Najnowsze zdjecia Rudusia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Ruduś ma pod swoja opieka dwa zmarzlaki ( 5-6 tygodni zamarzały na dworze). Bardzo ładnie sie nimi opiekuje.
IKA 6 pisze:wYLIZAŁ JE DO CZYSTA I BARDZO IM MATKUJE![]()
![]()
IKA 6 pisze:Ruduś ma pod swoja opieka dwa zmarzlaki ( 5-6 tygodni zamarzały na dworze). Bardzo ładnie sie nimi opiekuje. Wylizał je do czysta, maluchy juz nie syczą i sa bardziej proludzkie. Coś mi sie wydaje że Ruduś może funkcjonowac jako Pan Niania.
mamucik pisze:IKA 6 pisze:Ruduś ma pod swoja opieka dwa zmarzlaki ( 5-6 tygodni zamarzały na dworze). Bardzo ładnie sie nimi opiekuje. Wylizał je do czysta, maluchy juz nie syczą i sa bardziej proludzkie. Coś mi sie wydaje że Ruduś może funkcjonowac jako Pan Niania.
Następny etap - Ruduś zacznie karmić. Mój Marmur po częsci myjąco-czyszczącej pozwalał się pewnej trójeczce maluchów przysysać do futerka na brzuszku. Maluchy wtedy zaczynały klasycznie mlaskać![]()
i ugniatać brzuszek Marmurka łapkami
. Także Pan Niania to poczatek
Ja jeszcze czekałam, aż Marmuś przepasze się fartuszkiem i bryknie do kuchni, żeby upiec szarlotkę. A dodam, ze na codzień to kot Wojownik. Oj, czemu faceci nie mają w sobie nic z kotów
Buziaki dla Rudusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 389 gości