Miał wypadek, Zawada u nas - PRZEZNACZENIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 14, 2009 16:25

Hallo, Zawado....
Jak samopoczucie po świątecznych szaleństwach?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto kwi 14, 2009 22:45

pixie65 pisze:Hallo, Zawado....
Jak samopoczucie po świątecznych szaleństwach?

Basiu mam pytanie czy ten lokal blisko mnie to juz zagospodarowany? wiesz o czym mysle.
Pozdrawiam
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Czw kwi 16, 2009 18:45

meggi 2 pisze:Basiu mam pytanie czy ten lokal blisko mnie to juz zagospodarowany? wiesz o czym mysle. Pozdrawiam

Tak. Już jakiś czas.

Zawada dostał dzisiaj mięsne śniadanie :twisted: Zawada je. Zawada wcina, pochłania, żeby nie powiedzieć żre :roll: Przy kolejnej kontroli zważymy delikwenta (ciekawe - ostatnio tuż po perturbacjach zdrowotnych i totalnym braku łaknienia było 4,85 kg) Może jutro, chcę pokazać czarnuszka, niech ma fachowym okiem zajrzane w paszczę :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Śro kwi 22, 2009 19:35

Hej, Zawado.... :!: Jak Twoje samopoczucie :?:
Zapomniałeś o swoich fankach czy cuś.........:?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro kwi 22, 2009 20:29

pixie65 pisze:Hej, Zawado.... :!: Jak Twoje samopoczucie :?:
Zapomniałeś o swoich fankach czy cuś.........:?:

Kochana Cioteczko Pixie :!: Żadne czy cuś :wink: Żyjemy, mam się niezgorzej, korzystam ze swobody w ogrodzie przy ładnej pogodzie, choć nie nadużywam spokoju Dużej, staram się być w zasięgu głosu bądź wzroku, bo wiem, że jeszcze obawia się, że gdzieś zniknę :? Powiedz jej Cioteczko, że ja mądra kota jestem 8) Gdzie mi będzie lepiej jak u tych Dużych :?: :?: :?: :roll: Utyłem :D Ważę już 5,45 kg 8O Bo jem prawie wszystko co ląduje w miskach :P Jeść mogę, ale wiesz ta moja szczęka zrosła się jednak krzywo, nawet bardzo. No ale radzę sobie z jedzeniem pierwszorzędnie, jem również chrupki (trochę oszukuję, bo nie gryzę ich dokładnie :oops: ), ale Duża nam dogadza, szczególnie mnie, więc nie mam prawa narzekać :) Taka ze mnie krzywa gębucha trochę :lol:
Nie każdy może być przystojny jak ten, no..., no ten co jest u Ciebie Cioteczko, a moja Duża się w nim podkochuje... Aaaa - znaczy Grzywka :idea:

Pozdrawiam Cię Cioteczko (inne Cioteczki też) bardzo serdecznie, poproszę Dużą żeby wkleiła jakieś moje nowe fotki, bo jestem zdolny, ale nie aż tak :wink:
Zawada, Czarny Zawada

To już wszystko Pixie wiesz :roll: Zawada opisał wszystko dokumentnie, a ja wyszperam jeszcze jakieś zdjątka :D

W moich objęciach

Obrazek Obrazek Obrazek

Na progu z Guciem

Obrazek

Na parapecie

Obrazek

barba50

Post » Śro kwi 22, 2009 20:48

Zawado - ta inna cioteczka jest pełna zachwytów :D :D Ale z Ciebie piękny kocurro :D :D :D
A co do Dużych - to ja tylko kciuki sobie potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie kwi 26, 2009 13:43

Cioteczka Pixie już mnie nie kocha :crying: :crying: :crying:

Smutno mi, bo na dodatek Duża chora, z paskudnym zapaleniem gardła, mówi, że napadają na nią (znaczy na jej gardło) w nocy takie czerwone diabełki z telewizyjnych reklam, ja tam tv nie oglądam, Duża też niedużo, ale widac to prawda co mówi. Jak wygonić kocimi sposobami te diabliki :?: :?: :?:

Zawada

barba50

Post » Nie kwi 26, 2009 13:54

barba50 pisze:Cioteczka Pixie już mnie nie kocha :crying: :crying: :crying:
Zawada

To samo miałam napisać o Tobie, czarny Zawado.... 8)
Ja rozumiem, że ogród, że słonko, wiosna i w ogoole ale już sobie pomyślałam, że może gdzieś się przeprowadziłeś :twisted:
A tu się okazuje, że napisałeś :D
barba50 pisze:Żyjemy, mam się niezgorzej, korzystam ze swobody w ogrodzie przy ładnej pogodzie, choć nie nadużywam spokoju Dużej, staram się być w zasięgu głosu bądź wzroku, bo wiem, że jeszcze obawia się, że gdzieś zniknę :? Powiedz jej Cioteczko, że ja mądra kota jestem 8)

Już mówię: Barbo50 :arrow: ZAWADA BARDZO MĄDRYM KOTEM JEST :!: :idea:

bo:

barba50 pisze:Gdzie mi będzie lepiej jak u tych Dużych :?: :?: :?: :roll:
Zawada, Czarny Zawada

Ja myślę, drogi Zawado, że NIGDZIE nie będzie Ci tak dobrze jak u TYCH Dużych 8)

:D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aha...jeszcze:
barba50 pisze:Smutno mi, bo na dodatek Duża chora, z paskudnym zapaleniem gardła, mówi, że napadają na nią (znaczy na jej gardło) w nocy takie czerwone diabełki z telewizyjnych reklam, ja tam tv nie oglądam, Duża też niedużo, ale widac to prawda co mówi. Jak wygonić kocimi sposobami te diabliki :?: :?: :?:

Najlepiej, drogi Zawado - zamiast na łokciu - ułożyć się Dużej na bolącym gardle i mruczeć, mruczeć, mruczeć ile sił w płucach.
Wtedy te wstrętne czerwone diabliki uciekną tam, gdzie pieprz rośnie :twisted:

Na bolące gardło mnie osobiście świetnie robi preparat homeo - Homeogene 9.
http://www.aptekaotc.pl/go/_info/?id=399
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto kwi 28, 2009 23:04

Zawada śpi na biurku 8O Proszę do mnie nie telefonować, bo śpi na mojej komórce 8) Nie można koteckowi przeszkadzać :roll:

Aaa - Zawada pokazuje fankom goliznę :o Brzusio jakoś nie zarasta futerkiem, a to przecież już 2 miesiące jak było golone do usg :? Pokryło się tylko lekkim ciemniejszym meszkiem :x No ale to i tak piękności Zawadzie nie odbiera :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek

barba50

Post » Śro kwi 29, 2009 8:37

Obrazek

:ryk:

...a nie jest Koteckowi niewygodnie :?:
I ten brzunio taki całuśny.... :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro kwi 29, 2009 20:48

Kabelek znajdzie się pewnie nieoczekiwanie - za tydzień, miesiąc bądź pół roku więc postanowiłam nie czekać i odkupiłam sobie nowy :twisted:

Tyle że obiecane zdjęcie bambaryłek jest tak kiepskie, że aż wstyd pokazywać :oops: No ale trudno - kobyłka u płotu, znaczy bambaryłki przy miskach :roll:

Obrazek

barba50

Post » Śro kwi 29, 2009 21:30

Obrazek

Przykomputerowego Zawadę pozdrawia równie mocno zaprzyjaźniony z komputerem Aluś :lol: :lol:

Obrazek Obrazek

Aleksandra59

Post » Czw kwi 30, 2009 17:14

Aleksandra59 pisze:Przykomputerowego Zawadę pozdrawia równie mocno zaprzyjaźniony z komputerem

Aluś Perkaty Nosek*Pl

Obrazek Obrazek

:D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw kwi 30, 2009 18:12

pixie65 pisze:
Aleksandra59 pisze:Przykomputerowego Zawadę pozdrawia równie mocno zaprzyjaźniony z komputerem

Aluś Perkaty Nosek*Pl

Obrazek Obrazek

:D

:roll: - no dobra niech Ci będzie - Aluś Perkaty Nosek 8)

A co tam u Zawady słychać :?:

Aleksandra59

Post » Wto maja 05, 2009 21:23

Czuję się niedoinformowana :twisted: Wiem, że Zawada był u dr. Garncarza i wiem, że postępy są - ale poproszę o więcej informacji :roll:
Nie mówiąc o tym, że O WIĘCEJ zdjęć poproszę :roll:

Podpisała - wnerwiona brakiem informacji A59 :wink:

Aleksandra59

[poprzednia][następna]