Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 08, 2009 12:58 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

Kocia dusza pisze:O to masz fajnie! Numer z firanką to mi Cziks pierwszy raz zrobił kilka dni temu, ale to przeze mnie, bo pazurów nie ścięłam. Myślałam, że tylko mój kot gada do much ;-)
Tu Szkop w wersji "Szkop"
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be9 ... b8c26.html
Tutaj wersja "Atak klonów" ;-)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/798 ... f976f.html
A tu po goleniu - wzięłam go w takich kłakach, że się nie dało inaczej - do tego szczerze mówiąc jakoś nie umiem czesać persa :( i znów będę go przycinać.. Może to zbrodnia, ale takiego futra nie wybierałam, a chyba lepsza krótsza sierść, niż kołtuny.. Ale jak jeszcze Ipek jest puchaty, to w końcu jakąś porządną szczotkę muszę kupić - mam metalowy grzebień, ale do skóry nie dochodzi..
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/09a ... 39b6c.html

Numerów z firanka akurat nie było bo firanek nie mam ;) Za to mam kilka bluzek podartych i podrapaną głowę bo moja jak gania za muchą to "po trupach" i nie interesuje jej ze to moja głowa - byleby znaleźć jak najwyższy punkt który pozwoli dosięgnąć do lampy - gdzie aktualnie jest mucha :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw paź 08, 2009 12:59 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

O matko! Ale akrobatka ;-)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kocia dusza

Od: Sob wrz 26, 2009 17:42

Post » Czw paź 08, 2009 13:19 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

Doszedł przelew od ewan :1luvu: Jesteśmy 190 żł na plus - za to kupię na spróbowanie karmę 0,4 Hill's za 20 zł, jak będę u weta + leki - zobaczymi, czy Cystaid czy odpowiednik - wet musi mi wszystko wyjaśnić.

Kocia dusza

Post » Czw paź 08, 2009 13:39 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

:ok: Kocia duszko widzisz jak dużo dobrych ludzi Cie wspiera :) A tak się zamartwiałaś :roll: Forumowe Ludzie to dobre Ludzie, nie dadzą koteckowi zginąć czy głodować :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw paź 08, 2009 13:53 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

Kto odbierze kotka w Gdańsku?
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Czw paź 08, 2009 13:57 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

Dziudziu ja odbiorę, tylko będę potrzebowała adresu. Jutro zadzwonię do Twojego tż. Będę potrzebować uprzedzenia ok. 1 - 1,5 h wcześniej (zależnie od tego, skąd mam kota odebrać).

Kocia dusza

Post » Czw paź 08, 2009 14:08 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

To juz mowie Gdańsk centrum i jeszcze taki myk: mieszkam na 7 piętrze a winda jest w remoncie, więc jej nie ma :D Ale możesz przyjechac wczesniej i u mnie posiedzisz. A jak Tż podjedzie pod blok to zejdziesz po kota. Zeby go nie dzwigać z tego 7 piętra :lol:
Taki mam fajny pomysł.
Obrazek

dzidzia

Post » Czw paź 08, 2009 14:10 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

O jak miło :-) poznam Twoje urocze kociaki :-) i odetchnę po wspinaczce :ryk:

Kocia dusza

Post » Czw paź 08, 2009 14:19 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

To zapraszam :D na pw dokladny adres :D
Obrazek

dzidzia

Post » Czw paź 08, 2009 14:47 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

cieszę się, że kaska już dotarła i zaczynasz na +! Jutro ważny dzień, będziemy z niecierpliwością czekały na pierwsze relacje! Nie zapominaj o nas w tej "kociej euforii" i zaraz pisz co i jak.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw paź 08, 2009 14:51 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

No jasne Ewuniu :D Teraz muszę przygotować dla niego pokój - zdjąć rośliny z parapetu i stołu - założę się, że inaczej wszystko by poprzewracał, a to roślinki z aukcji. ;-)

Kocia dusza

Post » Czw paź 08, 2009 15:42 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

o widzę Kochana, że zaczął się już "kociokwik" pewnie podśpiewujesz pod noskiem i chodzisz tanecznym krokiem! Będzie jutro radości co niemiara! I kolacyjkę wykwintną dla męża trzeba przygotować hihi. Buziaki
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw paź 08, 2009 15:45 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

hehe żebyś wiedziała.. a kolacyjka przy świetle księżyca będzie dziś ;-)

Kocia dusza

Post » Czw paź 08, 2009 15:52 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

to może zapakować Ci od razu jeszcze ze 2-3 koty? będzie jeszcze więcej radości :twisted:

Jako iż wątek taki odwiedzany - może skuszę kogoś do wzięcia przykładu z Kociej Duszy i zaopiekowania się jednym z dwóch kocurków, które miały być otrute. Udało się je na czas umieścić w Boliłapce, ale nie mogą tam długo siedzieć - po pierwsze kosztują, po drugie zajmują klatki potrzebne dla kotek po sterylkach, po trzecie - źle się w tych klatkach czują.

Półroczne, kastrowane, zdrowe, trochę przestraszone, ale spokojnie do brania w ręce. Takie:
ObrazekObrazek

Tu jest ich wątek: viewtopic.php?f=1&t=100908

I jeszcze jest Piwko, czarna niespełna roczna sterylizowana koteczka uwielbiająca ludzi, za to nieznosząca innych kotów.

Komu? :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw paź 08, 2009 15:55 Re: Bardzo chory Puchatek prosi o wsparcie na leczenie! Pomóż!

Jakie śliczne! Może ktoś przygarnie? Na pewno dadzą dużo radości :ok:
jopop nie mogę przeginać ;-) zobaczymy, co powie na tego jednego na razie ;-)

Kocia dusza

[poprzednia][następna]