a Zuzia ma prześliczny nosek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ań____ pisze:Dołączę się z dobrymi wieściami. Niedawno minął rok, od kiedy - dzięki Berni - jesteśmy opiekunami przecudownej koteczki, Mirabelki przechrzczonej na ŚrubeczkęKoteńka jest cudna, radosna, w drodze rozwoju osobistego zrobiła się także niesamowicie przytulaśna i nigdy nie chorowała
................
berni pisze:Kolejny wątek o kotach których losy różnymi dziwnymi zbiegami okoliczności wplatają się w moją egzystencję. Mam nadzieję że w tym wątku radość będzie się przeplatała tylko z wesołością a łzy jak się pojawią to tylko ze wzruszenia i szczęścia.
Część pierwsza - viewtopic.php?t=67489&start=0
Część druga - viewtopic.php?f=1&t=90781
Obecnie w moim DT mieszka 10 tymczasików, 4 rezydentów kocich i jeden psi.
Tymczasiki:
1.Wiesia. Trafiła do mnie z dwójką swoich córeczek zwanych Zajączkami: Czesią i Zdzisią. w skutek jakiegoś wypadku miała tylko pół ogonka, który w dodatku ciągle nerwowo rozgryzała. Wiesia przeszła amputację ogonka, jest bardzo wesołą koteczką, która bardzo lubi głaskanie, ale jeśli jest tego za dużo to pokaże że ma dość i najwyższa pora znowu pobiegać na sznurkiem. viewtopic.php?f=1&t=96839&start=0
2.Zdzisia Siostra Wiesi, jedna z Zajączków. Ciekawskie, wesołe,łagodne z odrobiną nieśmiałości. viewtopic.php?f=1&t=96839&start=0
3.Śnieżek Cudne chłopaki znalezione przez pewnego rowerzystę nad rzeką. Mam do nich wielką słabość
Kochane, superowe kociaki, przyjacielscy, towarzyscy.viewtopic.php?t=95748&start=0
4.Bambi Przepiekny czarny kocurek, który ma w sobie energię stadka kociąt. Zabawa to jest drugie imię. Odważny, pewny siebie, bardzo towarzyski, ciekawski no i oczywiście wesoły.
Pod wirtualną opieką kochanej Mahob![]()
5.Fela KOchana, bardzo proludzka kotka towarzyszka. viewtopic.php?f=1&t=99504&start=0 Pod wirtualną opieką kochanej KotLucjanek
Miss Fox pisze:Dlaczego wszystkie białe kicie mieszkają tak daleko odemnie??Zabiję się własną pięścią!!
missfox@wp.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 118 gości