fiona.22 pisze:Trochę nie wyraźna ale zdjęcie aparatem zrobiłam![]()
Myślę jednak, że da się bez problemu rozczytać. W razie czego proszę o info to wrzucę jeszcze raz
dzięki, jest OK

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fiona.22 pisze:Trochę nie wyraźna ale zdjęcie aparatem zrobiłam![]()
Myślę jednak, że da się bez problemu rozczytać. W razie czego proszę o info to wrzucę jeszcze raz
sabina skaza pisze:przepraszam, przepraszam, ze mnie tyle nie było, ciągle mam nowe problemy, dziś zmarł jeden kotek![]()
![]()
![]()
słyszałam od kingi, ze przydzieliłyście mi numerek na sterylki jak mam się rozliczyć: czy kk wpłaci kaskę na konto weta i on ma wystawić fakturkę przelew? czy mi dacie te pieniążki na konto prywatne- a ja mam się rozliczyć z wami z fakturki? koteczki są już wysterylizowanewszystkie 5 a sąsiad nawet nie zadzwonił, nie podziękował, jak mu zaproponowałam że może te pieniążki odrobić pracując 2 godziny dziennie przy moich kotach z PKDT, bo ja nie daję rady przy tylu zwierzakach i 2 małych dzieci, dysk mi siada.............. nie dał znaku życia.......nie czuje się wcale zobowiązany.
dziękuję jeszcze raz z całego serca dziękuję![]()
![]()
pelaodrudego pisze:Najpilniejsze są dwiekotki dorosłe. Te male, to są jeszcze malutkie, do "pełnoletności" zostało im 8-9 m-cy. Nie wiem jak to sie ma u kotow czy mozna wcześniej czy po pierwszej rujce? Gdyby mozna zarezerwować, to na pewno szybciej znalazłyby dom. Z rozmowy pamietam, ze mówił o kosztach - ok. 100zł. Wysłałam pytanie, ile gokladnie i dam znać.
Dzięki za odpowiedż!
XAgaX pisze:i anonsuję- dwie dziewczyny prosiły o pomoc w wiadomej sprawie, jedna ma jedną kotkę do kastracji (i 4 inne po zabiegach, ta jedna była tak młoda, że myśleli że jeszcze mają czas...), druga aż 5 (obiecałam najpierw zapytać o talony, jeśli jest taka możliwość)- obie poprosiłam o wpis w wątku![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 92 gości