Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Martitka pisze:coś mało tych podpisów
Justa&Zwierzaki pisze:Czym bliżej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzęta
Martitka pisze:coś mało tych podpisów
delfin612 pisze:Wydaje mi się, że powodem jest konieczność podania pełnego imienia i nazwiska, co wiąże z nickiem
jak widać spora grupa osób ma poważne wątpliwości,
popieramewar pisze:Byłabym za wcześniejszym zakończeniem.To już bardzo dużo podpisów,jakaś wielka ilość w ostatnich dniach się nie pojawiła,nie ma co czekać.Być może pojawią się nowe artykuły i kolejny raz będziemy zbierać podpisy?Chciałabym!
brombula pisze:Przyznam,że jestem zawiedziona, nie wiedzieć czemu sądziłam,że podpisów będzie setki
![]()
Jeżeli wysyłamy list do Łobodzińskiego (świetny) z prężnie działającego kociego forum to te niecałe 200 deklaracji o poparciu dla wyrażonego przez Pana Filipa stanowiska to.... sorry, o czym to świadczy ...
dorota_d pisze:brombula pisze:Przyznam,że jestem zawiedziona, nie wiedzieć czemu sądziłam,że podpisów będzie setki
![]()
Jeżeli wysyłamy list do Łobodzińskiego (świetny) z prężnie działającego kociego forum to te niecałe 200 deklaracji o poparciu dla wyrażonego przez Pana Filipa stanowiska to.... sorry, o czym to świadczy ...
Moje zdanie jest zupełnie odmienne. To nie poparcie kandydatury na prezydenta, lecz wyraz uznania. Jeśli te 200 szt uważasz za małą ilość, to pomyśl, że znajdowanie się na tej liście jest czymś wyjątkowym. Nie jest problemem, by podpisali się inni, nawet by ktoś wpisał się za nich, bo rozumiem, że w żaden sposób nie jest to weryfikowane. Tylko po co? Liczy się ilość, czy jakość? Naprawdę uważasz, że ma znacznie ILE osób się podpisze? Bo moim zdaniem samo podziękowanie za artykuł jest świetne i te 200 podpisów pod nim to bardzo, bardzo wiele.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości