Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2009 9:04

"Cześć Tereska" :wink: mnie również jest przemiło poznać prawdziwą kocią mamę z ogromnym serduchem:) obrabiamy kolejne kociaki, myślę że coś się wybierze na stronkę:) Pozdrawiam
Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Od: Czw maja 14, 2009 20:57

Post » Sob maja 16, 2009 9:06

Obrazek dawno, dawno temu...Kotom oddawano boską cześć - Koty nigdy tego nie zapomniały...

Maleficarum

Post » Sob maja 16, 2009 10:13

Maleficarum pisze:"Cześć Tereska" :wink: mnie również jest przemiło poznać prawdziwą kocią mamę z ogromnym serduchem:) obrabiamy kolejne kociaki, myślę że coś się wybierze na stronkę:) Pozdrawiam

Super :lol: a zdjęcia piękne, aż zazdroszczę takich umiejętności :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob maja 16, 2009 11:50

hop do gory w sobotnie popołudnie
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob maja 16, 2009 12:29

hop po domki 8)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob maja 16, 2009 13:23

No to hop po obiadku
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob maja 16, 2009 13:43

Nesca38 pisze:8O jakie piękne szaraczki !!!!
Oki już :lol: się zastanowiłam burą kotkę też na DT poproszę :oops:

Nesca38 pisze:Kurczaczek pieczony! ale sie cieszę :D
Fajnego mam tego mężusia :lol:
na wszystko się godzi i jeszcze na jedzonko daje kaskę :wink:

No brawo :dance: mamy nowy DT :balony: A takiego chłopa to tylko pozazdrościć 8) mój niestety sie do takich fajnych nie zalicza(jeśli chodzi o DT) :roll: dlatego biore go przez zaskoczenie :lol: no jak już przywleke nowego/e kicie to już nie ma wyjścia 8) i wychodzi na moje ;) a potem jak widzi że kiciuś zdrowieje i jak sie ciesze gdy znajdują domki to też sie cieszy w duszy ale oczywiście sie do tego nie przyzna, jak to facet ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Sob maja 16, 2009 13:43

nie ma co się opierdzielać trzeba hopać jak najwyżej a więc HOPPPP!!!!! :)

Maleficarum

Post » Sob maja 16, 2009 13:46

Dziś z Dorką byłysmy z częścią naszych podopiecznych u weta.
-Bateryjka już w miarę sie pozbierała i zaczela jeść.Gania po domu z Adikiem jak szalona.
-Koteczka biala(dolny boks).Przewlekłe zapalenie uszu z powikłaniami ropnymi+świerzbowiec+zapalenie spojówek.Uszy od jutra czyścimy 1 raz dziennie i do kazdego ucha wkrapiamy po 5 kropli ze strzykawki+1/2 tabletki enerobiofloxu+do oczu atecortin
- trzy preguski zają od dziś zmieniony antybiotyk.Dziś koniecznie trzeba je nawodnić .od jutra codziennie kroplówki +antybiotyk(0,1)na łeb.
-Córunia Jutro antybiotyk+atecortin do oczka.Poniedzialek kontrolka u weta
-Marcysia(świerzbowiec) czyścimy uszy i zakrapiamy atecortinem.
-Mamuśka podkichuje więc jest na (synergalu)

Proszę dyżur dziesiejszy i niedzielny o zaobserwowanie kotki bialo-czarnej z górnego boksu.Jak się zachowuje?Czy karmi ?czy siedzi w kuwecie i nie interesuje się maluchami?WAŻNE!!!

Jeżeli ktoś na dyżurze zakropi oczy lub wyczysci uszy .pisze na karteczce i przypina na tablice korkową

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob maja 16, 2009 13:53

mar_tika pisze:Dziś z Dorką byłysmy z częścią naszych podopiecznych u weta.
-Bateryjka już w miarę sie pozbierała i zaczela jeść.Gana po domu z Adikiem jak szalona.
-Koteczka biala(dolny boks).Przewlekłe zapalenie uszu z powikłaniami ropnymi+świerzbowiec+zapalenie spojówek.Uszy od jutra czyścimy 1 raz dziennie i do kazdego ucha wkrapiamy po 5 kropli ze strzykawki+1/2 tabletki enerobiofloxu+do oczu atecortin
- trzy preguski zają od dziś zmieniony antybiotyk.Dziś koniecznie trzeba je nawodnić .od jutra codziennie kroplówki +antybiotyk(0,1)na łeb.

Proszę dyżur dziesiejszy i niedzielny o zaobserwowanie kotki bialo-czarnej z górnego boksu.Jak się zachowuje?Czy karmi ?czy siedzi w kuwecie i nie interesuje się maluchami?WAŻNE!!!

Jeżeli ktoś na dyżurze zakropi oczy lub wyczysci uszy .pisze na karteczce i przypina na tablice korkową

Witaj Mar_tika:),tak się jakoś wczoraj stało, że biała kotunia z dolnego boksu dostała ode mnie imię:) a brzmi ono BIBI, mam nadzieję że imię się podoba i że może takie zostać:) Pozdrawiam bardzo!

Maleficarum

Post » Sob maja 16, 2009 13:57

Maleficarum pisze:
-Bateryjka już w miarę sie pozbierała i zaczela jeść.Gana po domu z Adikiem jak szalona.

Witaj Mar_tika:),tak się jakoś wczoraj stało, że biała kotunia z dolnego boksu dostała ode mnie imię:) a brzmi ono BIBI, mam nadzieję że imię się podoba i że może takie zostać:) Pozdrawiam bardzo!

Niech bedzie BIBI :) .
W komputerze u wet jest jako biala kotka bezimienna .To tak dla wiadomości dla naszej wetki i osoby która pojedzie z nia do weta na kontrolkę.

mar_tika

Post » Sob maja 16, 2009 13:58

Maleficarum pisze:

Niech bedzie BIBI :) .
W komputerze u wet jest jako biala kotka bezimienna .To tak dla wiadomości dla naszej wetki i osoby która pojedzie z nia do weta na kontrolkę.

mar_tika

Post » Sob maja 16, 2009 16:23

Przyjdę jutro wieczorem do kociarni to Basi pomogę :) ona zrobi przy kociakach co potrzeba, a ja wysprzątam i resztę :)
A Norek śpi sobie smacznie na kanapie nalatał się co niemiara :) w klacie nie chce siedzieć, a w ogóle to wcale nie chce być sam drze się aż zachrypnie prawie :) oj prawie jak z dzieckiem, nie ma to jak dorosłe tymczasy :)
Dziś byłam z nim u weta dostał porcję zastrzyków, ale zniósł to dzielnie :) ale apetycik t ma taki sobie - nałaziłam się na nim żeby co zjadł, bo karmić g na siłę to męka pańska wije się jak piskorz :twisted:
Kupiłam mu pastę witaminową i ładuję do pyszczka.
Basia , a Ty zapisz sobie na kartce co jutro trzeba zrobić - bo nam się wszystko pokręci :P

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob maja 16, 2009 17:31

Wszystkie kotki i te duze i te male slicznie dziekuja p. Bozence za miesko i rybki ktore bardzo smakowaly.
Malentasy za mleczko i ogolnie wszystkie za zabaweczki, koszyczki, kocyki i inne drobiazgi.
Od wszystki kociakow radosne miauuuuuuu
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Sob maja 16, 2009 19:59

jadziaII pisze:Wszystkie kotki i te duze i te male slicznie dziekuja p. Bozence za miesko i rybki ktore bardzo smakowaly.
Malentasy za mleczko i ogolnie wszystkie za zabaweczki, koszyczki, kocyki i inne drobiazgi.
Od wszystki kociakow radosne miauuuuuuu

Dołączamy sie do podziekowań dla Pani Bożenki :1luvu: DZIĘKUJEMY W IMIENIU NASZYCH PODOPIECZNYCH!!

A teraz z innej beczki.Kessie nie daliśmy tymczasiaka bo narazie maluchy chore ,to se sama znalazła.A co tam kreatywna dziewczyna.Przytachała do domu z ulicy znajdke .Wiek 3-4 mies ,koteczka.Narazie tyle wiem.
W poniedziałek jedzie na odrobaczenie i odpchlenie do weta.
czyli kolejna bida pod nasza opieką :roll:

mar_tika

[poprzednia][następna]