Polecam - super świetne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:maaaagda, i co po wizycie? To ja spotkałam Ciebie dzisiaj u weta. Kocio cudnyNapisz coś koniecznie.
maaaagda pisze:Byłam tak ogłupiała, tak zdenerwowana, że niewiele rozumiałam z tego co do mnie mówił. Kiedy mam się zgłosić co dalej robić zapiasywałam sobie, co dawać weteynarz sam napisał, bo chyba sam ocenił, że jestem ogłupiała:)))
Trucia-mama pisze:Anka pisze:maaaagda, i co po wizycie? To ja spotkałam Ciebie dzisiaj u weta. Kocio cudnyNapisz coś koniecznie.
Anka - zgadnij kto Magdzie polecił weta![]()
Magda - koniecznie napisz, bo gdyby nie Anka to ja bym też nie uratowała Mrucha i nie poznała "naszego najlepszego Michała Anioła"
Fifi - właśnie kilka dni temu przymierzałam się nazwać tak naszego puchatka. Czy Fifi lubi swoje imię i reaguje na nie?![]()
Trucia-mama pisze:Anka pisze:maaaagda, i co po wizycie? To ja spotkałam Ciebie dzisiaj u weta. Kocio cudnyNapisz coś koniecznie.
Anka - zgadnij kto Magdzie polecił weta![]()
Magda - koniecznie napisz, bo gdyby nie Anka to ja bym też nie uratowała Mrucha i nie poznała "naszego najlepszego Michała Anioła"
Fifi - właśnie kilka dni temu przymierzałam się nazwać tak naszego puchatka. Czy Fifi lubi swoje imię i reaguje na nie?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 129 gości