Iwono: witamy na forum!
8 kotow... malutko: to razem z Tusia? Moja Tusia tez jest chuda, moze wszystkie Tusie tak maja..?
A jak Tusia radzi sobie w domu? Zachowuje sie dziko, czy jak kot domowy?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona.krystyniak pisze:JEŚLI CHODZI O KOTY TO POZOSTAŁO ICH OSIEM I DWA PRZENIOSŁY SIĘ NA DRUGĄ STRONĘ IDZIKOWSKIEGO. TUSIĘ ZABRAŁAM NA ZIMĘ DO DOMU. BYŁA PRZEZ TYDZIEŃ W LECZNICY, BO STRASZNIE WYCHUDŁA, ALE OKAZAŁO SIĘ ,ŻE NIC JEJ NIE JEST I PRAWDOPODOBNIE TO GENETYCZNE. PISZĘ PIERWSZY RAZ, WIĘC PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ. PROSZĘ RÓWNIEŻ OKONTAKT OD AII ALBO ANIKI. POZDRAWIAM. [/b]
iwona.krystyniak pisze:Widzę, że to nie był dobry pomysł ujawniać się na forum, bo odkąd się wypowiedziałam to nikt nie ma nic do powiedzenia. Przykre.
Przedtem przynajmniej znałam Wasze opinie. Mam nadzieję, że to się zmieni. Co do Tusi to niestety bardzo tęskni za wyspą i przez to choruje, ma krew w moczu. Naszczęście ma apetyt. ale cały czas siedzi w ukryciu i fuka na mnie jak tylko się jej pokazuję.
Agnieszko odezwij się do mnie jak tylko będziesz mogła. Acha, z innej beczki- złapałam 5 maluchów- 3 czarne trzy miesięczne i dwie długowłose trikolorki czteromiesięczne. W tej chwili są w lecznicy na Książęcej bo mają koci katar ale po wy
leczeniu oczywiście do oddania. Te czarne to 2 chłopaki i jedna kicia. gdyby ktoś mógł pomóc w adopcji to będę wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich gorąco.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 46 gości