Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maleficarum pisze:"Cześć Tereska"mnie również jest przemiło poznać prawdziwą kocią mamę z ogromnym serduchem:) obrabiamy kolejne kociaki, myślę że coś się wybierze na stronkę:) Pozdrawiam
Nesca38 pisze:8O jakie piękne szaraczki !!!!
Oki jużsię zastanowiłam burą kotkę też na DT poproszę
Nesca38 pisze:Kurczaczek pieczony! ale sie cieszę![]()
Fajnego mam tego mężusia![]()
na wszystko się godzi i jeszcze na jedzonko daje kaskę
mar_tika pisze:Dziś z Dorką byłysmy z częścią naszych podopiecznych u weta.
-Bateryjka już w miarę sie pozbierała i zaczela jeść.Gana po domu z Adikiem jak szalona.
-Koteczka biala(dolny boks).Przewlekłe zapalenie uszu z powikłaniami ropnymi+świerzbowiec+zapalenie spojówek.Uszy od jutra czyścimy 1 raz dziennie i do kazdego ucha wkrapiamy po 5 kropli ze strzykawki+1/2 tabletki enerobiofloxu+do oczu atecortin
- trzy preguski zają od dziś zmieniony antybiotyk.Dziś koniecznie trzeba je nawodnić .od jutra codziennie kroplówki +antybiotyk(0,1)na łeb.
-Córunia Jutro antybiotyk+atecortin do oczka.Poniedzialek kontrolka u weta
-Marcysia(świerzbowiec) czyścimy uszy i zakrapiamy atecortinem.
-Mamuśka podkichuje więc jest na (synergalu)
Proszę dyżur dziesiejszy i niedzielny o zaobserwowanie kotki bialo-czarnej z górnego boksu.Jak się zachowuje?Czy karmi ?czy siedzi w kuwecie i nie interesuje się maluchami?WAŻNE!!!
Jeżeli ktoś na dyżurze zakropi oczy lub wyczysci uszy .pisze na karteczce i przypina na tablice korkową
Maleficarum pisze:mar_tika pisze:Dziś z Dorką byłysmy z częścią naszych podopiecznych u weta.
-Bateryjka już w miarę sie pozbierała i zaczela jeść.Gana po domu z Adikiem jak szalona.
-Koteczka biala(dolny boks).Przewlekłe zapalenie uszu z powikłaniami ropnymi+świerzbowiec+zapalenie spojówek.Uszy od jutra czyścimy 1 raz dziennie i do kazdego ucha wkrapiamy po 5 kropli ze strzykawki+1/2 tabletki enerobiofloxu+do oczu atecortin
- trzy preguski zają od dziś zmieniony antybiotyk.Dziś koniecznie trzeba je nawodnić .od jutra codziennie kroplówki +antybiotyk(0,1)na łeb.
Proszę dyżur dziesiejszy i niedzielny o zaobserwowanie kotki bialo-czarnej z górnego boksu.Jak się zachowuje?Czy karmi ?czy siedzi w kuwecie i nie interesuje się maluchami?WAŻNE!!!
Jeżeli ktoś na dyżurze zakropi oczy lub wyczysci uszy .pisze na karteczce i przypina na tablice korkową
Witaj Mar_tika:),tak się jakoś wczoraj stało, że biała kotunia z dolnego boksu dostała ode mnie imię:) a brzmi ono BIBI, mam nadzieję że imię się podoba i że może takie zostać:) Pozdrawiam bardzo!
Maleficarum pisze:mar_tika pisze:Dziś z Dorką byłysmy z częścią naszych podopiecznych u weta.
Witaj Mar_tika:),tak się jakoś wczoraj stało, że biała kotunia z dolnego boksu dostała ode mnie imię:) a brzmi ono BIBI, mam nadzieję że imię się podoba i że może takie zostać:) Pozdrawiam bardzo!
jadziaII pisze:Wszystkie kotki i te duze i te male slicznie dziekuja p. Bozence za miesko i rybki ktore bardzo smakowaly.
Malentasy za mleczko i ogolnie wszystkie za zabaweczki, koszyczki, kocyki i inne drobiazgi.
Od wszystki kociakow radosne miauuuuuuu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Patchi, Patrykpoz, zuzia115 i 93 gości