Odwiedzamy,zaglądamy tylko od wczoraj samodzielnie remontujemy pokój emigranta.Ceres nie miał ochoty na wspinaczkę by dorównać kotom?Piękny jedynak i masz warunki by zwierzęta bezpiecznie baraszkowały.
Reszta zwierzyńca będzie fotografowana w wolnej chwili, postaram się w sobotę coś wstawić A widziałaś mojego nowego lokatora? szukam domu dla niego
tutaj jest jego wątek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66065
Emigracja syna nałożyła na mnie mnustwo dodatkowych obowiązków i na forum bywam bardzo rzadko.Kocinka śliczna,niestety ja nie mogę mieć drugiego kotka,a emigrant ledwie wydostał się z kraju-NATYCHMIAST DOKOCIŁ...czekam na zdjęcia tego 3-miesięcznego brytyjskiego maleńtasa.Aby było śmieszniej to w tym samym czasie starszy syn tez dorobił się kota brytyjskiego-tak zdiagnozowała parkingowo-leśną znajdę Fraszka.Jak dotrze do mnie dokumentacja foto to wstawię do wątku Mikiego.Pozdrawiamy z miziakami dla ogonków.
Makosz, jak tylko tak wspomniałam, ze mały Florek jest do adopcji w razie gdyby np jacyś Twoi znajomi chcieli kota. Czasami w trakcie rozmowy ktoś napomknie, ze szuka ładnej kici Sama też rozpytuję wśród znajomych. Chociaż mały tak wpadł w moje okoserce, ze coraz częściej myślę czy nie zostanie z nami jak z domkiem będą kłopoty. Mały jest tak śliczny, ze hej
Czyli Florek mieszka z nami. Musze tylko mu imię zmienić. Może też na P? Jak myślicie? Wtedy będzie tytuł 4xP jak....
No chyba, ze domek znalazłby sie miejscowy. Ale wątpię No i jak ja teraz poradzę sobie z podpisem? brakuje w nim małego
Dziękujemy za miłe słowa o ... Florku czy Pegazie? Sama nie wiem, do Florka się już przyzwyczaiłam bo to taki Florek :esy -floresy
zobaczymy jeszcze z tym imieniem
coś mnie się zdaje, że się Pipi nieźle przybrało Już nie chodzi o wagę, ale wygląda na "upasioną"... Jak moja Aksa...
Tylko, że Aksamitka to ma nogi coraz krótsze i brzucho coraz bardziej okrągłe