Stella- pojechała do nowego domku!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2005 13:52

Agusia pisze:I jest ogromna pieszczochą tylko trzeba okazać jej serce, a odwdzięczy się bezgraniczną miłością i pieszczochowactwem 8)

tylko na pewno nie od razu :roll: mnie sie wydaje że ona to dobrze przemyslała, wiedziała, ze jest chora i dlatego się pchała do ludzi. A tak to jak kazde kobietka ma swoje humory :wink:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt lut 25, 2005 13:57

Mysza pisze:
Agusia pisze:I jest ogromna pieszczochą tylko trzeba okazać jej serce, a odwdzięczy się bezgraniczną miłością i pieszczochowactwem 8)

tylko na pewno nie od razu :roll: mnie sie wydaje że ona to dobrze przemyslała, wiedziała, ze jest chora i dlatego się pchała do ludzi. A tak to jak kazde kobietka ma swoje humory :wink:

Wiesz, moja Mysza zanim się oswoiła była przeraźliwie chora..któregoś dnia weszła do domu i już tak została. Wyleczyliśmy, odkarmiliśmy , a moment oswojenia całkowitego nadszedł bardzo szybko, więc chyba coś w tym jest :roll:

Agusia

Od: Czw wrz 16, 2004 10:17

Post » Pt lut 25, 2005 14:00

Już
Poprawione
teraz oki?

Chciałabym więcej napisać, ale im krócej i treściwiej tym lepiej :roll:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt lut 25, 2005 14:02

nie wiem czy aktualne, ale może warto spróbować:

" Przygarnę czarną koteczkę
Szukam maleńkiej czarnej koteczki. Chciałabym, żeby była wesołą cieplutką przytulaską. Zależy mi na tym, żeby była jak najmniejsza, ponieważ musi się zaprzyjaźnić z dwoma dużymi psami, a maleństwu będzie dużo łatwiej niż większej kici. Jeśli ktoś ma do oddania taką dziewczynkę... ach... byłoby super! :-) Jeśli koteczka ma braciszka lub siostrzyczkę, które szczególnie bardzo kocha i z którym nie chciałaby się rozstawać, to biorę pod uwagę przygarnięcie obojga.
Ala z Warszawy
fanthagiro@wp.pl
tel. 660 453 459 "

ogłoszenie wygrzebane w sieci....z 18 lutego

Corse

Od: Śro sie 06, 2003 15:18

Post » Pt lut 25, 2005 14:07

Yoda- białasek który jest u dorotek6 został znaleziony w piwnicy. Matka dzika, rodzeństwo dzikie, a on bedąc bardzo chory siedział na środku i dał się złapac i wyleczyć :roll:
Obrazek

Mysza

Post » Pt lut 25, 2005 14:08

Corse pisze:nie wiem czy aktualne, ale może warto spróbować:

" Przygarnę czarną koteczkę
Szukam maleńkiej czarnej koteczki. Chciałabym, żeby była wesołą cieplutką przytulaską. Zależy mi na tym, żeby była jak najmniejsza, ponieważ musi się zaprzyjaźnić z dwoma dużymi psami, a maleństwu będzie dużo łatwiej niż większej kici. Jeśli ktoś ma do oddania taką dziewczynkę... ach... byłoby super! :-) Jeśli koteczka ma braciszka lub siostrzyczkę, które szczególnie bardzo kocha i z którym nie chciałaby się rozstawać, to biorę pod uwagę przygarnięcie obojga.
Ala z Warszawy
fanthagiro@wp.pl
tel. 660 453 459 "

ogłoszenie wygrzebane w sieci....z 18 lutego

Ola była juz u mnie małą oglądac ;) Ale się nie zdecydowała a teraz ma zarezerwowaną maleńka koteczke tez z forum
Obrazek

Mysza

Post » Pt lut 25, 2005 15:30

Mysza pisze:
tajdzi pisze::oops:
Już zmieniam
A poza tym oki? Coś dadać/ująć?

w sumie nieścsły jest szczegół o szmerach w oskrzelu które to były cięzkim zapaleniem oskrzeli, ale to w sumie nieważne ;)

Możesz jeszcze dopisać, że mała nie jest cała czarna, ale dymna czyli ma szary podszerstek i cały brzuszek- taki szro srebrzysty. No i piękne żółte oczy 8)

Jest niebieska i najukochańsza na świecie :mrgreen:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Pt lut 25, 2005 15:40

Ann_pl pisze:
Mysza pisze:
Już zmieniam

w sumie nieścsły jest szczegół o szmerach w oskrzelu które to były cięzkim zapaleniem oskrzeli, ale to w sumie nieważne ;)

Możesz jeszcze dopisać, że mała nie jest cała czarna, ale dymna czyli ma szary podszerstek i cały brzuszek- taki szro srebrzysty. No i piękne żółte oczy 8)

niebieska to jest Aisha :twisted:
A podobno ty masz słabość do niebieskich..... :twisted:
Obrazek

Mysza

Post » Pt lut 25, 2005 15:42

Mysza pisze:
Ann_pl pisze:
Mysza pisze:
Już zmieniam

niebieska to jest Aisha :twisted:
A podobno ty masz słabość do niebieskich..... :twisted:

No wiem nooo :(

Niech się znajdzie domek dla Stellusi szubciutko :ok:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Pt lut 25, 2005 22:53

up
Obrazek

Mysza

Post » Sob lut 26, 2005 0:12

właśnie odnyłyśmy ze stellą wieczorną sesję kurczakowo-miziankową 8)
zabawa polegała na machaniu kawałkami kurczaka, przyklejaniu ich do mebli, żeby anienka mogła popolować, a potem na turlaniu kwałków po podłodze, chowaniu po siatkę :twisted:
Wszystko przy akompaniamencie pięknego mruczanda mrrr mrrrr 8)

powiedzcie jak to jest że koło północy mała przychodzi, mizia się, je na moich kolanach, baranki strzela i ogolnie zachowuje sie jak cud miód kot. :D Natomiast rano patrzy na mnie wzrokiem- czego chcesz babo i nie dotykaj mnie :roll:
Obrazek

Mysza

Post » Sob lut 26, 2005 0:44

Mysza pisze:właśnie odnyłyśmy ze stellą wieczorną sesję kurczakowo-miziankową 8)
zabawa polegała na machaniu kawałkami kurczaka, przyklejaniu ich do mebli, żeby anienka mogła popolować, a potem na turlaniu kwałków po podłodze, chowaniu po siatkę :twisted:

powiedzcie jak to jest że koło północy mała przychodzi, mizia się, je na moich kolanach, baranki strzela i ogolnie zachowuje sie jak cud miód kot. :D Natomiast rano patrzy na mnie wzrokiem- czego chcesz babo i nie dotykaj mnie :roll:

Hrabianki tak mają. :lol:
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Sob lut 26, 2005 13:11

Iśka pisze:
Mysza pisze:właśnie odnyłyśmy ze stellą wieczorną sesję kurczakowo-miziankową 8)

Hrabianki tak mają. :lol:

A księżniczki tym bardziej. I nie wyrastają z tego. Księżniczka Ardżumand vel Furia Ci to mówi :twisted: :wink:
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Sob lut 26, 2005 15:25

Mysza pisze:

:lol: ja też tak mam, z trudem się rano budzę i jestem ogólnie opryskliwa. Skoro człowiek może, to czemu nie kot? 8)
Pozdrawiam,
Nuśka & Romeros

Nuśka

Od: Wto gru 16, 2003 0:23

Post » Sob lut 26, 2005 22:36

Mała została dziś zaszczepiona 8) Fel-O-Vax IV.
To już kurde 55zł kosztuje 8O :? :(

I co się okazuje jest w najlepszej formie z "mojej" trójki kotów :roll:
Teraz śpi z Budrysem księżniczka jedna :lol:
Obrazek

Mysza

[poprzednia][następna]