Maryla pisze:Fiolkę zwyczajnie kochają wszyscy![]()
i nikt jej nie chce
Marylu, a masz takie naprawdę ładne zdjęcia Fiolki, które oddają jej niezwykłą urodę?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:Fiolkę zwyczajnie kochają wszyscy![]()
i nikt jej nie chce
Maryla pisze::ok:
mimbla64 pisze:Maryla pisze::ok:
Marylu dzięki za kciuki.
Ale proszę Cię odpowiedz mi na pytanie, masz ładne zdjęcia Fiolki, które by zachęciło w ogłoszeniach?
Maryla pisze:mimbla64 pisze:Maryla pisze::ok:
Marylu dzięki za kciuki.
Ale proszę Cię odpowiedz mi na pytanie, masz ładne zdjęcia Fiolki, które by zachęciło w ogłoszeniach?
![]()
nie mam za ladnych - no chyba ze w domu, ale to dopiero w weekend zobacze
Fiolka z Asią sa od wczoraj na tymczasie u ulinek0 - więc może ona im zrobi nowe zdjecia?
mimbla64 pisze:No to fajnie. Mam nadzieję, że Ulinek zdjęcia zrobi i że napisze, co nowego u dziewczynek.
ulinek0 pisze:Mariusz,gdybyś mógł zrobić kotkom fotki,to byłoby cudownie!!!!!!!!!!!!
oczywiście nic za darmo,dżemik tym razem ozdobię wstążeczką elegancko
mpogorzelski pisze:mimbla64 pisze:No to fajnie. Mam nadzieję, że Ulinek zdjęcia zrobi i że napisze, co nowego u dziewczynek.
Ja moge na przyklad podjechac do ulinek i zrobic zdjecia. Za niewielka oplatą czyli za kolejny sloiczek dżemu
mimbla64 pisze:mpogorzelski pisze:mimbla64 pisze:No to fajnie. Mam nadzieję, że Ulinek zdjęcia zrobi i że napisze, co nowego u dziewczynek.
Ja moge na przyklad podjechac do ulinek i zrobic zdjecia. Za niewielka oplatą czyli za kolejny sloiczek dżemu
Mariuszu![]()
Twoje zdjęcia są przepiękne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości