Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szirra pisze:Czy Zibi ma chętnych na jego adopcję . A czy on nie domaga się wychodzenia na dwór ?? Czy był kiedyś kotkiem wychodzącym ?Kotka mojej córki na początku często siedziała pod drzwiami i strasznie miauczała . Teraz juz trochę złagodniała.
Korciaczki pisze:Nika28: można prosić o nowe zdjęcia?
szirra pisze:A ostrzenie pazurków gdzie robi ? Bo jedne koty drapią meble drugie dywaniki. A co będzie jak nikt się nie znajdzie żeby adoptować Zibiego ? Chyba nie wróci do schroniska bo to by było dla niego straszne. On musi znaleźć domek.
Korciaczki pisze:Szirra - Zibi nigdy nie wróci do schroniskaKoty z domów tymczasowych nigdy tam nie wracają. Zibi też pewnie (gdzie tam pewnie - oczywiście, że nie) nie będzie wyjątkiem.
nika28 pisze:U Zibusia nic nowego poza tym że wczoraj złapał zielonego, wielkiego pasikonika na balkonie i przyniósł go do domu żywegoi zostawił na podłodze. Wyniosłam go na balkon razem z pasikonikiem, ale była zabawa w mordowanie. Szkoda że nie miałam aparatu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: agaruu, Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot] i 215 gości