[size=9]A ktoś kto doprowadził koty do takiego stanu raczej nie kieruje się etyką...[/size]
Moderator: Estraven
drevni.kocur pisze:Jak już będzie konto na Allegro fundacji Animalia, to ja mogę dać mnóstwo przedmiotów do sprzedania (płyty, torebka, podzespoły kompa, półszlachetne kamienie, stosy czasopism, biżuteria). Są mi już niepotrzebne. Chciałam je sama wystawić, ale skoro słowo "charytatywna" wywołuje taki oddzew, to lepiej chyba sprzedawać je na takiej właśnie aukcji.

maja23 pisze:Kurcze ale przecież odzew z całego forum powinien ja podniesc troszke na duchu.to ze trafił sie jeden dran nie znaczy ze wszyscy sa tacy
![]()
a fakt jak wszyscy staraja sie pomóc jest piekny![]()
gosiak pisze:maja23 pisze:Kurcze ale przecież odzew z całego forum powinien ja podniesc troszke na duchu.to ze trafił sie jeden dran nie znaczy ze wszyscy sa tacy
![]()
a fakt jak wszyscy staraja sie pomóc jest piekny![]()
Pani wie o forum i nam mówiła, że jest bardzo wdzięczna i zafascynowana tym, że przez internet można zorganizować taką pomoc. Tylko wiesz, ona ma oprócz tych kotów jeszcze wiele innych w mieszkaniu i niestety, to dla niej wielkie obciążenie. Ona mieszka na wysokim 6 piętrze, bez windy, biega z transporterami po tych schodach, jeździ do weta (nie ma samochodu), etc. Przy takiej liczbie kotów, to ja się nie dziwię, że jest podłamana.
i odzyskanie wiary ze kocie zycie moze byc piekne
Poza tym informuje ze aligatorek zostal usuniety z aukcji drevni.kocur pisze:Jak już będzie konto na Allegro fundacji Animalia, to ja mogę dać mnóstwo przedmiotów do sprzedania (płyty, torebka, podzespoły kompa, półszlachetne kamienie, stosy czasopism, biżuteria). Są mi już niepotrzebne.
Pei pisze:Moge prosic o link do tej aukcji na czarnuszki bo nie moge go znalezc![]()
anova pisze:He, he - widzę, ze moja Gajunia robi na allegro za ambasadorkę czarnej nędzy
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 170 gości