Zapraszam:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4127076#4127076
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Julka_ pisze:oni zawsze maja jakies "ale"
Fundacja dla Zwierząt "Argos" ma status organizacji pożytku publicznego od 26.11.2008, dlatego możemy prosić o wsparcie naszych projektów jednym procentem podatku dochodowego od osób fizycznych za 2008 rok. Pieniądze te posłużą nam do bezpośredniej opieki nad zwierzętami (zwłaszcza na utrzymanie ośrodka dla kotów miejskich KOTERIA) jak i na nasze Biuro Ochrony Zwierząt, wraz z działaniami dla zmiany prawa ochrony zwierząt.
Pieniądze te będą przekazane przez urzędy skarbowe na podstawie wskazania naszej Fundacji w deklaracji podatkowej. Wystarczy wpisać nazwę Fundacji i jej numer w Krajowym Rejestrze Sądowym.
Be pisze:Rzadko tu teraz bywam, no bo jakoś tak....
ale kolega błąkał się dzisiaj po firmie głośno domagając się jakiegoś numeru KRSu, bo chce wpłacić swój procent na potrzebujące zwierzaczki, a jego księgowy musi mieć na "już".
(Tyle gadam o kotach, że musiało to się tak skończyć
Rzuciłam się do Miau, co by na szybko coś podrzucić no i patrzę... "Koteria"... ciekawe, kliknęłam, żeby zobaczyć chociaż w jakim mieście kotom się polepszy... no i... to dwa podwórka ode mnie![]()
Reasumując... załatwiłam Wam baaardzo solidny 1 procent, na niejedną sterylkę wystarczy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, squid i 61 gości