Przekochane! Taci na pewno sie pozbędziesz?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Ale namotałam![]()
Taci na pewno się nie pozbędę, Tacia znalazła u mnie DS, to Młoda jest nadliczbowa
OKI pisze:Ale namotałam![]()
Taci na pewno się nie pozbędę, Tacia znalazła u mnie DS, to Młoda jest nadliczbowa
trawa11 pisze:OKI pisze:Ale namotałam![]()
a mloda najśliczniejsza![]()
![]()
OKI pisze:trawa11 pisze:OKI pisze:Ale namotałam![]()
a mloda najśliczniejsza![]()
![]()
ASK@ pisze:jakem mało rozgarnieta i nie czytata ze zrozumieniempytam uprzejmie: Jaki jest stan posiadania
![]()
Wszystkie sliczne a szczególnie Tacia.To wiem,że u ciebie.własna i nie do oddania!
tacia to wielgachny kot.Mój TZ ma dziwną metode okreslania płci.Ją zakwalifikowałby jako męskiego !kazdego tymczasa,którego przytargam obrzuca wzrokiem i pada:ma duzy łeb to kot,o warczy i pazurzy kotka sekutnica,sliczny pysiaczek to dziewczynka....Czasem sie zgadza
OKI pisze:Co mam napisać?![]()
Tacia jest super, zdążyła zwiedzić całe mieszkanie, zjeść troszkę, walnąć qpala za sofką, a teraz śpi koło kuwety![]()
Jak sprzątnę, to będzie więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 122 gości