Moderator: Estraven
haw5
pięknie dziękujemy za wsparcie dla Strzałki.
Dotarło 150 zł -za okres trzech miesięcy.
Mogłam dzisiaj dzięki temu kupić mięso i puszki dla stada. 
iza71koty pisze:LimLim pisze:Uwielbiam Wasze filmiki![]()
Cieszę się.![]()
![]()
Słuchaj jest sprawa.Wysłałam Ci pw ale napisze też tutaj.Ty zawsze tak ładnie organizujesz zbiórki docelowe.Może byś założyła taki wątek -bo wcześniej to lepiej- a można by było powoli na bieżąco lecieć ze sprawą.Nie wszystkie kocyki z budek można zabrać i wyprać.Na pewno część do uratowania.
Ale jak zabiorę poprzednie- muszę dać coś w zamian.Olx już odpada.Ceny są jak z kosmosu.Tylko ciuchbuda na miejscu.Jak jest przecena.Można dorwać koce.MamDobrego Duszka
.Pomaga -ale nie mogę nadwyrężać mocy Duszka
![]()
aby mi obrobił stado.Co myślisz?
LimLim
dziękujemy za założenie zbiórki.
aga66 pisze:Przyjemnie się ogląda kotki jedzące z takim apetytem. Izuniu dotarł grosik?
aga66
- 60 zł dla Józia .Pięknie dziękujemy.
wpłaty
.Przepraszam że nie wczoraj - bo teraz staram sie na bieżąco- ale tak żle sie czuję od 4 dni.Była ulewa.Zerwało sie jak wyszłam ze sklepu- po odebraniu mięsa dla kotów.Przez ułamek sekundy byłam przemoczona do suchej nitki.Schowałam sie przy klatce schodowej pod daszkiem -ale byłam tak mokra -że ciekło ze mnie ciurkiem.Nie dałam rady stać i czekać aż przestanie padać -a nic sie na to nie zanosiło.Musiałam wsiąść taka mokra, zmarznieta i jak najprędzej w ulewie- dojechać do domu.No i taki efekt.Łeb mam jak sklep.Zawalone zatoki.Kości mnie bolą jak diabli.
LimLim
Klarcia i Klarcia - 100 zł
mir.ka
Trzykrotka i Hania - 100 zł
Weronika.M
dla kotków - 30 zł
alicat
Andzia - 100 zł
ametyst55
dla Lizy- 50 zł
Willow_
dla Węgielka - 50 zł
inaid
dla kotków - 30 zł
Megana
dziękujemy za wpłatę dla kotków - 60 zł

Jola.Sz
dziękujemy za wpłatę dla kotków- 40 zł.

Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, kasik66, luty-1, Malgo Dzwo i 57 gości