 osób, to bedzie najłatwiejsza część tego wszystkiego :D

terenia1

[poprzednia][następna]