FA: Bolesław & Maciejo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 06, 2007 11:30

Uropet ładnie podaje się właśnie strzykawką do pycha :wink: Moja Tola też dostawała Felissimo - czy pomogło trudno mi powiedzieć :roll:

gosiak

Od: Nie kwi 03, 2005 13:25

Post » Sob sty 06, 2007 21:03

agueska pisze:Dzisiaj w kuwecie było wszystko co należy:)

I tak trzymaj Bolo :D

agueska pisze:Tyle, że moja kocina straciła apetyt naz puchy, tylko mu suche smakuje :?

To chyba już epidemia moje wszystkie trzy kociaste też stwierdziły że żarełko z puszek jest be.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Sob sty 06, 2007 21:13

Przeczytałam o problemach Bola - oby było już tylko lepiej :ok:.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Pt sty 26, 2007 21:42

Dzisiaj roczek :D wszystkiego najlepszego Bolo. :flowerkitty:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Sob sty 27, 2007 7:52

dzięki za życzenia :D Mam się dobrze a, że to roczek minął to wiem bo moja Duża Wariatka odbiła szamapana. Dostałem tuńczyka i dwie frotkowe myszki, które mam w pompie. Bo najbardziej na świecie kocham zgrendziolone reklamówki :D . Moja duża robi mi je prawie codziennie, a jak jej nie nie ma to Justyna przychodzi i też mi je robi.
Nie wiem dlaczego te kobity tak mnie kochają 8) Normalny kot jestem, a teraz po roku wspólnego mieszkania to i się bardziej miziasty zrobiłem. A co tam niech ta moja kobita coś z życia też ma. Ale publicznie miziać się nie dam :twisted: Faceci też mnie lubią :oops: Prawie każdy, który nas odwiedza uwielbia się droczyć ze mną. Bo ja to sobie w michę nie dam dmuchać. Bolas w końcu jestem :twisted:
Ale jestem kochany i to jest najważniejsze i w ogóle ślicznie się komponuje w tej chałupie. I ponoć rozpuszczony jestem jak dziadowski bicz. Nie wiem co to znaczy.
Pozdrawiam wszystkich Bolas
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Sob sty 27, 2007 13:02

Bolo!

To już rok minął odkąd uciekliśmy z Sycyna? Patrz, jak nam dobrze to czas szybko leci :)

Ale widzę że ty też nie próżnujesz i dostarczasz swojej Dużej rozrywek... tak trzeba, kolego, tak trzeba... zanudziłyby się albo o nas zapomniały....

Trzym się brachu !

Pędzel

Życzę wielu kolejnych wspólnych lat i cóż, taki nasz los, koci terror :)

No i zdrówka dla pęcherzowca :)

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Nie sty 28, 2007 2:04

Ale ten czas szybko leci. Nie tak dawno porywalysmy dwa niezbyt ladnie pachnace, ale za to z wielkim potencjalem kocury i oba okazaly sie super przystojne, kochane i niezwykle :). Wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy przyjecia Bola na wlosci :). Za chwile wypije Wasze zdrowie :D
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pon sty 29, 2007 16:54

No Bolo pierwsze koty za płoty...juz sie wszyscy w tobie rozkochali to możesz pokazac prawdziwe "ja" Bolasa 8) :D

Niektóre koty mój drogi to maja dobrze.... :D 8) i oby miały tak dalej....czego z calego serca zycze i Tobie i Pędzlowi:D :D :D :D

pamietam jak Bolo jako jedyny kot z sycyna wisiał na siatce i wyżerał szynkę dla psów.... 8) i walił po pysku przez siatkę odwiedzających go wolontariuszy..no i jak sie w takim kocie nie zakochać... :wink:

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pon sty 29, 2007 19:48

justin888 pisze:
pamietam jak Bolo jako jedyny kot z sycyna wisiał na siatce i wyżerał szynkę dla psów.... 8) i walił po pysku przez siatkę odwiedzających go wolontariuszy..no i jak sie w takim kocie nie zakochać... :wink:

A tego to nie wiedziałam :)

No ale widać że to kot co sobie nie da w.... szynkę dmuchać :twisted:

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Pt lut 16, 2007 12:03

Do mojego domu zawitało UFO......
Sami sie nie możemy nadziwić
A oto Ufo we własnej kociej osobie
Obrazek

Na szczęście Bolas ufo ma w głęboki poważaniu....apetyt dpisuje, z piciem też nie ma problemu, no i zabawy takie jak były bez ufo...
tylko ja ma więcej roboty, bardzo miłej, bo ufo przychodzi i każe się drapać za uchem, po pulasach, po szyi, pod brodą.....
Ufo wygina sie na wszystkie strony, żeby wszystko było dokładnie wydrapane... :D

A oto jak Ufo mam wsyzstko w pompie
Obrazek
Bolesław
Obrazek

agueska

Post » Pt lut 16, 2007 12:09

No nie jaki sliczny ufokotek :D Coś ty Bolo narozrabiał że taki piękny i gustowny kołnierzyk tobie założyli? 8O
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pt lut 16, 2007 12:09

No prosze ...a z jakiej planety to UFO przyleciało do nas?

I życzyć tylko wszystkim kosmitom takiego podejścia do sprawy można.... 8) :D

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pt lut 16, 2007 13:34

A czy to UFO to nie jest czasem niebezpieczne 8O tak sie do szyi Bolasa wzięło i przyssało.... :roll:
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Pt lut 16, 2007 13:44

Bolasek w tym roku nawiwijał nieźle.....zaliczył tyle wizyt u veta, jak nigdy....
najpierw pęchęrz....
później prawdopodobnie spadł z pawlacza... prawdopodobnie bo nie wiem co się wydarzyło...w każdym bądź razie był nieźle poobijany...
a w międzyaczasie.....rozdrapał sobie coś na skórze, i nic z tym nie mogłam zrobic bo co posmarowałam to Bolas jęzorem sobie wymył i tak cały czas.... teraz mamy ufo i niezłego strupka....
co mu jest nie wiem...czy jakieś uczulenie czy co innego...
w najbliższym czasie kontrola u Veta...
Bolesław
Obrazek

agueska

Post » Pt lut 16, 2007 13:46

Współczuję zmartwień... :(
I tzrymam kciuki za zdrówko :ok:
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

[poprzednia][następna]