Ważny artykuł - zbieramy podpisy.instrukcja s.10

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 21, 2009 18:09

ile ich już jest?
ObrazekObrazek

Minik

Od: Wto cze 24, 2008 12:50

Post » Śro sty 21, 2009 22:38

Mój już wysłany i rozesłałam linka do paru osób.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro sty 21, 2009 22:41

Martitka pisze:coś mało tych podpisów :(

mało :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :roll:
wg mnie BARDZO DUŻO, nie sądziłam, że będzie aż tyle

dorota_d

Od: Wto wrz 23, 2008 20:40

Post » Śro sty 21, 2009 22:48

Moim zdaniem też dużo!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Czw sty 22, 2009 0:42

Justa&Zwierzaki pisze:Czym bliżej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzęta :)

też tak mam :evil:

Martitka pisze:coś mało tych podpisów

jestem tego samego zdania. Gdyby forum stanęło murem.... a przecież wśród zebranych jest sporo "niezrzeszonych"

Wydaje mi się, że powodem jest konieczność podania pełnego imienia i nazwiska, co wiąże z nickiem
jak widać spora grupa osób ma poważne wątpliwości,
może w ostatnim momencie znacząca część wątpiących zdecyduje się.

A wątek wbrew pozorom jest doskonale widoczny
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw sty 22, 2009 8:29

Nie bardzo rozumiem, o co chodzi z tą ilością podpisów :roll: . Gdybym ja otrzymała taki list, to już kilkanaście, czy kilkadziesiąt podpisów pod nim, byłoby całym mnóstwem. A tu widzę ponad 150, pewnie teraz blisko 200... ? List napisany jest od bywalców forum, wydaje mi się że nawet nie musi się każdy podpisać, a i tak w domyśle jakby go popierał. A też wydaje mi się, że nie ma większego sensu, by list zajmował stronę, a podpisy dziesięć kolejnych - kto to przeczyta? :wink:

dorota_d

Post » Czw sty 22, 2009 8:51

Mamy w tej chwili 170 wpisów. czy jesteście zdania że powinniśmy zakończyć wcześniej zbieranie?

delfin612 pisze:Wydaje mi się, że powodem jest konieczność podania pełnego imienia i nazwiska, co wiąże z nickiem
jak widać spora grupa osób ma poważne wątpliwości,

Chciałbym jeszcze raz uspokoić potencjalnych wątpiących, że po pierwsze zebrane poprzez formularz dane nie są dostępne w necie i poza nim dla nikogo oprócz mnie, po drugie nicki nie będą podawane w podpisach pod listem. Po zakończeniu akcji zbiór będzie skasowany.
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Czw sty 22, 2009 10:50

Za wcześniejszym zakończeniem akcji przemawia to, że coraz więcej czasu upływa od świąt i ukazania się artykułu.
Za wytrzymaniem do 31-go to, że taka data była ustalona pierwotnie i wciąż wpisują się nowe osoby.

Więc nie wiem :roll:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Czw sty 22, 2009 14:07

Byłabym za wcześniejszym zakończeniem.To już bardzo dużo podpisów,jakaś wielka ilość w ostatnich dniach się nie pojawiła,nie ma co czekać.Być może pojawią się nowe artykuły i kolejny raz będziemy zbierać podpisy?Chciałabym!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw sty 22, 2009 14:11

ewar pisze:Byłabym za wcześniejszym zakończeniem.To już bardzo dużo podpisów,jakaś wielka ilość w ostatnich dniach się nie pojawiła,nie ma co czekać.Być może pojawią się nowe artykuły i kolejny raz będziemy zbierać podpisy?Chciałabym!
popieram

dorota_d

Post » Pt sty 23, 2009 20:20

Przyznam,że jestem zawiedziona :x , nie wiedzieć czemu sądziłam,że podpisów będzie setki :!:
Jeżeli wysyłamy list do Łobodzińskiego (świetny) z prężnie działającego kociego forum to te niecałe 200 deklaracji o poparciu dla wyrażonego przez Pana Filipa stanowiska to.... sorry, o czym to świadczy, że sprawa jest jasna , że rozumie się samo przez się , że nie na problemu :?:
Jest cholerny problem z prawem i traktowaniem zwierząt w tym kraju i im więcej osób wyrazi sprzeciw tym bardziej być może zaczną w mediach być nagłaśniane tragedie zwierząt
Proszę odważne osoby, które czytały wątek a nie podpisały się,żeby podały powód swojej decyzji , czy to może utrata wiary ,że coś kiedyś może zmienić się na lepsze , czy może opinia że co to zmieni ?
Pojąć tego nie mogę ,w końcu to tak niewiele, mały pikuś z tym co robi większość z Was, więc o co chodzi ?

brombula

Od: Nie wrz 21, 2008 14:01

Post » Pt sty 23, 2009 20:34

Moze nie czytali tego watku i tyle
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pt sty 23, 2009 21:17

brombula pisze:Przyznam,że jestem zawiedziona :x , nie wiedzieć czemu sądziłam,że podpisów będzie setki :!:
Jeżeli wysyłamy list do Łobodzińskiego (świetny) z prężnie działającego kociego forum to te niecałe 200 deklaracji o poparciu dla wyrażonego przez Pana Filipa stanowiska to.... sorry, o czym to świadczy ...

Moje zdanie jest zupełnie odmienne. To nie poparcie kandydatury na prezydenta, lecz wyraz uznania. Jeśli te 200 szt uważasz za małą ilość, to pomyśl, że znajdowanie się na tej liście jest czymś wyjątkowym. Nie jest problemem, by podpisali się inni, nawet by ktoś wpisał się za nich, bo rozumiem, że w żaden sposób nie jest to weryfikowane. Tylko po co? Liczy się ilość, czy jakość? Naprawdę uważasz, że ma znacznie ILE osób się podpisze? Bo moim zdaniem samo podziękowanie za artykuł jest świetne i te 200 podpisów pod nim to bardzo, bardzo wiele.

dorota_d

Post » Pt sty 23, 2009 21:19

200 hymm mało też myślałam ,że będzie więcej... może na inne fora trzeba posiać...
w stosunku do nakładu i ilości ludzi zamieszkujących ten zakątek to wiecie co to jest pikuś! taka mniejszość ,że nic nie znaczy - niestety żadna petycja :( godna by zrobić z nią cokolwiek :(
możecie wysłać ale ze zbierania podpisów bym nie rezygnowała...
ObrazekObrazek

Minik

Od: Wto cze 24, 2008 12:50

Post » Pt sty 23, 2009 22:06

dorota_d pisze:
brombula pisze:Przyznam,że jestem zawiedziona :x , nie wiedzieć czemu sądziłam,że podpisów będzie setki :!:
Jeżeli wysyłamy list do Łobodzińskiego (świetny) z prężnie działającego kociego forum to te niecałe 200 deklaracji o poparciu dla wyrażonego przez Pana Filipa stanowiska to.... sorry, o czym to świadczy ...

Moje zdanie jest zupełnie odmienne. To nie poparcie kandydatury na prezydenta, lecz wyraz uznania. Jeśli te 200 szt uważasz za małą ilość, to pomyśl, że znajdowanie się na tej liście jest czymś wyjątkowym. Nie jest problemem, by podpisali się inni, nawet by ktoś wpisał się za nich, bo rozumiem, że w żaden sposób nie jest to weryfikowane. Tylko po co? Liczy się ilość, czy jakość? Naprawdę uważasz, że ma znacznie ILE osób się podpisze? Bo moim zdaniem samo podziękowanie za artykuł jest świetne i te 200 podpisów pod nim to bardzo, bardzo wiele.

Sama piszesz,że to wyraz uznania i tu się z Tobą zgodzę, ale jeżeli uznanie dla jakiegoś stanowiska wyraża 200 osób a mogłoby o wiele wiele więcej biorąc pod uwagę ilość użytkowników tego forum, to wychodzi na to ,że te uznanie jest znikome
Jeżeli jak piszesz znajdownie się na tej liście jest czymś wyjątkowym, to z przykrością stwierdzam, że mało osób chciało znaleźć się w wyjątkowej sytuacji , jeżeli chodzi o ilość i jakość to chcesz powiedzieć ,że na liście znaleźli się tylko najbardziej wartościowi użytkownicy :?: :?: :?:
Ja myślę że c,i którzy najwięcej dla sprawy robią ,w tym czasie walczą właśnie z czasem o DT, o każdą złotówkę na leczenie i karmę, poświęcają swój czas na schroniska i lecznice, robią banerki, ogłaszają adopcje na różnych portalach, łapanki,dokarmianie
To właśnie jest poparcie dla felietonu i właśnie TE osoby mają pierszeństwo ,żeby wyrażać swoje opinie.
Czytam forum od 04.08, mam tu swoich guru i osoby, które bezgranicznie podziwiam (no chyba wszystkich :lol: ) , wiem że Wy nie macie czasu na siedzenie i śledzenie wątków ale pleas tylko podpis

brombula

Od: Nie wrz 21, 2008 14:01

[poprzednia][następna]