Ale śliczna Kruszynka.
I w jakiej świetnej kondycji, bo sterylce.
To zdrowa fajna koteczka.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:Ogolnie to duza kotka ale jak wchodzimy do gabinetu Layla zajmuje 1/5 kontenerka na samym jego koncu![]()
Powiem Wam usmialam sie dzis!
Taki grzeczny kotek zamienia sie w takiego wampirka!
Karotka pisze:Ja tez sie uśmiałam, jak mi wczoraj o tej akcji opowiadałaś![]()
A z tym kurczeniem, to prawdziwy fenomen...niedawno był u nas wet i wszytsko fajniem, tylko pacjentki nie moglismy znalęźć...okazało sie, że nasza Zuzia sie schowała w kuwecie, tylko na samych tylach i tez zmniejszyła sie do takiej objętości, że 3 razy tam zglądałam a jej nie wiedziałam! Dopiero jak włozyłam w ta kuwete głowe..patrze, a tam Zuzia w rogu wielkości pluszowego misia!
Etka pisze:Karotka pisze:Ja tez sie uśmiałam, jak mi wczoraj o tej akcji opowiadałaś![]()
A z tym kurczeniem, to prawdziwy fenomen...niedawno był u nas wet i wszytsko fajniem, tylko pacjentki nie moglismy znalęźć...okazało sie, że nasza Zuzia sie schowała w kuwecie, tylko na samych tylach i tez zmniejszyła sie do takiej objętości, że 3 razy tam zglądałam a jej nie wiedziałam! Dopiero jak włozyłam w ta kuwete głowe..patrze, a tam Zuzia w rogu wielkości pluszowego misia!
bo to takie akrobatki są!![]()
![]()
Karotka pisze:Etka pisze:Karotka pisze:Ja tez sie uśmiałam, jak mi wczoraj o tej akcji opowiadałaś![]()
bo to takie akrobatki są!![]()
![]()
Koty-Gumy
Etka pisze: Nasz wet jakos sobie z wampirem wetowym radzi, dzis byla wetka bo wet na szkoleniu i Layla na dzien dobry ja ugryzla![]()
Ale potem dzielnie z moim Piotrkiem ja trzymali i udalo sie wampirowi dac antybiotyk. Nie wiem co bedzie ze zdjeciem szwow. Layla nienawidzi wetow
Etka pisze:Ania--> to nawet ostrzezenia nie dostalam czego sie spodziewacwetka podejrzewala ze to dzika kotka z dzialek i ze mysmy ja gdzies zlapali, nie chce wierzyc ze to w domu mila i spokojna koteczka
Lalka chce bym ja pamietala do konca zycia
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 158 gości