iwona_35 pisze:CoToMa pisze:Jeżeli dorzucisz do niej talon na pakiet, o którym wcześniej pisałam, to może ktoś się skusi. Oczywiście ze względu na ten pakiet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i gwarancję przedłużę
do 48 godzin?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:CoToMa pisze:Jeżeli dorzucisz do niej talon na pakiet, o którym wcześniej pisałam, to może ktoś się skusi. Oczywiście ze względu na ten pakiet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i gwarancję przedłużę
Agn pisze:Ślicznie się prezentuje na tych zdjęciach. Warto było. Zawsze jest warto...
CoToMa pisze:iwona_35 pisze:CoToMa pisze:Jeżeli dorzucisz do niej talon na pakiet, o którym wcześniej pisałam, to może ktoś się skusi. Oczywiście ze względu na ten pakiet![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i gwarancję przedłużę
do 48 godzin?
iwona_35 pisze:no tak..Dzwoneczek mnie zaczyna wykańczaćczy ja musze mieć same takie koty na tymczasie
Nie moge mieć normalne...
Kicek, łobuziak musiała byc zamykana gdy myłam podłogi, wspinała się na mnie jak po drabinie, skakała na nas jak po trampolinie...
Misia-nie wiadomo dlaczego rzuciała sie na mojego psa , Aśka ratując go poważnie była podrapana
Klunki wogóle zostawiam bez komentarza![]()
![]()
, powygryzane śniadania, znikanie kurczka, łomot z lodówki, czasami z pralki
popalone wąsy, gwałcenie ręki mojego TŻ
![]()
![]()
![]()
reszta to chyba już była spokojna![]()
Łobuziara zwana Dzwoneczkiem nie umie się nauczyć ,że rano się śpi i nie należy wyczyniać szarż ułańskich o trzeciej nad ranem![]()
Wczoraj zamknełam ja w pokoju, myslałam ,że to dobry pomysł...okazał się zły..spała ..jasne ale do momentu aż usłyszała ż,e któryś z moich ogonów poszedł do kuchni
...a ta zaczeła miauczeć, i drapać aż wyrwała kawałek listwy z drzwi.
Więc wstałam i poszłam do niej ,...i tu dobra wiadomość...dziewczyna umie się miziac i pięknie mruczy...
Chudini oczywiście za mną (nie odstępuje mnie nigdy) no i siedziałam z nią..aż do momentu gdy TŻ obudził się do pracy
Dzis już nie mam pomysłu co zrobić....![]()
Monisek pisze:Dzwoneczek ma wreszcie aukcję na allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=212560097
Iwonko, przeczytaj i daj znać, czy coś zmienić, bo pisałam z pamięci, bez sprawdzania wątku.
iwona_35 pisze:Do stałej tradycji juz należy , aby rano szaleć po mieszkaniu, nawet gdy nie ma z kim....
Chudini mój kochany spał smacznie ze mną, chrapał pięknie, Kiarunia na mnie, Grubas u Asi w pokoju a Kwitka na budzie od psa , a pies pod kołdrą
A Dzwoneczek właśnie wtedy ..a była to gdzieś 3-4 nad ranem..stwierdzila że trzeba poganiac trochę i obudzic towarzystwo![]()
![]()
Powiem tak..ja wkońcu ja zamorduje, mój TŻ przyniósł nawet stopery do uszu, ale jakos dziwnie nam w nocy wypadaja![]()
I tak stwierdziłam ze ją zamorduję....jestem niewyspana, zmęczona i już![]()
![]()
![]()
![]()
Pomóżcie ........domku gdzie jesteś?
Femka pisze:iwona_35 pisze:Do stałej tradycji juz należy , aby rano szaleć po mieszkaniu, nawet gdy nie ma z kim....
Chudini mój kochany spał smacznie ze mną, chrapał pięknie, Kiarunia na mnie, Grubas u Asi w pokoju a Kwitka na budzie od psa , a pies pod kołdrą
A Dzwoneczek właśnie wtedy ..a była to gdzieś 3-4 nad ranem..stwierdzila że trzeba poganiac trochę i obudzic towarzystwo![]()
![]()
Powiem tak..ja wkońcu ja zamorduje, mój TŻ przyniósł nawet stopery do uszu, ale jakos dziwnie nam w nocy wypadaja![]()
![]()
![]()
![]()
MOWY NIE MA :twisted:
iwona_35 pisze:Femka pisze:iwona_35 pisze:Do stałej tradycji juz należy , aby rano szaleć po mieszkaniu, nawet gdy nie ma z kim....
![]()
![]()
![]()
![]()
MOWY NIE MA :twisted:
Femka ty normalnie paskudna jesteś
![]()
![]()
![]()
![]()