MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 03, 2010 22:42 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Bożenko, ja się z Tobą zakładać nie będę :twisted: :twisted: :twisted: Jeszcze przegram :wink: :twisted: :twisted:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Nie sty 03, 2010 23:06 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Masza łazioruje po całym mieszkaniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: Jest po prostu piękna :1luvu: :1luvu: :1luvu: Vega, nie macie zapotrzebowania na takie cudeńko naprawdę???

Nie wierzę... :wink:

Dulencja

Post » Pon sty 04, 2010 0:56 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

no ja powiem tak, Masza jest tak układowa że nie daje się nie kochać. :1luvu:
Mi było żal się z nią rozstawać po 2 godzinach a co dopiero po 1 dniu, 2 miesiącach itd..

Ty ją, Dulencja, albo oddaj natychmiast albo nigdy :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon sty 04, 2010 1:17 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dulencja pisze:Bożenko, ja się z Tobą zakładać nie będę :twisted: :twisted: :twisted: Jeszcze przegram :wink: :twisted: :twisted:

wiem :lol: :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sty 04, 2010 1:19 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Rakea pisze:no ja powiem tak, Masza jest tak układowa że nie daje się nie kochać. :1luvu:
Mi było żal się z nią rozstawać po 2 godzinach a co dopiero po 1 dniu, 2 miesiącach itd..

Ty ją, Dulencja, albo oddaj natychmiast albo nigdy :twisted: :twisted: :twisted:

Rakea, mam SOWE piekna do domku mało zakoconego..jest moja, ale nie wiem, czy se odnajdzie z moimi wariatami :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sty 04, 2010 2:11 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Rakea pisze:no ja powiem tak, Masza jest tak układowa że nie daje się nie kochać. :1luvu:

Rakea, mam SOWE piekna do domku mało zakoconego..jest moja, ale nie wiem, czy se odnajdzie z moimi wariatami :lol:

no tak to zawsze loteria, ale koty są mądre a Ty uważna - Sowa da Ci znać jak będzie miała dość.
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon sty 04, 2010 6:03 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Pierwsza noc Maszy w domku.. :roll:

Maszka spała dzisiaj w łóżku 8O 8O 8O ze mną i całym zwierzyńcem :lol: :lol: Jest strasznie grzeczna, wywaliła się na podusi nad moją głową :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Maszeńka nie jest wychudzona, ale najgrubsza też nie jest. Ot, taka normalna futrzana prawie-kuleczka :mrgreen: :mrgreen:

Dulencja

Post » Pon sty 04, 2010 8:18 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Kochana Maszeńka Obrazek, Ty Dulencjo też :)

Żadne zwierzę nie jest szczęśliwe w schronie, ale Masza to ewidentny przykład totalnego stresu schroniskowego, skoro w domu wyluzowała się tak szybko. Jeśli z jej zdrowiem wszystko OK, a Ty jej Dulencjo nie zostawisz, to myślę, że szybko znajdzie domek, tylko odpowiednie ogłoszenia będą potrzebne :)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon sty 04, 2010 12:11 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Schronisko nie ma informacji na temat sterylizacji Maszy. Oni nie robili zabiegu, a co przed schronem było - nikt nie wie...

U nas naprawdę jest problem z domami dla kotów - kocięta jeszcze jakoś idą (ostatnio nawet młodziutki kocurek po amputacji oczka), ale dorosłe... szkoda gadać... Łatwiej znaleźć mi dom dla kota na drugim końcu Polski, niż w naszej okolicy...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pon sty 04, 2010 12:28 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Biedne te koty-w nocy umarła moja Samantha..tymczasek b.chory jakie zostawilismy na stałe.Z 8 zyje tylko Milus..i to nie wiadomo ile..mam nadzieje,ze bedzie z nami... :cry:
Duze koty sa wspaniałe-wiem cos o tym, bo preferuje adopcje starych...wiadomo co i jak... :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sty 04, 2010 22:13 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Masza była dziś u weta :D Wszystko ok, antybiotyk zapisany - taka seria na razie na tydzień..potem zobaczymy, jak z kichaniem.
Maszeńka łazienkę zaadoptowała :wink: Śpi albo w brodziku albo w umywalce... (w brodziku ma poduchę, w umywalce kocyk) :wink: Pojawił się natomiast problem z psem :( Dopóki jest daleko od Maszy jest ok, ale dziś Amik przyszedł do mnie, do łazienki, no i zaczęło się bieganie po scianach i ogólna panika :evil: :evil: Na szczęscie rany odniosłam wyłącznie ja :ok:

Maszeńka jest prześliczną burasią, której naprawdę niewiele potrzeba :roll: Pełna miseczka, własna podusia i jakiś kącik i możliwość wyłożenia burasiowego futra na poduszce pańci w nocy :wink: :lol: :lol:

Dulencja

Post » Pon sty 04, 2010 23:43 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

A z Maszką u weta ok, bo osłuchowo i w badaniu manualnym nic nie stwierdzono... Na wyniki krwi czekamy... , na usg również...

Uciekam z netu. Dobranoc :1luvu:

Dulencja

Post » Wto sty 05, 2010 10:19 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

:ok: :ok: :kotek: :ok:
Obrazek

vega29

Post » Wto sty 05, 2010 21:28 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Maszeńka jest strasznie kochana i słodka :1luvu: :1luvu: :1luvu: Śpi, ja nie z nami, to na wielkim łożu w sypialni (ja ze względu na Amika śpię z nim na kanapie), na podusi, albo pod swoim ukochanym prysznicem :1luvu: na kolejnej poduni :wink: W ogóle kobieta wala mi się po całym mieszkaniu :wink: Z Amikiem ok, o ile ma gdzie uciec :wink: :lol: i zaczeła się bawić 8O Szaleje na całego z piłeczką :mrgreen: :mrgreen: Jest po prostu cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dulencja

Post » Wto sty 05, 2010 21:34 Re: MASZA-W DT u DULENCJI-od str.16! Przyjmujemy zapisy na DS :)

Dulencja pisze:Maszeńka jest strasznie kochana i słodka :1luvu: :1luvu: :1luvu: Śpi, ja nie z nami, to na wielkim łożu w sypialni (ja ze względu na Amika śpię z nim na kanapie), na podusi, albo pod swoim ukochanym prysznicem :1luvu: na kolejnej poduni :wink: W ogóle kobieta wala mi się po całym mieszkaniu :wink: Z Amikiem ok, o ile ma gdzie uciec :wink: :lol: i zaczeła się bawić 8O Szaleje na całego z piłeczką :mrgreen: :mrgreen: Jest po prostu cudna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

W schronisku zabawek raczej nie było... Jak już, to zołzowate dla niej koleżanki z woliery :roll: Ma teraz dziewczyna atrakcje...

A jak uszka i katarek?
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]