Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 23, 2008 0:34

To czarna dziewczynka przyszła do nas z trójką rodzeństwa reszta już w nowych domkach
Obrazek
A dzisiaj pojechała do nowego domku :lol: a więc Basi przeczkole powoli się zmniejsza - Mleczko i czarna dziewczynka w nowych domkach - a na domki czeka jeszcze Słoneczko z jednym oczkiem, Misiu, oraz Krążuś

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lip 23, 2008 11:20

a moje dziewczynki ? nikt nie pyta o śliczne córeczki Fruzi. Biała w tygrysie kropki Fizia, która ma kocie ADHD i wszędzie jej pełno i Gandzia - tygryska w białych skarpetkach, spokojniejsza panna. Domki milczą a takie ładne koteczki :(

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro lip 23, 2008 14:12

Ja troche z innej beczki.Zgłosił się do mnie Pan ponieważ wykukał nasza stronkę , spytał czy może banerek nasze str zamieścić na swojej stronie.Kochani mamy pierwsza reklamkę :wink:
http://www.bylczynski.slask.pl/linki.html

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lip 23, 2008 14:48

Dziś do nowego domku jedzie Syjamek Teresy .Czekaliśmy i czekaliśmy na odpowiedź i wkońcu domek się zgłosił.
Dziś też Cleo wyadoptuje czarnego kociaczka.
Jutro do nowego domu jedzie szylkretka ,w sumie domek czekał rudaska ale szylkrecia sie bardzo spodobała.
No i rozmawiam z domkiem dla Kini trzymać kciuki :wink:

Jak bede miała chwile zamieszczę fotki wszystkich maluchów które obecnie czekają na dom

mar_tika

Post » Śro lip 23, 2008 17:13

mar_tika pisze:Ja troche z innej beczki.Zgłosił się do mnie Pan ponieważ wykukał nasza stronkę , spytał czy może banerek nasze str zamieścić na swojej stronie.Kochani mamy pierwsza reklamkę :wink:
http://www.bylczynski.slask.pl/linki.html

To rewelacja z tym banerkiem. To jest sposób na doatcie do wiekszej liczby osób. Może warto popytać wśród znajomych znajomych :) , którzy mają firmy i strony web, żeby umieszczali banerki od nas z miau - z danego regionu?
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Śro lip 23, 2008 17:33

Wstrzymajcie sie z tymi banerkami!!
Bedzie domena (rozsadny adres www) to beda takze i super banerki, ktore tylko czekaja na to pierwsze.
Jak ktos zamiesci obecny banerek pozniej nie wejdzie na wlasciwa strone :(

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw lip 24, 2008 8:21

A umnie niestety Mimi jest troche chora, ma zaropiałe oczko no i kicha musze z nią podjechać do weta, boje sie żeby reszcie coś się nie przyplątało bo jak na razie Buli i Tobi mają się dobrze .
Dziś szykuje mi się adopcja dwóch maluchów :lol:
Tak sie ciesze że w końcu coś się ruszyło w adopcjach :dance2:

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw lip 24, 2008 14:42

No troszkę się ruszyło.Dzis do nowego domku pojechała szylkrecia .Darek ja zawiózł do Siemianowic Ślaskich.Koteczka bedzie mieszkala z dogiem arlekinem i 4 letnim kocurkiem.

Dziś też swoje miejsce na ziemi znalazła Kinia mamuśka ośmioraczków.Bedzie mieszkała z dwójka dzieci w bloku.Domek bardzo rozsądny .Problem tkwi w tym że z nową dużą Kini mieszka też jej ojciec ktory jest niewidomy.Kotka ma tydzień na zaklimatyzowanie się i wice wersa ,ten Pan niewidomy też ma tydzień na przyzwyczajenie się do obecności kociaka.Uważam że Kinia jest tak spokojną koteczką że wszystko powinno pójść oki.Ale trzymajcie kciuki :ok:

W poniedziałak jadę na inspekcję poadopcyjną do nowego domku Kini:)

mar_tika

Post » Czw lip 24, 2008 19:17

Dobre wieści mam: maluchy Neski pojechały dziś do nowych domków.
Mamrot - pojechał do Sosnowca , będzie mieszkał w bloku natomiast Feta zamieszka w domku niewychodzącym :dance2:
Mam nadzieje, że maluchy szybko się zaklimatyzują , a po weekendzie sprawdzę co i jak z nimi :P

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw lip 24, 2008 20:16

Kleo pisze:Dobre wieści mam: maluchy Neski pojechały dziś do nowych domków.
Mamrot - pojechał do Sosnowca , będzie mieszkał w bloku natomiast Feta zamieszka w domku niewychodzącym :dance2:
Mam nadzieje, że maluchy szybko się zaklimatyzują , a po weekendzie sprawdzę co i jak z nimi :P

Superr Asiu ja rozmawiala z tymi domkami telefonicznie i wydaja mi że kociaki dobrze trafiły.

To teraz kochana ,spokojna Nesca czeka na sterylke i jej bedziemy szukały domku.Najlepszego na swiecie, nalezy sie dziewczynie. :)
Koteczka skazana przez człowieka na wywózkę do lasu wraz z małymi ,bo dziecko może zarazic się od kociaków jakąś chorobą .Trafiła do nas :D
Teraz maluszki Nesci w nowym domu ,Krążuś jeszcze u Basi ,a dla Nesci szukamy domku :wink: Superr wieści

mar_tika

Post » Czw lip 24, 2008 21:16

Dzis wieczorem wyadoptowalismy jednego czarnego chlopczyka z klaty
pojechal do domku na Zagorze domek nie wychodzacy. Bedzie sie nim opiekowal syn tej pani ktory jest caly czas w domu i bardzo tesknil za kotkiem bo jego 12 letni kocurek odszedl w czerwcu, a bardzo kocha kotki
mam nadzieje ze bedzie mu dobrze oby tylko nie chorowal to bedzie ok.

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw lip 24, 2008 21:35

No dziewczyny dzisiaj faktycznie dobry był dzień :lol: wreszcie adopcje drgnęły tfu, tfu oby nie zapeszyć. :roll: W sobotę mój syjamek też pojedzie do domku, wczoraj musiałam go odrobaczyć i wolałam go mieć pod obserwacją, wylazły z niego 3 paskudne glisty :twisted: Od nowych Dużych szylkreci dostałam sms-a, że malutka bardzo szybko się zaaklimatyzowała i jest badzo odważna - no ale jak ma za towarzysza doga arlekina to ho ho chyba dzielna mała 8O
Lolka została kotem wychodzącym - chyba dobrze wpłynęło to na jej psychikę, psa juz nie atakuje i koty coraz mniej :wink: chociaż za Prążkiem zrobiła wczoraj niezłą galopadę 8O

terenia1

Post » Czw lip 24, 2008 23:40

Jadzia a jak tam nasz Łapuś vel Marmurek bo szłyszałam pokątnie :wink: że coraz lepiej, a może jakieś fotki :lol:

terenia1

Post » Pt lip 25, 2008 9:31

A moich lokatorów z łazienki nikt nie chce..? :cry:

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Pt lip 25, 2008 10:56

hej, zeby nie zapeszyć - były dwa telefony w sprawie adopcji, moze jeden domek weżmie hurtowo dwie kotki. trzymajcie kciuki za dobre domki - bo tylko takie wchodzą w rachubę :D

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]