Jestes bardzo dzielna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mariols pisze:Berni klatkę + kuwetkę ze żwirkiem i jakąś puszeczkę ja wezmę na aukcję, więc sie nie martw. No i zabiorę krówki jak nie "pójda" na aukcji. Będzie dobrze! Będzi ei pani Xsenia i weżmie od razu "swojego" kitka. Do zobaczenia!
Mariols pisze:Berni klatkę + kuwetkę ze żwirkiem i jakąś puszeczkę ja wezmę na aukcję, więc sie nie martw. No i zabiorę krówki jak nie "pójda" na aukcji. Będzie dobrze! Będzi ei pani Xsenia i weżmie od razu "swojego" kitka. Do zobaczenia!
Chiara pisze:Mariols pisze:Berni klatkę + kuwetkę ze żwirkiem i jakąś puszeczkę ja wezmę na aukcję, więc sie nie martw. No i zabiorę krówki jak nie "pójda" na aukcji. Będzie dobrze! Będzi ei pani Xsenia i weżmie od razu "swojego" kitka. Do zobaczenia!
Weźmiesz obydwie na 100 % Mariola ? W takim razie berni przywieź jeszcze jedna dla mnie. Tylko w ten weekend nie mam samochodu. Czy ktoś da radę ją do mnie do domu podrzucić ?
berni pisze:Chiara pisze:Mariols pisze:Berni klatkę + kuwetkę ze żwirkiem i jakąś puszeczkę ja wezmę na aukcję, więc sie nie martw. No i zabiorę krówki jak nie "pójda" na aukcji. Będzie dobrze! Będzi ei pani Xsenia i weżmie od razu "swojego" kitka. Do zobaczenia!
Weźmiesz obydwie na 100 % Mariola ? W takim razie berni przywieź jeszcze jedna dla mnie. Tylko w ten weekend nie mam samochodu. Czy ktoś da radę ją do mnie do domu podrzucić ?
Chiaro ale mi się koty skończyły... tzn. dwa zostały wczoraj w Tychach bo nie przypuszczałam ze tak się wydarzenia potoczą. Teraz nie mamy juz jak zabrać tych kotów z Tychów.... chociażspróbuje coś wymysleć, juz mi pewna myśl świta
![]()
jakby sie udalo zabrac koty przed niedzielą to wtedy do Ciebie przywiozłybyśmy Berenikę, Ofelia zostałaby u mnie, ma coś z tą skórą.
Jak sie nie uda tych kotek zabrać to zabierzemy je w przyszlym tygodniu i przywieść Berenikę do Krakowa w przyszlym tygodniu.
Chiara pisze:berni pisze:Chiara pisze:Mariols pisze:Berni klatkę + kuwetkę ze żwirkiem i jakąś puszeczkę ja wezmę na aukcję, więc sie nie martw. No i zabiorę krówki jak nie "pójda" na aukcji. Będzie dobrze! Będzi ei pani Xsenia i weżmie od razu "swojego" kitka. Do zobaczenia!
Chiaro ale mi się koty skończyły... tzn. dwa zostały wczoraj w Tychach bo nie przypuszczałam ze tak się wydarzenia potoczą. Teraz nie mamy juz jak zabrać tych kotów z Tychów.... chociażspróbuje coś wymysleć, juz mi pewna myśl świta
![]()
jakby sie udalo zabrac koty przed niedzielą to wtedy do Ciebie przywiozłybyśmy Berenikę, Ofelia zostałaby u mnie, ma coś z tą skórą.
Jak sie nie uda tych kotek zabrać to zabierzemy je w przyszlym tygodniu i przywieść Berenikę do Krakowa w przyszlym tygodniu.
No to rewelacja![]()
![]()
Gusiek pisze:Ciekawa jestem, co porabiają krówki u berni![]()
Jak sią aklimatyzują...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol i 384 gości