jessi74 pisze:czy ma ktoś pod opieką takie tygrysie kocie dziewczę, nadajace się do domu z dziećmi?
"Witam,
poszukuję młodej kotki do domu gdzie są małe dzieci - roczne i 5-letnie. Marzeniem synka jest szara pręgowana kotka. Najchętniej przysposobiona do kuwety, łagodna, która nie zrobi dzieciom krzywdy"
pani kilka maili mi przesłała, domek wydaje się być odpowiedzialny, zainteresowanym prześlę adres mailowy na PW
Zajrzyj tu na ten wąteczek.
viewtopic.php?f=13&t=100314&p=4959535#p4959535Mamy niemiłą niespodziankę, moja nieśmiała bura tymczasia (11 miesięcy) wyadoptowana w styczniu, traci domek z powodu przeprowadzki opiekunów. Nie mogą jej zabrać, bo właściciel wynajmowanego mieszkania nie zgadza się na kota.
Pusia mieszkała razem z trzyletnim chłopcem i jego mamą. Nie jest chyba typem szaleńczo otwartego kota, lubi się jednak bawić, a w dodatku u mnie w domu zawsze chciała być blisko człowieka. Myślę, że ciepło opiekunów, odpowiedzialność i miłość zdziałają cuda i ta koteczka zaprzyjaźni się z domownikami. Nie jest agresywna, co najważniejsze.
Mówiłaś o "szarej" kotce. Czy bura może też być?
Gdzie mieszkają ew. opiekunowie?