Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jimmy_lodolamacz pisze:KKK to mi się z czym innym kojarzy. Żeby nie było, że los ludzi jest "kociarzom" obojętny ze względu na brak ich wrażliwości, proponuję http://www.pajacyk.pl/ . Codziennie klikamy z żoną
![]()
Pisałem wcześniej, że jak moim łobuzom zdarzy się zasikać kafle to myję je wodą z octem. Proporcje na wyczucie. Raczej takie żeby octu nie było bardzo czuć. Działa świetnie i jest tanie(stosuję od około 3lat). Najpierw ocetem ścieram potem zwykłym płynem i wystarczy.
Agneska pisze:Jeśli chodzi o Tristanię i kota, którego podobno chce oddać, to zaczynam mieć poważne wątpliwości.
Była wczoraj na forum po godzinie 21, przeczytała moją wiadomość, ale do tej pory nie odpowiedziała.
wercia pisze:Ma czarnego kotka 6 mc .Mieszka w piwnicy i nie wpuszcza go do domu. W sumie jej wybór ale ten kot jak wychodzilismy od niej wieczorem pobiegł za mna i moim TŻ do mojego bloku.Mieszkam od niej 20 min drogi piechotą.A ten dfarl sie i za nami biegł.Skonczylo sie na tym że kicia spała z nami w łóżku otoczona 6 moich kociaków.A rano musiałam go odwiezdz bo sie jej mąz o kota upomiał.
felin pisze: W zasadzie to nie wiem czemu się tak dziwimy. Oto cytat z Katechizmu Kościola Katolickiego (czy jakoś tak) dotyczący zwierząt: „Równie niegodziwe jest wydawanie na nie pieniędzy, które mogłyby w pierwszej kolejności ulżyć ludzkiej biedzie” (por. KKK 2418).
ewka63 pisze:W zasadzie to nie wiem czemu się tak dziwimy. Oto cytat z Katechizmu Kościola Katolickiego (czy jakoś tak) dotyczący zwierząt: „Równie niegodziwe jest wydawanie na nie pieniędzy, które mogłyby w pierwszej kolejności ulżyć ludzkiej biedzie” (por. KKK 2418).
felin pisze:Bo wieś to stan umyslu, a nie konkretne miejsce
wojtek_z pisze:felin pisze: W zasadzie to nie wiem czemu się tak dziwimy. Oto cytat z Katechizmu Kościola Katolickiego (czy jakoś tak) dotyczący zwierząt: „Równie niegodziwe jest wydawanie na nie pieniędzy, które mogłyby w pierwszej kolejności ulżyć ludzkiej biedzie” (por. KKK 2418).ewka63 pisze:W zasadzie to nie wiem czemu się tak dziwimy. Oto cytat z Katechizmu Kościola Katolickiego (czy jakoś tak) dotyczący zwierząt: „Równie niegodziwe jest wydawanie na nie pieniędzy, które mogłyby w pierwszej kolejności ulżyć ludzkiej biedzie” (por. KKK 2418).
Nie manipulujcie ludźmi, proszę. Zacytujcie ten fragment wraz ze zdaniem poprzedzającym, a nie cytujcie jednego zdania wyrwanego z kontekstu, bo to jest manipulacja.
felin pisze:Powiem więcej - popieram tą niegodziwość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 48 gości