Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 03, 2009 17:43 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Nastusiu (*)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw gru 03, 2009 21:49 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

to wątek Miko ale Natalka też się tu przewinęła więc pozwolę sobie napisać czy raczej wkleić info o tym co się stało: zadzwoniłam do doktora, bo długo się nie odzywał. Jak powiedział, że cały dzień się zbierał żeby zadzwonić to nie chciałam się domyślać o co chodzi. Po usunięciu zatok nosowych ropa cały czas się lała, zdecydował się na otwarcie czołowych, stamtąd aż trysnęło, kość oddzielająca mózg miała już prześwity i ta ropa też tam już była. Natalia odeszła na sepsę :cry: :cry: :cry:
A przecież ja się z nią pożegnałam tak na chwilę, miała czekać na nas w sobotę, zostawiłam tam jej transporter, w ogóle nie brałam pod uwagę, że może być coś nie tak. Tyle razy była usypiana do płukania noska. Bardziej traktowałam to jaki taki rutynowy zabieg.
To się nie stało, na pewno nie, przecież nie może jej nie być ......

nie jadę w sobotę do Wrocławia, nie mam po kogo :cry: . Nawet nie bardzo ucieszyły mnie dzisiaj wieści, że Miko dobrze reaguje na elektrostymulację, zwłaszcza jego lewa łapka, jakby dobrze poszło to mały może będzie jako tako chodził na trzech łapkach

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw gru 03, 2009 21:56 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

"nie mam po kogo" - jak to smutno brzmi...

Dobrze, ze Miko pracuje! Trzymam za niego kciuki.
To niesamowite ilu ludzi dobrej woli okazalo mu serce :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw gru 03, 2009 22:52 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Dlaczego??? :(
Natalko, brykaj szczęśliwie za TM..Obrazek

W tej całej smutnej sytuacji pocieszające jest to, że już nie cierpi.
Cieszy mnie niezmiernie fakt, że Miko robi postepy.:D
Oby tak dalej :!: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

elza8989

Od: Śro cze 25, 2008 20:16

Post » Czw gru 03, 2009 23:11 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

jak mi przykro.. :(

No ale wiadomości o Miko dodały otuchy! Jak dobrze, ze nasz rudzielec wraca powolutku do zdrowia :ok:
Obrazek Obrazek

yohanna_8

Od: Pt paź 23, 2009 20:20

Post » Pt gru 04, 2009 10:51 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Szkoda koteńki,ale przynajmniej juz nie cierpi.
Koleżanka wydrukowała mi plakaty (dzięki queen_ink za przesłanie na maila).Powiedziała ze w razie czego można dodrukować :D
Część wzięła sama do rozprowadzenia resztę mam ja.Mam nadzieje ze znajdą się chętne osoby które po mimo zbliżających się świąt wyskrobią przysłowiowy wdowi grosz na Mikuśka.
Wielkie kciukasy za pomyślną rehabilitację.Miko główka do góry,nie jesteś sam. :D :ok: :ok: :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt gru 04, 2009 18:23 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Wysłałam na konto resztę pieniążków z bazarku na Miko...
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Pt gru 04, 2009 20:09 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

przykro mi z powodu Natalki :cry:

cieszę się natomiast, że miko jest pod opieką dr. Niedzielskiego.

Kilka lat temu operował moją sunię z przepukliną przepony.

jogi

Od: Sob mar 19, 2005 22:20

Post » Sob gru 05, 2009 0:27 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Jak kupujący będą hojni to na tym bazarku może uzbiera się coś dla Miko, na rehabilitację :)
viewtopic.php?f=20&t=104454
Zapraszam :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Sob gru 05, 2009 16:18 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

ja poprosze o jakis update o zepsutym Miko... pania wlascicielke sama bym z okna zrzucila
pozdrawiam
Anka

anasigne

Od: Śro kwi 30, 2008 13:08

Post » Sob gru 05, 2009 16:26 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

kiedy będą wiadomości :(
:ok: wciąż zaciśnięte :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob gru 05, 2009 19:25 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Tweety, mam pytanie:
przed świętami i /lub po świętach będę we Wrocławiu.
Czy Miko jeszcze tam będzie? Jeśli tak to:
Czy będzie można go odwiedzić z jakimś wsparciem?
Jedzonko? Kaska? Mała niestety...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob gru 05, 2009 20:10 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Ja dopiero wczoraj poznałam na necie historię Miko, ale od razu mnie ruszyło. Ten kociak ma takie cudne oczka. Czekam na jakieś nowe wieści o nim.

Młodzianowa

Od: Sob gru 05, 2009 20:02

Post » Nie gru 06, 2009 0:43 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

na razie nie ma nowych wieści, będą w poniedziałek. Tutaj efekty są mało spektakularne, powolne, więc nie zamęczam weta telefonami.
Myślę, że można Miko odwiedzić w lecznicy, na pewno można mu też przynieść jakieś smakołyki, bo apetyt to on ma całkiem, całkiem :wink:

dzisiaj, w związku z Mikołajkami, mieliśmy stoisko w jednym ze sklepów w Galerii, zbieraliśmy datki a na tablicy wisiały zdjęcia Miko z krótkim opisem. Ludzie pytali o niego, kilkunastu uświadomiliśmy czym się kończy brak zabezpieczeń a przynajmniej niedopilnowanie kota. Także mały też pełni funkcję edukacyjną

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie gru 06, 2009 9:15 Re: "ZEPSUTY MIKO"->REHABILITACJA->POTRZEBNE PIENIADZE!

Tweety, jesli można go odwiedzić - wrzuć mi na pw dane gdzie, jak z kim dogadać.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]