Moderator: Estraven
AnielkaG pisze:To złe dziecko i kompletnie nieodpowiedzialna matka.
martaslupsk pisze:Moniko nikt Ci nie pisał abyś głodziła kota do tego stopnia ,że jedyne jego jedzenie to to co upoluje.Zadbaj o to aby dostawał odpowiednią porcję dobrej karmy .Faszerując go na potęgę kite katem ( czy jak to się tam pisze) sprawiasz ,że kot tyje .Dziwne,że moje koty dostają wymierzoną porcję rc w chudszych finansowo okresach purine i jakoś nie tyja i nie polują.Widocznie nie potzrebują się żywić na dworzu skoro w domu dobre jedzonko w miseczce.Nie wiem jak to wygląda u innych.U mnie właśnie tak.I dziwi mnie to ,ze ograniczenie jedzenia kotu to jedyna rada jaką zastosowałaś:/
martaslupsk pisze:Moniko nikt Ci nie pisał abyś głodziła kota do tego stopnia ,że jedyne jego jedzenie to to co upoluje.Zadbaj o to aby dostawał odpowiednią porcję dobrej karmy .Faszerując go na potęgę kite katem ( czy jak to się tam pisze) sprawiasz ,że kot tyje .Dziwne,że moje koty dostają wymierzoną porcję rc w chudszych finansowo okresach purine i jakoś nie tyja i nie polują.Widocznie nie potzrebują się żywić na dworzu skoro w domu dobre jedzonko w miseczce.Nie wiem jak to wygląda u innych.U mnie właśnie tak.I dziwi mnie to ,ze ograniczenie jedzenia kotu to jedyna rada jaką zastosowałaś:/
lesna pisze:Monika
To jest koniec zabawy ..
Errata: Monika po tym co tu pisałaś, wiedz, ze kilka osób może podać Ciebie na prokuraturę za obrazę dóbr osobistych i zmiana postów nic nie da, zachowają sie w archiwum..
Pytanie do bywalców, czy na podstawie zakładania wielu nicków pod jedno IP możliwy jest ban na tym forum? Nie wiem jak jest w regulaminie, ale w wielu miejscach, jeśli nie ma uzasadnionej przyczyny (np. zapominiałem hasła), to można o to wnioskować do moderatora forum?
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 36 gości