Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patka_ pisze:Maluchy dają radę. Dwa są drobniejsze, dwa upasione.
Czy białaczka jest dziedziczna? jaka szansę mają kotki?
Zbieg okoliczności, że akurat mam tydzień urlopu....gdyby nie to to nie wiem...
kosma_shiva pisze:Patka_ pisze:Maluchy dają radę. Dwa są drobniejsze, dwa upasione.
Patka,
ja nie wiem co Ci powiedziec...
nie wyobrazam sobie takiej sytuacji u mnie...
Podziwiam i zycze szczescia maluchom- beda go bardzo potrzebowaly!!
Patka_ pisze:Maluchy dają radę. Dwa są drobniejsze, dwa upasione.
miszelina pisze:Jessooo Patka, to naprawdę jakiś sajgon! Jak dobrze, że maluchy u Ciebie, na polu już by nie żyły. Białaczka niestety może być dziedziczna (tak mi mówiła wetka). Test jednak daje miarodajny wynik dopiero powyżej 3 miesięcy życia. Na wszelki wypadek izolowałabym do tej pory maluchy od Twoich kocurków. Bo jakby to była białaczka zakaźna....
Tweety pisze:kurza doopa! Białaczka lub chłoniakdla tych co jeszcze nie wiedzą to mamy, czy dokładniej Patka, 4 maluszki 3-dniowe bez mamy, która zmarła dzisiaj rano z powodu białaczki/chłoniaka. Możecie sobie wyobrazić co przeżyła Patka zaglądając rano do maluchów, które ssały nieżywą matkę. To jakiś sajgon, heisel i hardcore
![]()
![]()
miszelina pisze:Jessooo Patka, to naprawdę jakiś sajgon! Jak dobrze, że maluchy u Ciebie, na polu już by nie żyły. Białaczka niestety może być dziedziczna (tak mi mówiła wetka). Test jednak daje miarodajny wynik dopiero powyżej 3 miesięcy życia. Na wszelki wypadek izolowałabym do tej pory maluchy od Twoich kocurków. Bo jakby to była białaczka zakaźna....
Patka_ pisze:Maluchy nakarmione - o dziwo spały ponad 3 h !Boję się nocy najbardziej, te pobudki...
Maluchy rosną jak na drożdżach, nawet bez poduszki elektrycznej są cieplutkie, tak się wzajemnie grzeją:)
Tweety pisze:Patka_ pisze:Maluchy nakarmione - o dziwo spały ponad 3 h !Boję się nocy najbardziej, te pobudki...
Maluchy rosną jak na drożdżach, nawet bez poduszki elektrycznej są cieplutkie, tak się wzajemnie grzeją:)
ze dwa-trzy razy będziesz pewnie musiała wstaćale jesteś bardzo dzielna!
z załatwianiem się nie mają problemów?
mjs, a nie została Ci jeszcze reklamówka z ciuchami różnymi (m.in. były tam spodnie na motor) do wystawienia na bazarek? No chyba, że uznałaś, że nic się z tego nie nada. Ale może chociaż po 5 zł ...
Tweety pisze:Patka_ pisze:Maluchy nakarmione - o dziwo spały ponad 3 h !Boję się nocy najbardziej, te pobudki...
ze dwa-trzy razy będziesz pewnie musiała wstaćale jesteś bardzo dzielna!
z załatwianiem się nie mają problemów?
mjs, a nie została Ci jeszcze reklamówka z ciuchami różnymi (m.in. były tam spodnie na motor) do wystawienia na bazarek? No chyba, że uznałaś, że nic się z tego nie nada. Ale może chociaż po 5 zł ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 155 gości