FAN -kotyAli - koty naramienne... i nagłowne również ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 03, 2008 7:52

Witam i spieszę przekazać najświeższe wiadomości :!: W przytulisku tej nocy miał miejsce włam do najcenniejszego obiektu przytuliska - LODÓWKI. :( Podejrzana o dokonanie tego karygodnego czynu jest mafia kocio-krecia (czyt. frecia). Nad ranem znaleziono drzwi do w/w obiektu stojące otworem, a półki ziejące pustką. 8O Łupem drapieżców padły podarowane przez cichego wielbiciela psie kiełbaski w dużych ilościach i świeżo uzupełnione zapasy wolontariusza i konserwatora - pana Wiesia, bez których nie jest on w stanie podołać trudom pracy w przytulisku. :cry: Liczne znalezione w okolicy ślady (kłębki sierści i bardzo sfatygowane resztki opakowań) świadczą, że toczyły się ostre walki o podział łupów.Nie wiemy czym została uśpiona czujność wiernych obrońców tego obiektu - psów. Unoszący się w powietrzu specyficzny "zapach" pozwala jednak przypuszczać, że została tu użyta tajna broń, nad którą mafia pracuje od lat - gazy otumaniające. :twisted: Podejrzewamy, że łupów nie uda się odzyskać. :(
Obrazek Obrazek

szamanka

Od: Wto mar 04, 2008 14:50

Post » Wto cze 03, 2008 8:09

szamanka pisze:Witam i spieszę przekazać najświeższe wiadomości :!: W przytulisku tej nocy miał miejsce włam do najcenniejszego obiektu przytuliska - LODÓWKI. :( Podejrzana o dokonanie tego karygodnego czynu jest mafia kocio-krecia (czyt. frecia). Nad ranem znaleziono drzwi do w/w obiektu stojące otworem, a półki ziejące pustką. 8O Łupem drapieżców padły podarowane przez cichego wielbiciela psie kiełbaski w dużych ilościach i świeżo uzupełnione zapasy wolontariusza i konserwatora - pana Wiesia, bez których nie jest on w stanie podołać trudom pracy w przytulisku. :cry: Liczne znalezione w okolicy ślady (kłębki sierści i bardzo sfatygowane resztki opakowań) świadczą, że toczyły się ostre walki o podział łupów.Nie wiemy czym została uśpiona czujność wiernych obrońców tego obiektu - psów. Unoszący się w powietrzu specyficzny "zapach" pozwala jednak przypuszczać, że została tu użyta tajna broń, nad którą mafia pracuje od lat - gazy otumaniające. :twisted: Podejrzewamy, że łupów nie uda się odzyskać. :(

Jak zobaczyłam tytuł, myślałam,że zawału dostane, nie zauważyłam usmieszka na końcu tematu :roll: 8)

CoToMa ty mnie kiedyś przez te tytuły do grobu doprowadzisz :twisted: :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto cze 03, 2008 8:48

Jak już jestem tutaj to muszę skorzystać z okazji i SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ RODZICOM OLI I THECIE za podarowanie nam dwóch wersalek. Nasze były już delikatnie mówiąc w "opłakanym stanie", a o kupnie, nawet używanych nie było co marzyć przy aktualnych wydatkach. A więc jeszcze raz WIELKIE , WIELKIE DZIĘKI :1luvu: :1luvu: :1luvu:. Wersalki na razie stoją zabezpieczone. Żeby można było z nich "normalnie" korzystać przy moich zwierzołakach, musimy zdobyć jeszcze nieprzemakalne prześcieradła. Ale i tak jest cudownie, bo mogę spać nie wdychając specyficznych zapaszków. :roll:
Obrazek Obrazek

szamanka

Post » Wto cze 03, 2008 8:59

Miaudobry :) Też o mało zawału przez tytuł nie dostałam...
Pozdrowienia dla Kuku :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto cze 03, 2008 9:09

MaryLux pisze:Miaudobry :) Też o mało zawału przez tytuł nie dostałam...
Witam. Kukusia w nocy nieźle się obżarła, bo nie przywitała mnie swoim porannym miauknięciem - "miauuuuu - szybko daj jeeeść", tylko siedziała leniwie oblizując pysio. :twisted:
Obrazek Obrazek

szamanka

Post » Wto cze 03, 2008 9:11

Mądra Kukusia :) Chyba telepatycznie się nauczyła od czarnej Kukusi-Kuleczki :):):)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto cze 03, 2008 18:06

szamanka pisze:
MaryLux pisze:Miaudobry :) Też o mało zawału przez tytuł nie dostałam...
Witam. Kukusia w nocy nieźle się obżarła, bo nie przywitała mnie swoim porannym miauknięciem - "miauuuuu - szybko daj jeeeść", tylko siedziała leniwie oblizując pysio. :twisted:

a co się będzie prosić i czekac, jak lodówa stoi z prowiantem 8)
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto cze 03, 2008 21:32

CoToMa pisze:Miciuś dla Boo :D

Obrazek

Nie wiem Lucynko skąd wiedziałaś, ale dziś, jak przyszłam, w tym Całym Tłumie wyłapaliśmy się z Mićkiem od razu :) Miziankom nie było końca! I mruczeliśmy i głaskaliśmy się. Miłość od pierwszego wejrzenia!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto cze 03, 2008 21:35

Boo77 pisze:

Obrazek

Nie wiem Lucynko skąd wiedziałaś, ale dziś, jak przyszłam, w tym Całym Tłumie wyłapaliśmy się z Mićkiem od razu :) Miziankom nie było końca! I mruczeliśmy i głaskaliśmy się. Miłość od pierwszego wejrzenia!

Nie masz ochoty sie dokocić pięknym Miciem?
;) :P :lol:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto cze 03, 2008 21:39

CoToMa pisze:
Boo77 pisze:

Obrazek

Nie masz ochoty sie dokocić pięknym Miciem?
;) :P :lol:

Wiesz, że nie mogę :( Z wielkim bólem serca :( Bo miłość od pierwszego wejrzenia...
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro cze 04, 2008 6:27

Wczoraj pomogłyśmy odejść Porcelance.
Nie było innego wyjścia :cry: :cry: :cry:

(')
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro cze 04, 2008 6:33

:cry:

[']

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Śro cze 04, 2008 7:07

CoToMa pisze:Wczoraj pomogłyśmy odejść Porcelance.
Nie było innego wyjścia :cry: :cry: :cry:

(')

:( :( smutno
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Śro cze 04, 2008 8:22

Tej delikatnej panience?
Żegnaj Porcelanko. :(
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

Post » Śro cze 04, 2008 8:25

Wysłałam dla Atika i coś dla Merlinka.

Lucynko robisz takie ładne zdjęcia. Przyslij mi na maila parę zdjęć Atika.
Zawsze go ukazujesz jakoś tak - daleko...
A termin mojego nalotu juz niedługo.. :twisted: niedługo... :twisted: zbliża się :twisted: :twisted: :twisted:
Kacper ["] i Albercik ["]
Obrazek Obrazek

borosia

Od: Śro wrz 06, 2006 7:04

[poprzednia][następna]