Moderator: Estraven

on nic nie daje przy sobie zrobić).Stomachari pisze:Mniej więcej w taki sposób niektórzy opisują plazmocytarne zapalenie dziąseł...
,ale zbyt późno się dogadaliśmy.
Ja też nie mogłam się nadziwić,że zgniłych zębów nie widziałam ,a smród był powalający
A on kocha się ocierać o twarz,obśliniać trochę. Oczywiście znosiłam to z godnością,jak każda matka
Kazałam sobie ze dwa razy pani anastezjolog na wagę go kłaść,dopytując czy ta waga to nie jest zepsuta aby??? Pani anastezjolog mówiła,że przecież on wygląda na 5kg,ale ja nie dowierzałam. Pani anastezjolog młodziutka,więc sobie myślę,Ty wiesz swoje drogie dziecko,a ja i tak swojego kotka na wagę siup jeszcze raz! żeby leki do znieczulenia dobrze podać! To taki Zajączek,mój okruszek leciutki przecież.No nie chciało być inaczej

i hop na półkę drapaka.Bo wie,że tam dostaje suche. Łooo matko
co się działo
Nie mogłam nadążyć chować wszystkie suche karmy jak najgłębiej.Poleciałam po wołowe surowe świeżutkie,najlepszej jakości i ceny
,a potem dalej dopominać się o suche. Bałam się,że jak za dużo zje,to zwymiotuje po tej narkozie,ale gdzie tam! Kilka razy z drapaka ściągałam,aż krzyknąć musiałam,że nie dostanie dziś suchego i koniec! Jest naprawdę w świetnej formie,wcale nie widać,że przeszedł tyle rwania i narkozę. Oby nie zapeszyć! Pierwszy raz odebrałam kota tak dobrze się czującego,łapy się nie plątały,wskakiwał wszędzie bez problemu,nie chwiał się. Super. Oby dalej tak było i się dobrze goiło. Przez 4dni Loxicom przeciwbólowo.

. I tej 34-letniej niedźwiedzicy, w zeszłym tygodniu też. Mówiono o tym ostatnio w Kurierze Warszawskim. Tej podtapianej przez tego pijanego idiotę z Pragi
bo przecież nikt by tam do tej fosy nie wszedł
Takie jest prawo, zastrzelić w obronie człowieka. Debila takiego. Dobrze zatem,że niedźwiedzica mu nic nie zrobiła. Ale ponoć jakby wlazł do niedźwiedzi polarnych,to żywy by nie wyszedł. One i karmiciela by zagryzły. I ponoć sobie jeszcze ofiarę przytrzymują jedną łapą,a drugą rozszarpują po kawałeczku i jedzą
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, koszka i 88 gości