Agusia pisze:I jest ogromna pieszczochą tylko trzeba okazać jej serce, a odwdzięczy się bezgraniczną miłością i pieszczochowactwem
tylko na pewno nie od razu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agusia pisze:I jest ogromna pieszczochą tylko trzeba okazać jej serce, a odwdzięczy się bezgraniczną miłością i pieszczochowactwem
Mysza pisze:Agusia pisze:I jest ogromna pieszczochą tylko trzeba okazać jej serce, a odwdzięczy się bezgraniczną miłością i pieszczochowactwem
tylko na pewno nie od razumnie sie wydaje że ona to dobrze przemyslała, wiedziała, ze jest chora i dlatego się pchała do ludzi. A tak to jak kazde kobietka ma swoje humory
Corse pisze:nie wiem czy aktualne, ale może warto spróbować:
" Przygarnę czarną koteczkę
Szukam maleńkiej czarnej koteczki. Chciałabym, żeby była wesołą cieplutką przytulaską. Zależy mi na tym, żeby była jak najmniejsza, ponieważ musi się zaprzyjaźnić z dwoma dużymi psami, a maleństwu będzie dużo łatwiej niż większej kici. Jeśli ktoś ma do oddania taką dziewczynkę... ach... byłoby super!Jeśli koteczka ma braciszka lub siostrzyczkę, które szczególnie bardzo kocha i z którym nie chciałaby się rozstawać, to biorę pod uwagę przygarnięcie obojga.
Ala z Warszawy
fanthagiro@wp.pl
tel. 660 453 459 "
ogłoszenie wygrzebane w sieci....z 18 lutego
Mysza pisze:tajdzi pisze::oops:
Już zmieniam
A poza tym oki? Coś dadać/ująć?
w sumie nieścsły jest szczegół o szmerach w oskrzelu które to były cięzkim zapaleniem oskrzeli, ale to w sumie nieważne
Możesz jeszcze dopisać, że mała nie jest cała czarna, ale dymna czyli ma szary podszerstek i cały brzuszek- taki szro srebrzysty. No i piękne żółte oczy
Ann_pl pisze:Mysza pisze:tajdzi pisze::oops:
Już zmieniam
w sumie nieścsły jest szczegół o szmerach w oskrzelu które to były cięzkim zapaleniem oskrzeli, ale to w sumie nieważne
Możesz jeszcze dopisać, że mała nie jest cała czarna, ale dymna czyli ma szary podszerstek i cały brzuszek- taki szro srebrzysty. No i piękne żółte oczy
Jest niebieska i najukochańsza na świecie
Mysza pisze:Ann_pl pisze:Mysza pisze:tajdzi pisze::oops:
Już zmieniam
Jest niebieska i najukochańsza na świecie
niebieska to jest Aisha![]()
A podobno ty masz słabość do niebieskich.....
Mysza pisze:właśnie odnyłyśmy ze stellą wieczorną sesję kurczakowo-miziankową![]()
zabawa polegała na machaniu kawałkami kurczaka, przyklejaniu ich do mebli, żeby anienka mogła popolować, a potem na turlaniu kwałków po podłodze, chowaniu po siatkę![]()
Wszystko przy akompaniamencie pięknego mruczanda mrrr mrrrr![]()
powiedzcie jak to jest że koło północy mała przychodzi, mizia się, je na moich kolanach, baranki strzela i ogolnie zachowuje sie jak cud miód kot.Natomiast rano patrzy na mnie wzrokiem- czego chcesz babo i nie dotykaj mnie
Iśka pisze:Mysza pisze:właśnie odnyłyśmy ze stellą wieczorną sesję kurczakowo-miziankową![]()
zabawa polegała na machaniu kawałkami kurczaka, przyklejaniu ich do mebli, żeby anienka mogła popolować, a potem na turlaniu kwałków po podłodze, chowaniu po siatkę![]()
Wszystko przy akompaniamencie pięknego mruczanda mrrr mrrrr![]()
powiedzcie jak to jest że koło północy mała przychodzi, mizia się, je na moich kolanach, baranki strzela i ogolnie zachowuje sie jak cud miód kot.Natomiast rano patrzy na mnie wzrokiem- czego chcesz babo i nie dotykaj mnie
Hrabianki tak mają.
Mysza pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 133 gości