Potrzebna karma bezdomnym zwierzętom !!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 27, 2025 15:09 Re: Potrzebna karma bezdomnym zwierzętom !!!!

Witam wszystkich . Ostatnio po ciężkiej chemii słabo się czuję. Wynajmujemy do sprzątania z mamą bo jednak 3 koty i my chorzy to wyzwanie. Do Lilki w suszarni wynajmuje sąsiadkę. Ogólnie to jest nam ciężko. Złożyłam na wsparcie jakieś tam ale ponoć długo trzeba czekać. Nie biorę kilka miesięcy Osporilu od kości bo mam nordoleczony ząb. Może jakoś załatwię transport bo nie ma komu zawieźć. Inne klimaty poprzednio opisane bez zmian
Ogólnie to trenuję depresję. Marzę żeby malować farbami to raz że się może oddołuje i dwa bym dorobiła sobie kotom bo na apetyt nie chorują a przychodzą bezdomne. Chemia ciężka ale najważniejsza że eliminuje przerzuty do mózgu. Nie trzeba do Warszawy na zabieg Gamma Knife co nie jest obojętne
Bo wiercenie w czaszce nie jest przyjemne. Ot tak w telegraficznym skrócie. Nie mogę nawet do ogrodu wyjść bo się przewracam. Ostatnio rozbiłam głowę o ławkę.
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro sie 27, 2025 18:09 Re: Potrzebna karma bezdomnym zwierzętom !!!!

Agnieszka ważne że chemia dział,to jest najważniejsze.Dużo zdrówka.Mam nadzieję że sobie nic grożnego nie zrobiłaś po upadku. :(
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Czw sie 28, 2025 22:07 Re: Potrzebna karma bezdomnym zwierzętom !!!!

Jeśli możemy jakoś pomóc...pisz.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob sie 30, 2025 11:49 Re: Potrzebna karma bezdomnym zwierzętom !!!!

Chemia bardzo silna nie dam rady dojść do łazienki ani kuchni mama pomaga ale ma już 79 lat czekam na rehabilitację domową ale nikt nie chce przyjść bo wszędzie za pieniądze a ja nie dam rady chodzić
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia]