koty 2 stada z fortow teraz tuczymy

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 08, 2007 12:40

Delfin, masz pw. Kotki musza zostac u pana doktora w transporterku bo Monika (moka) ktora je odbierze nie ma swojego. Takze transporter bedzie do odebrania u mnie, Jestem w pracy i nie jestem w stanie niczego zorganizowac, niestety.
Monika przyjedzie na zdjecie szwow u swojej suni, ok. 18. Prosze, poinformujcie o tym dr. Radziejowskiego.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Czw lis 08, 2007 16:11

sprawy przybrały nieco niepomyślny tor :?

kociaki sie pochowały po kątach, za szafkami, i za nic nie można ich wyciągnąć :roll:

Gosiu dziś raczej nie trafią do Ciebie - Iwona musi je dopiero upolować...

Moko
w takim razie dziekujemy bardzo za chęć pomocy, ale niestety dziś nic z tego chyba nie wyjdzie
:(

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Czw lis 08, 2007 16:29

Aia,spoko! ja wciaż jeszcze nie wyruszyłam z domu.Mój TŻ tkwi w korku pod RADOMIEM!!!! Radziejowski do 20 jest w gabinecie.Łapcie i jedźcie do niego,ja tam dotrę nie wcześniej niż koło 18 a może i później!Zaraz prześlę Ci mój numer.

moka1

Od: Nie lut 25, 2007 15:48

Post » Czw lis 08, 2007 17:00

Aia, umówiłam się z Gosiar, że dwa starsze kociaki podrzucę na Książęcą, jutro popołudniu, jeśli oczywiście towarzystwo pozwoli się Iwonie upolować.

Natomiast co z najmłodszym buraskiem?
Niestety będę musiała być na Fosy, aby oddać wypożyczony kontener i mogę tam zostawić maluszka, albo też na Książęcej. Kot ma go zabrać i skąd?
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Czw lis 08, 2007 17:19

Iwona mówiła że tego/tą najmłodszą bądź najmniejszą :roll: buraskę to przetrzyma u siebie aż znajdziemy dla małej stały domek (oby tylko jak najszybciej)

chyba nie zmieniła zdania??

jutro
wybieracie się znów na łapankę...
ja mam obowiązkowe ćwiczenia od 9.30 do 13.30 więc jeśli mam być (i mam nadzieję że się mi uda) to musicie mi dać godzinę na dojazd
bo ja z Esperanto będę jaechać, czyli pół Warszawy... :?

i jak z moim transporterem??
kto ma ?
w razie czego możecie go zabrać na łapankę i uzywać (a jak nie będzie potrzebny to od razu zabiorę;))

Aia

Post » Czw lis 08, 2007 17:28

Aia, w transporterze musza zostac te kociaki, moj transporter jest u czakirty, drugi na Nowlipkach, nie mam ich jak odebrac. Mozemy sie jakos umowic ktoregos dnia na miescie i wtedy ci go oddam, OK? No bo jak inaczej zostawic te kociaki w lecznicy?

gosiar

Aia, w transporterze musza zostac te kociaki, moj transporter jest u czakirty, drugi na Nowlipkach, nie mam ich jak odebrac. Mozemy sie jakos umowic ktoregos dnia na miescie i wtedy ci go oddam, OK? No bo jak inaczej zostawic te kociaki w lecznicy?

gosiar

Aia pisze:Iwona mówiła że tego/tą najmłodszą bądź najmniejszą :roll: buraskę to przetrzyma u siebie aż znajdziemy dla małej stały domek (oby tylko jak najszybciej)

chyba nie zmieniła zdania??

jutro
wybieracie się znów na łapankę...
ja mam obowiązkowe ćwiczenia od 9.30 do 13.30 więc jeśli mam być (i mam nadzieję że się mi uda) to musicie mi dać godzinę na dojazd
bo ja z Esperanto będę jaechać, czyli pół Warszawy... :?

i jak z moim transporterem??
kto ma ?
w razie czego możecie go zabrać na łapankę i uzywać (a jak nie będzie potrzebny to od razu zabiorę;))

jeśli umówicie się na 14;30 to ja także bym mogła przyjść :)

Wera-Baffi

Od: Pon paź 22, 2007 15:21

Post » Czw lis 08, 2007 18:00

gosiar pisze:Aia, w transporterze musza zostac te kociaki, moj transporter jest u czakirty, drugi na Nowlipkach, nie mam ich jak odebrac. Mozemy sie jakos umowic ktoregos dnia na miescie i wtedy ci go oddam, OK? No bo jak inaczej zostawic te kociaki w lecznicy?

ok
to już sie jakoś dogadamy :wink:

Aia

Post » Czw lis 08, 2007 18:28

Aia, czy maluchy mogą być dostarczone na Książęcą w twoim kontenerze?
Jest jeszcze mój i koleżanki, ale my stale potrzebujemy swoje, bo ciągle coś łapiemy.

A jeśli chodzi o burego maluszka, to powstało jakieś zamieszanie. Czytałam gdzieś w poście, że ktoś się na niego pisał. Nie mam czasu tego szukać.

A więc wygląda na to, że ono zostaje u karmicielki. Zaraz do niej zadzwonię w tej sprawie.
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Czw lis 08, 2007 18:36

delfin, zapytajcie, czy moge do nich przyjechac, do tych karmicieli z aparatem, wstawie zdjecia malej. helenka poszla bardzo szybko, wiec wydaje mi sie, ze nie bedzie problemu. Wstawie jej ogloszenia. Przykro mi, ale nie moge wziac wiecej niz dwoch.

gosiar

Post » Czw lis 08, 2007 18:37

No tak. Skoro nie ma chętnego do zaopiekowania się maluszkiem buraskiem, to Iwona go przetrzyma u siebie.

Jednak tu apel do wszystkich o podjęcie starań o znalezienie mu domu tymczasowego lub stałego.

Jutro łapanka wyspiarzy zaczyna się o 14.oo
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Czw lis 08, 2007 19:18

gosiar pisze:delfin, zapytajcie, czy moge do nich przyjechac, do tych karmicieli z aparatem, wstawie zdjecia malej. helenka poszla bardzo szybko, wiec wydaje mi sie, ze nie bedzie problemu. Wstawie jej ogloszenia. Przykro mi, ale nie moge wziac wiecej niz dwoch.

gosiar ja mam sporo zdjęć malutkiej buraski i tych co jadą do Ciebie również
robione podczes łapanki, na "wolności" i w domu u Iwony
prześle Ci na maila (tylko podaj)
niektóre foto są całkiem udane i widać niezwykłe piękno kociaków - szczególnie tej malutkiej wielkookiej :wink:

ale wyśle Ci je dopiero jutro lub w sobotę
gdy skończę pisać pracę:)

niech kociaki jadą do lecznicy i z lecznicy do Gosiar w moim transporterku
(ja go potrzebuje w razie czego do łapanki Anielewickiej - ale z tym to w ten weekend sie chyba nie zbierzemy...)
z Gosią później sie umówimy na odbiór

jutro w razie czego dojdę do Was, bo na 14 nie zdążę

Aia

Post » Pt lis 09, 2007 16:29

jak poszło :?:
łapałyście w taką pogodę... zimno, leje cały czas :(

ja nie mogłam dojechać na działki... zapomniałam :oops: ze mam jeszcze jedne ćwiczenia, które kończą sie po 15... więc dopiero co dotarłam do domu :(

Aia

Post » Nie lis 11, 2007 19:56

Skrzatowy wątek :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2617588#2617588

najukochańszemu kocurowi szukamy domu :!:

Aia

[poprzednia][następna]