RUDA SISSI-już w nowym domu Dabrowie G.u xcherryx:) :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 20, 2009 17:29

Kleo_patra pisze:Super!
mam nadzieję, ze Sisi już na stałe będzie miała dom, który wynagrodzi jej wszystkie boleści.
Mam nadzieje, ze osoba która ją oddała będzie żałowała tego, a ze te "losowe przyczyny" naprawde były ważne bo wymowki w stulu alergia do mnie nie przemawiają.
Nie wypada zapytac o te przyczyny, mimo, ze uważam, ze ta osoba powinna wszystkim wyznac co się stało, ze oddaje kotka.
Sissuniu powodzenia! Ogromnie się cieszę, że Ci się udało. :)

A ja tam uwazam, ze nikogo sie nie powinno zmuszac w stylu "bo wypada". Chce to powie, nie chce to nie musi. Komu bylo trzeba wiedziec to powiedziala i nie mysle, ze musi sie na forum kazdemu z tego zwierzac. Bylam przy przyjezdzie Sissi, i wiem, ze byla i jest kochana i bardzo ciezko bylo dziewczynie oddac Kotke. Napewno nie byla to lekka decyzja.

Pozdrowienia dla Bylej i dla Terazniejszej Duzej ;) Sissi mizianko dla Ciebie :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sie 20, 2009 22:40

Najważniejsze, że teraz Sisi będzie znowu mieć SWÓJ dom.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie sie 23, 2009 16:27

Tak sie składa ze nie cierpię na żadną alergie. Swoje "przyczyny losowe" owszem wyznałam ale komu trzeba. Z resztą nowi własiciele tez o nich wiedzą:) Oprócz tego pomagałam w szukaniu nowego domku dla sissi jak tylko mogłam. Wiec nie jest mi wcale wstyd.

Raczej jest mi bardzo smutno, ze musiałam sie z nią rozstać. Taki kot jak ona trafia sie raz na milion.

A czasem można sie zastanowić zanim zacznie sie kogos oskarżać bo można kogoś naprawdę mocno zranić.

Będę bardzo za Toba tęsknic kiciu ale ciesze sie ze już lada chwila zamieszkasz w dobrym domku.

Proszę o jakieś wiadomości z nowego miejsca od xcherryx!!! :)

pozdrawiam.

MagdaPawlik

Od: Śro sie 05, 2009 16:20

Post » Pon sie 24, 2009 7:29

Czy Sissi pojechał już do nowego domku?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon sie 24, 2009 9:11

Ciotki, piszcie co u Sissi. A jak nie to Sissi, skrobnij no sama coś :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon sie 24, 2009 10:18

Super,ze dom okazał się ok :) Maila o wizycie zobaczyłam po czai,bo byłam poza domem.

:ok: za nowy dom!!! :lol: :lol:
2 kotki

monia_k

Od: Nie wrz 28, 2008 21:52

Post » Śro sie 26, 2009 19:22

Sissi już w drodze do nowego domu :dance: Jak tylko dojedzie to Xcheryx wstawi zdjęcia , bardzo też chce podziekować za wpłate 50 zł
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro sie 26, 2009 19:31

:spin2: :spin2: :spin2: czekamy z niecierpliwoscia na foteczki :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro sie 26, 2009 19:52

Caragh pisze::spin2: :spin2: :spin2: czekamy z niecierpliwoscia na foteczki :D

...i wiadomości jak Sissi się miewa w nowym domku...

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Czw sie 27, 2009 11:45 Sissunia

Witam Witam :D:D
Sissunia już u nas w domeczku, sama nie wiem co pisać jest po prostu CUDOWNIE i ona jest niesamowita :) drogę z Tychów nie spędziła w transporterku tylko u mnie na kolanach , bo była taka grzeczniutka :) spokojnie dojechała do domku, gdzie w sumie na samym początku poleciała od razu za łóżko, ale w momencie kiedy wyciągnęłam saszetkę jedzonka momentalnie się zjawiła :) i od tego czasu już za łożeczko nie weszła. Od razu zaczęło się mizianie :D:D chodziła dookoła nas, kiziała się, przytulała, żadnego strachu, i muszę powiedzieć, że od wczoraj to ona chyba nie przestała mruczeć :P obwąchała wszystkie kąty, wszędzie zajrzała, dziś nawet urzędowała na łóżku piętrowym :) Wieczorem jak się położyliśmy trochę jeszcze chodziła, bo nie mogła znaleźć sobie miejsca, ale nie trwało to długo bo za jakiś czas zjawiła się u nas na łóżku i mruczała nam całą noc do snu :) co jakiś czas trącając nas pyszczkiem po twarzy żeby ją smyrać :D i właśnie mi się przypomniała jedna sprawa wczoraj podczas jedzonka 1 saszetki-nałożyłam jej jedzonko, ona podleciała siadła zaczęła jeść i ...( jak ktoś widział gdzieś kiedyś na youtube gadające koty-->polecam zobaczyć) ona dosłownie zrobiła "mniam, mniam, mniam" my spojrzeliśmy się na siebie 8O zgłupieliśmy i zaczęliśmy się tak śmiać :lol: sytuacja po prostu niewiarygodna !! :D teraz wreszcie oderwałam się na chwilę od mojej pieszczoszki malutkiej bo od samego rana nas nie opuszcza, chodzi za nami po całym domu, krok w krok, mruczy i dopomina się o kizianie :D( teraz leży rozłożona na łóżku i kokosi się w kołderce :) chyba jej bardzo dobrze:) Kiziunią jesteśmy zachwyceni !!!!!!!!!!!!

jak obiecałam dodaję kilka zdjęć zachwyconej Kici na łóżku oraz przytulającej się z moją mamą i Michałem, jak będę miała później jakieś zdjęcia będę od razu dodawać linka do ściągnięcia :)

http://wyslijto.pl/plik/b0iciod5zn

jeszcze raz dziękuję Justynie, że dała nam takie małe rude Szczęście i niech wie, że Sissunia zostanie z nami już na zawsze i będzie najszczęśliwszym kotem na Świecie :D

xcherryx

Od: Pon sie 17, 2009 12:40

Post » Czw sie 27, 2009 12:09

Jaka zrelaksowana kicia :)))) Ale sie ciesze, ze tak dobrze trafila :) Wspaniala z Ciebie modelka, Sissi :wink:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw sie 27, 2009 14:04 Re: Sissunia

xcherryx pisze:Witam Witam :D:D
Sissunia już u nas w domeczku, sama nie wiem co pisać jest po prostu CUDOWNIE i ona jest niesamowita :) drogę z Tychów nie spędziła w transporterku tylko u mnie na kolanach , bo była taka grzeczniutka :) spokojnie dojechała do domku, gdzie w sumie na samym początku poleciała od razu za łóżko, ale w momencie kiedy wyciągnęłam saszetkę jedzonka momentalnie się zjawiła :) i od tego czasu już za łożeczko nie weszła. Od razu zaczęło się mizianie :D:D chodziła dookoła nas, kiziała się, przytulała, żadnego strachu, i muszę powiedzieć, że od wczoraj to ona chyba nie przestała mruczeć :P obwąchała wszystkie kąty, wszędzie zajrzała, dziś nawet urzędowała na łóżku piętrowym :) Wieczorem jak się położyliśmy trochę jeszcze chodziła, bo nie mogła znaleźć sobie miejsca, ale nie trwało to długo bo za jakiś czas zjawiła się u nas na łóżku i mruczała nam całą noc do snu :) co jakiś czas trącając nas pyszczkiem po twarzy żeby ją smyrać :D i właśnie mi się przypomniała jedna sprawa wczoraj podczas jedzonka 1 saszetki-nałożyłam jej jedzonko, ona podleciała siadła zaczęła jeść i ...( jak ktoś widział gdzieś kiedyś na youtube gadające koty-->polecam zobaczyć) ona dosłownie zrobiła "mniam, mniam, mniam" my spojrzeliśmy się na siebie 8O zgłupieliśmy i zaczęliśmy się tak śmiać :lol: sytuacja po prostu niewiarygodna !! :D teraz wreszcie oderwałam się na chwilę od mojej pieszczoszki malutkiej bo od samego rana nas nie opuszcza, chodzi za nami po całym domu, krok w krok, mruczy i dopomina się o kizianie :D( teraz leży rozłożona na łóżku i kokosi się w kołderce :) chyba jej bardzo dobrze:) Kiziunią jesteśmy zachwyceni !!!!!!!!!!!!

jak obiecałam dodaję kilka zdjęć zachwyconej Kici na łóżku oraz przytulającej się z moją mamą i Michałem, jak będę miała później jakieś zdjęcia będę od razu dodawać linka do ściągnięcia :)
:

http://wyslijto.pl/plik/b0iciod5zn

jeszcze raz dziękuję Justynie, że dała nam takie małe rude Szczęście i niech wie, że Sissunia zostanie z nami już na zawsze i będzie najszczęśliwszym kotem na Świecie :D

Jak ja sie ciesze ze tak szybko sie zaaklimatyzowała , kochani to ja Wam dziękuje że ją przygarneliście :1luvu: A tareaz sie przyznam że jesteście 4 domkiem który ja chciał ale teraz juz wiem ze jestescie tym najlepszym , kochana dużo szczęscia zycze Tobie i Twoim wyjatkowym Duzym :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto wrz 01, 2009 21:34 Re: RUDA SISSI-już w nowym domu Dabrowie G.u xcherryx:) :)

ja powiem tak: mam nadzieje, ze te powody byly naprawde wazne, bo dla mnie nic nie usprawiedliwia oddania kota! Cale szczescie Sisunia wrocila do Justyny, ktora znala. Ciesze sie tez, ze byla Duza nadal interesuje sie losem koteczki, ze pomagala szukac jej domu :)
Magda, przynajnmiej troche zrekompensowalas, zlagodzilas kici bol rozstania z Toba. Mam nadzieje, ze mimo przykrych okolicznosci, zdazyla Sisunia zostawic w Twoim sercu niezatarty slad, ze bedziesz o niej pamietac zawsze :) Mam tez nadzieje, ze Sissi sie na Ciebie nie gniewa za to. :) Mysle, ze mozesz byc o nia spokojna, bo wyglada na to, ze poczula sie juz w nowym domku jak u siebie :) Sisunia, bardzo sie ciesze, ze taki swietny domek ci sie trafil :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto wrz 01, 2009 21:36 Re: RUDA SISSI-już w nowym domu Dabrowie G.u xcherryx:) :)

a gadajace i spiewajace koty na you tube to moje ulubione filmy :D Zwlaszcza ten, gdzie koty miaucza "Cicha noc" i jak kot mowi "mama" :D:D:D:D:D Tak wiec w te powalajace "mniam mniam mniam" jestem sklonna uwierzyc, bo koty potrafia nieraz bardzo zaskoczyc :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 04, 2009 19:44 Re: RUDA SISSI-już w nowym domu Dabrowie G.u xcherryx:) :)

super że Sisi już ma domek :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Majka_Cz

Od: Nie sty 25, 2004 21:04

[poprzednia][następna]