Dorciu czy dostałas już pieniądze? Bo nie wiem czy już iść na pocztę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Dyszą, dyszą i wywalają jęzor wtedy. Koty sie nie pocą to musza się jakoś ochłodzić. Poca im sie chyba tylko kopytka
Calza pisze:babajaga pisze:Dyszą, dyszą i wywalają jęzor wtedy. Koty sie nie pocą to musza się jakoś ochłodzić. Poca im sie chyba tylko kopytka
sorki za może i durne pytanie, ale jesteśmy nieco "przewrazliwione" i trzęsiemy się nad tą kociną jak nad dzieckiem własnym...![]()
![]()
![]()
![]()
dzięki za odpowiedzi
Amika6 pisze:Calza pisze:babajaga pisze:Dyszą, dyszą i wywalają jęzor wtedy. Koty sie nie pocą to musza się jakoś ochłodzić. Poca im sie chyba tylko kopytka
sorki za może i durne pytanie, ale jesteśmy nieco "przewrazliwione" i trzęsiemy się nad tą kociną jak nad dzieckiem własnym...![]()
![]()
![]()
![]()
dzięki za odpowiedzi
To nie zawsze jest tak.
Bywa, że kotek jest bardzo żywiołowy, ale ma słabą kondycję (bo np. jeszcze nie odpasiony albo z natury niejadek i słabo przybywa na wadze) i dlatego szybko się męczy.
Ale takie ziajanie może być również objawem choprobowym. Dlatego przy okazji najbliższej wizyty u weta poproś obardzo dokładne zbadanie serduszka i jeśli cokolwiek go zaniepokoi, poproś o wykonanie dodatkowych badań.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Paula05 i 316 gości