Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Irek ma dom!!!![]()
![]()
Warto było tyle czekać - mam takie wewnętrzne przekonanie, że to właśnie Ci WŁAŚCIWI LUDZIE dla Irka. Irek ciutkę dziczył podczas ich wizyty - zaszył się w kartonie i nie chciał wychodzić, ale myślę, że już za kilka dni będzie czuł się u siebie - mam taką wielką nadzieję. Do koszyczka pozwolił się włożyć bez protestów.
Mój maluszek piwniczny![]()
Chiara, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad nim!![]()
ryśka pisze:Irek ma dom!!!![]()
![]()
Warto było tyle czekać - mam takie wewnętrzne przekonanie, że to właśnie Ci WŁAŚCIWI LUDZIE dla Irka. Irek ciutkę dziczył podczas ich wizyty - zaszył się w kartonie i nie chciał wychodzić, ale myślę, że już za kilka dni będzie czuł się u siebie - mam taką wielką nadzieję. Do koszyczka pozwolił się włożyć bez protestów.
Mój maluszek piwniczny![]()
Chiara, bardzo Ci dziękuję za opiekę nad nim!![]()
ryśka pisze:Toż to tygrys, a nie malutka, chudziutka Kichocia, którą oddawałam Ci tymczasowocoś ściemniasz z tą adopcją - musiałaś podmienić koty
![]()
![]()
![]()
ryśka pisze:Ech, u nas balkon zamknięty, bo leje od rana do wieczora i bardzo zimno - 6 stopnia koty takie, że chwila-moment i już by były przeziębione - zwłaszcza o zdrowie Fila musimy dbać i nie narażać go na przeziębienie.
ryśka pisze: Kichocia... Taką ją przecież znalazłam:
http://img685.imageshack.us/img685/8058/kichotka02m.jpg
Aż trudno uwierzyć, że ta kotka, która u Ciebie wygląda jak Kocia Królowa, to ona, prawda?
Przy okazji znalazłam zdjęcia całej rodzinki Mamelowej, LotkaTak mi żal, że go nie ma...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 286 gości