Kobietki nie dotarłam na chemię bo mam potworny ból kręgosłupa szyjnego i nie było wolnej karetki przewozowej Nie dam rady chodzić do Lilki rano brat daje jeść a koleżanki wybierają z kuwety Jedna z nich dokarmia koty bezdomne w tym Niebieściaka czy ktoś moze podarować im Felixy?
Hej kobietki. U mnie lepiej biorę steryd lepiej po nim się czuję. Przyjęłam już 2 nowe chemie. Do Lilusi wynajęłam sąsiadkę. Przychodzi kocurek Wąsik podobno jego przyjaciółka znalazła schronienie więc przychodzi sam karmię go na balkonie.
Dobrze że czujesz się lepiej i że znosisz leczenie sterydami dobrze. To ważne. Chemię też dobrze znosisz?
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Szczęśliwego nowego roku życzę we wszystkim m znajomym!!! Ja w Sylwestra brałam chemię także się czuję tak sobie. Koty nie dają spać po 22 latają do rana to wchodzą i wychodzą. Ojciec chory spuchła mu twarz na czerwono wolałam karetkę z lekarzem. Także coś zawsze się dzieje pozdrawiam serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki!!!