Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajmk pisze:Klikam z wyrkaZ Blanką sobie leżymy
![]()
BRY!
Kicorek pisze:Aleksandra59, trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy psiny
Aleksandra59 pisze:Kicorek pisze:Aleksandra59, trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy psiny
Dzięki Kiciorek - ale mam deprechę straszliwą z powodu suni. Boję się do DT suni zadzwonić żeby dowiedzieć się co tam się dzieje, boję się do lecznicy zadzwonić z pytaniem czy sunię z powrotem przyjmą. Normalnie - nienormalna się zrobiłam
Dorota pisze:Aleksandra59 pisze:Kicorek pisze:Aleksandra59, trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy psiny
Dzięki Kiciorek - ale mam deprechę straszliwą z powodu suni. Boję się do DT suni zadzwonić żeby dowiedzieć się co tam się dzieje, boję się do lecznicy zadzwonić z pytaniem czy sunię z powrotem przyjmą. Normalnie - nienormalna się zrobiłam
To normalne...
Aleksandra59 pisze:Dorota pisze:Aleksandra59 pisze:Kicorek pisze:Aleksandra59, trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy psiny
To normalne...
Trochę "znormalniałam" - do DT suni zadzwoniłam. Dobrze niestety nie jest - Vivunia normalnie zazdrosna się zrobiła i chce w domu dominować
lecę na dogo pomocy szukać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 34 gości