Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 28, 2008 7:16

Etka pisze:Kelly, normalnie szok...nie do poznania, grubiutka z pieknym mieciutkim slicznym futerkiem. Cudna. Mizialam to sliczne juz wcale nie chude a lekko grubiutkie cialko i sie dziwilam jak sie zmienila :) Sliczna.

Ja chcę to zobaaaczyć :evil:

p.s. Asiu, zaraz będę męczyć CC o opinię w sprawie Kelly.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw sie 28, 2008 7:20

Etka pisze:wczoraj widzialam Kellusie. Ale jako ze to byla spontaniczna i niezapowiedziana wizyta totez bez aparatu ( z aparatem bedzie w sobote :)
Kelly, normalnie szok...nie do poznania, grubiutka z pieknym mieciutkim slicznym futerkiem. Cudna. Mizialam to sliczne juz wcale nie chude a lekko grubiutkie cialko i sie dziwilam jak sie zmienila :) Sliczna.

Joasia , Piotrek zachwycony- najbardziej to Sarusiem :)
Ale powiedzial ze wszystkie koty co poznał są bardzo ładne i Jerzyk i Demonek i dwa Pingwiny :)
nie widzial tylko Kellusi i Myszki.

Cos tylko szalona Mela mu w oko nie wpadla :wink: Popracujemy nad tym w sobote :D

Kelly sprawia wrazenie zdrowienkiej istotki, wiec narazie obserwuje... Wczoraj nic sie nie pojawilo, dupine jej posprawdzalam :oops: i na moje oko wszystko w dupinkowej normie. Mam nadzieje, ze to byl tylko rujkowe-wypadkowe!

Jowitko, a moze zdradzisz Dziewczynom co sprowadzilo Was w moja okolice :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 28, 2008 7:23

pisiokot pisze:
Etka pisze:Kelly, normalnie szok...nie do poznania, grubiutka z pieknym mieciutkim slicznym futerkiem. Cudna. Mizialam to sliczne juz wcale nie chude a lekko grubiutkie cialko i sie dziwilam jak sie zmienila :) Sliczna.

Ja chcę to zobaaaczyć :evil:

p.s. Asiu, zaraz będę męczyć CC o opinię w sprawie Kelly.

Aniu, dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj zamierzam wprosic sie niewybrednie do zakochanej przyjaciolki w celu zrzucenia fot, bo tez juz bardzo chce Wam pokazac nasza Pchelke i reszte druzyny.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw sie 28, 2008 7:29

Asiu, opinia CC jest taka: "Poobserwowac. Jeśli wydzielina będzie nadal albo będzie jej więcej to trzeba będzie do weta na usg i obejrzenie macicy. No i sterylizowac by ją już chyba trzeba, jesli jest w dobrej formie."
Obrazek

pisiokot

Post » Czw sie 28, 2008 7:42

Tak, tak- juz czas na sterylke. Skonczy sie rujka i bedzie ciachniecie, upaly sie skonczyly wiec mozna juz. No i kondycja Kelly jest wreszcie odpowiednia :D Czy pisalam juz Wam, ze ja kocham :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sie 28, 2008 7:54

to ze ja kochasz to ja slysze na okraglo :)

co do Meli to mowi ze ladna ale szalona i haha wcale mu sie nie dziwie.
Mela bedziemy sie zachwycac za rok jak spokornieje haha

no Aska mam nadzieje ze uda nam sie kupic ta ziemie kolo Ciebie, wczoraj szukalismy i dzwonilsmy, kurde zostaly same takie ze slupami wysokiego napiecia w okolicy :(

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw sie 28, 2008 8:27

Etka pisze:to ze ja kochasz to ja slysze na okraglo :)

co do Meli to mowi ze ladna ale szalona i haha wcale mu sie nie dziwie.
Mela bedziemy sie zachwycac za rok jak spokornieje haha

no Aska mam nadzieje ze uda nam sie kupic ta ziemie kolo Ciebie, wczoraj szukalismy i dzwonilsmy, kurde zostaly same takie ze slupami wysokiego napiecia w okolicy :(

Znajdziemy, tylko pamietaj o ogloszeniach na sobote. Juz ja takiego sasiedztwa nie odpuszcze :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sie 28, 2008 9:58

Jak juz Aska mowi, ze znajdzie, to znajdzie :twisted: POROZMAWIA sobie z sasiadami i PRZEKONA tych, co maja taka mozliwosc do sprzedazy terenu...

A swoja droga mnie tez kiedys ten Kiekrz korcil...stanelo na Antoninku i Malcie, tez ladnie, ale Kiekrz to je ono. Jak tylko bedziesz miala taka mozliwosc, Etko, wchodz w ten wagon!

Wiadomosc z ostatniej chwili: zdaje sie, ze sie dokocilam.I to solidnie...

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw sie 28, 2008 10:26

Chat pisze:Jak juz Aska mowi, ze znajdzie, to znajdzie :twisted: POROZMAWIA sobie z sasiadami i PRZEKONA tych, co maja taka mozliwosc do sprzedazy terenu...

A swoja droga mnie tez kiedys ten Kiekrz korcil...stanelo na Antoninku i Malcie, tez ladnie, ale Kiekrz to je ono. Jak tylko bedziesz miala taka mozliwosc, Etko, wchodz w ten wagon!

Wiadomosc z ostatniej chwili: zdaje sie, ze sie dokocilam.I to solidnie...

Coooooo :?: 8O Poprosze o pelne zeznania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I wszystkie Was zawsze zapraszam do Kiekrza, moze byc DT albo DS dla Cioteczek wraz z Druzynami :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sie 28, 2008 11:00

To tak, jakby Salem uratowal kolejne bidy...przygotowal teren, poruszyl sumieniem TZ-ta... Wczoraj przed domem zostalismy zaczepieni przez malutkiego, kociego wypierdka. Po dwoch minutach dolaczyla do niego druga biedulka, chyba siostra. Chude, odwodnione, slabowite, a to szylkrecie dodatkowo z dziwnie powykrecanym ogonkiem. A moja wetka, tudziez dwaj pozostali znajomi weci na urlopie. Poki co karmie, zamknelam w pralni, potraktowalam pchly sprayem i obserwuje. Chanelle sie do nas nie odzywa, obraza totalna...

http://upload.miau.pl/3/129287.jpg

przepraszam za najazd na watek Kellusi...

Chat

Post » Czw sie 28, 2008 11:01

Kciuki za maluchy :ok:

Teraz dopiero otworzyło się zdjęcie i mogłam obejrzeć maluchy. Kinga, one są pięęękne :love:
Obrazek

pisiokot

Post » Czw sie 28, 2008 11:12

Chat pisze:To tak, jakby Salem uratowal kolejne bidy...przygotowal teren, poruszyl sumieniem TZ-ta... Wczoraj przed domem zostalismy zaczepieni przez malutkiego, kociego wypierdka. Po dwoch minutach dolaczyla do niego druga biedulka, chyba siostra. Chude, odwodnione, slabowite, a to szylkrecie dodatkowo z dziwnie powykrecanym ogonkiem. A moja wetka, tudziez dwaj pozostali znajomi weci na urlopie. Poki co karmie, zamknelam w pralni, potraktowalam pchly sprayem i obserwuje. Chanelle sie do nas nie odzywa, obraza totalna...

http://upload.miau.pl/3/129287.jpg

przepraszam za najazd na watek Kellusi...

jakie te kolejne bidy sa cudne :1luvu:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw sie 28, 2008 11:12

ale fajowe maluchy :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw sie 28, 2008 11:28

Kiniu, One sa przearcyoblednie piekne, takie slodkie :1luvu:
Zobaczysz, po wstepnych fochach Chanelle sie z nimi zaprzyjazni i nawet ucieszy, ze towarzystwo sie pojawilo. To troche potrwa, bo najtrudniejsze jest pierwsze dokocenie, jedynaczkom zawsze trudniej. Za to potem juz z gorki :wink:
Ja w ogole nie wyobrazam sobie zebys o takich waznych i wspanialych sprawach meldowala na innym watku :twisted: Chyba, ze Twoje Cuda beda mialy indywidualny. Kellusi opowiem i na pewno bedzie zaszczycona :D
Kiniu, ten Salem to rzeczywiscie niezle nakabinowal- cwaniaczek kochany!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sie 28, 2008 11:34

Kochany Salemek, mam nadzieje, ze jest mu dobrze w nowej rodzince.

Towarzycho jest rzeczywiscie cudne, przymilne, robi wszystko zeby sie przypodobac. Rudy biszkopcik zostal przez Tz-ta nazwany mikrobusem. siostrzyczka troche mniej smiala, ale jak sie rozkreci...jeszcze nigdy nikt mi tak uszu nie wylizal...

No i rzecz bardzo wazna: oboje sa kuwetkowi i bardzo z tego dumni. Ale kazdy oczywiscie do swojego prywatnego kibelka... :lol: Cale szczescie ze przed wyjazdem na wakacje kupilam trzecia kuwete...

Chat

[poprzednia][następna]