Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 29, 2010 19:07 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

:cry: ja walczę z grzybem...oby się znalazł szybko jakiś Dt.
Dziewczyny z Kociej Doliny mają tam macki,może coś pomogą...
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon mar 29, 2010 20:15 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

O Prudencjo, są takie chwile w życiu każdego błazna, że już się nie chce wydurniać :crying:
Ja tak miałam po Tupku, ale teraz znowu mnie dopadło - CZTERY PERSOWATE NARAZ, może wszyscy chodźmy i się zaburzmy :conf: :strach: :conf: :strach: :conf:
Jasmina

Post » Pon mar 29, 2010 20:52 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

domki domki potrzebne... :?
Serniczek

Post » Wto mar 30, 2010 2:20 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Widziałam że madziaradek już pokazała persiczkę ze schronu....
Jako Kotylion możemy jej zrobić allegro cegiełkowe, zebrać pieniążki, ale musi być poza schronem :(

Chciałam podziękować Puchatkowowi za wsparcie dla Minia na dt u ruru - leczenie wyniosło ok. 160zł. Wpłata z Puchatkowa plus cegiełki z allegro pokryły całość. Pięknie dziękuję :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto mar 30, 2010 5:38 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

pomocy ludzie...4 persy :? Aamms gdzie jesteś? 8O :crying:
Serniczek

Post » Wto mar 30, 2010 6:16 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:pomocy ludzie...4 persy :? Aamms gdzie jesteś? 8O :crying:

Jestem, jestem..
Tylko nie mam na razie pomysłu co zrobić z tymi puchatkami.. :?
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto mar 30, 2010 6:57 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Tayson z Bydgoszczy:
Obrazek

Dziewczynka z Wrocławia:
Obrazek

Mocno skołtuniony kocurek:
Obrazek

I ta kotka z Łodzi:
Obrazek

Wszyscy pilnie szukają tymczasu :!: :!: :!:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto mar 30, 2010 7:05 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

ratunku!!!!! :roll:
Serniczek

Post » Wto mar 30, 2010 7:08 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Niestety teraz jako DT odpadam absolutnie, aktualnie przeprowadzam się!!! I jeszcze mam na DT Czarną Perełkę, którą ledwie jako tako oswoiłam (tzn. przestała się panicznie chować), a już narażam ją na kolejne stresy :(

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Wto mar 30, 2010 7:21 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Czy coś wiadomo więcej o czarnym z Bydgoszczy?
Mam dom chętny, ale niezbyt doświadczony - kocio jest w miarę oswojony, czy raczej z tych przerażonych? Zdrowy?
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto mar 30, 2010 7:21 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Bardzo zapadła mi w serce ta kotusia :(

Obrazek

Słuchajcie, jeśli ktoś mógłby ją wziąć na DT a na przeszkodzie stoją finanse, to ja deklaruję się wpłacać na tę kotkę po 50,- miesięcznie (czasem może i więcej) do czasu postawienia jej na nogi i znalezienia DS.

Moja kotka przeszła podobną operację, niestety po kilku miesiącach musiałyśmy się pożegnać. Ale moja Tusia miała 16 lat, a ta jest młodsza więc szanse ma duże.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto mar 30, 2010 7:25 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Avian pisze:Czy coś wiadomo więcej o czarnym z Bydgoszczy?
Mam dom chętny, ale niezbyt doświadczony - kocio jest w miarę oswojony, czy raczej z tych przerażonych? Zdrowy?

Na razie wiem tyle:
"W poprzednim domu jadł tylko puszki i suchą Karmę, był tylko w mieszkaniu, nie wychodził na dwór, nie lubi być głaskany ( tylko przez chwile akceptuje to, potem łapą wywija ) Chowany z psem.
Powód oddania: przeprowadzka do Babci, która jest uczulona "

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto mar 30, 2010 7:44 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Nie lubi być głaskany - oj, to będą jazdy z czesaniem ;)
Zaraz go pokażę domkowi, transport by był ... pytanie, czy w święta wydadzą kota.
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto mar 30, 2010 7:58 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

:(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Wto mar 30, 2010 8:06 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

:kotek: dla odrobiny uśmiechu w sercach:

kilkanaście tygodni temu zostały wydobyte dwa persy z palucha: Pereł i Szafir, oba trafiły na DT ndo Kasi i pod opieke wet do p. Eli;

Pereł bardzo szybko został doprowadzony do stanu KOTA PIĘKNEGO i ZDROWEGO i trafił do DS, wieści niosą, że i zdrowie i psyche i wszystko inne :ok: , a stałe imie jego Szafir.

Szafir ( Szafir ) jeszcze jest u Kasi

wczoraj był u p. Eli

waga: 3 kg ( jest z tych drobniejszych kotków ), brzuszek całkiem całkiem :P
psyche: wiercipiętek i miłośnik, wzięty na kolanka obejmuje Kasiową twarz łapkami
dziąsełka sliczne
grzyb jest leczony, ale ale, juz policzki zarosnięte futerkiem
futerko powoli odrasta i pokazuje, że Szafir jest zdecydowanie niebieściutki
p. Ela o Kocie: jest wspaniały!!!

dziewczyny, dziękuję :1luvu:
dziewczyny, warto...
każda jedna mała duszka wyciągnięta ze schronu, i zaopiekowana, to wielka sprawa jest, bardzo wielka.......
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

[poprzednia][następna]