Kuźnica Helska - na usypianie kotów są pieniądze! :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 26, 2009 14:54 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

ewar, może skontaktuj się z tozem, żeby pomogli w przyspieszeniu biurowych spraw?
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Sob wrz 26, 2009 15:16 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

TOZ już dawno uruchomiony,parę innych instytucji również i na wysokim i niskim szczeblu.Jest to coś w rodzaju łańcuszka,ten ważniejszy zleca zrobienie temu o szczebel niżej i tak po kolei.A kotki rodzą ......
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro wrz 30, 2009 20:07 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

TOZ czekał z napisaniem pisma prawie miesiąc :evil: tempo mają zabójcze
ale podobno WRESZCIE coś sie rusza
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw paź 08, 2009 18:19 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

Killatha pisze:TOZ czekał z napisaniem pisma prawie miesiąc :evil: tempo mają zabójcze
ale podobno WRESZCIE coś sie rusza

Niestety, z TOZ-em często są takie problemy :(
Ale dobrze, że coś drgnęło :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 09, 2009 10:39 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

A w Kuźnicy będzie problem.
Jak byłem tam ostatnio to pani Bożena powiedziała, że za trzy tygodnie wyjeżdża z mężem do sanatorium i nie będzie jej trzy tygodnie.
Ewar kontaktuje się z panią Bożeną telefonicznie to napewno wie lepiej
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Śro paź 28, 2009 16:47 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

Ciekawe, czy udalo sie koty odpchlic, odrobaczyc? :roll:

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Śro paź 28, 2009 17:03 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

a tutaj aktualne rozliczenie pieniążków na kolejną zimową dostawę karmy

viewtopic.php?f=1&t=97897&start=60

możemy prosić o aktualne wieści z kuźnicy??
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Sob paź 31, 2009 7:16 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

sprawa sterylek utknęła na etapie pani Kamili Góreckiej z Urzędu Miasta w Jastarni
od 18 września ta pani nie zrobiła nic! pomimo moich telefonów :evil:
kocham urzedników :evil:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Sob paź 31, 2009 7:38 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

Może trzeba na tę panią tv nasłać albo prasę?
fajna babeczka, nie powiem :twisted: :roll:

Erin

Post » Sob paź 31, 2009 9:06 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

jak dzwonię to moje pytania juz brzmią
"co zrobiła?"
"czemu ciągle nic?"
w odpowiedzi słysze , że "nie miała czasu", że "nie ma osoby z która ma się skontaktować" itd
od półtora miesiąca ta biedna kobieta ma same trudności obiektywne
a tam urodziły się kolejne mieoty kociąt :cry: które wcale urodzić się nie musiały gdyby nie .....
no właśnie

Killatha

Post » Sob paź 31, 2009 11:10 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

Killatha pisze:jak dzwonię to moje pytania juz brzmią
"co zrobiła?"
"czemu ciągle nic?"
w odpowiedzi słysze , że "nie miała czasu", że "nie ma osoby z która ma się skontaktować" itd
od półtora miesiąca ta biedna kobieta ma same trudności obiektywne
a tam urodziły się kolejne mieoty kociąt :cry: które wcale urodzić się nie musiały gdyby nie .....
no właśnie

Killatha a ja mam taką propozycje napisz pismo oficjalne o burmistrza(?) Urzedu Miasta w Jastarni. Opisz sytuacje i popros o interwencję oraz opieke nad nowonarodzonymi kocietami. Kopie wyslij do Urzedu Wojewodzkiego i np. TVN Daję Ci głowę że sterylki ruszą z miejsca galopem. :evil:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Sob paź 31, 2009 12:10 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

Nie byłabym taka pewna.Przepraszam,ale mój wrodzony optymizm w tym przypadku śpi.Killatha (dzięki :1luvu: ) od lata wisi na telefonach,wysyła pisma,za każdym razem ktoś wyżej zleca wykonanie sprawy temu niżej,a efektów zero.Za pieniądze,które straciła na telefony,byłoby kilka sterylek.To naprawdę bardzo bogata gmina,jest Straż Miejska,ale po co mają się męczyć.Siedzą sobie na ciepłych posadkach w luksusowo urządzonych biurach,jest im dobrze,po co mają sobie dodawać pracy?Tak to wygląda.Dzięki forumowiczom koty nie umierają z głodu (DOSŁOWNIE!),ale problem bezdomnych zwierząt to sprawa gminy,można pomóc,rozumiem,ale żeby chociaż palcem kiwnęli.Wściekła jestem.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob paź 31, 2009 13:02 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

a to ja będę wredna :twisted:
Kamila Górecka tel 058/675-19-32
telefon do pani Kamili Góreckiej mozna znaleźć w ksiązce telefonicznej więc wyrzutów sumienia nie mam :twisted:

a pismo do burmistrza to może nie taki zły pomysł - skarga na podległego urzędnika :twisted:

Killatha

Post » Sob paź 31, 2009 13:22 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

I wyslij internetem, zeby nie płacic za znaczek. Oni maja obowiazek odpisać :evil:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Sob paź 31, 2009 20:58 Re: Kuźnica Helska - głodują i chorują - drgnienie nadziei

A do TVN też warto napisać.
Zawsze to jedna szansa więcej.

Ale wredny babsztyl, no coś niesamowitego :evil:

Erin

[poprzednia][następna]